پی اس دی به اچ تی ام ال

تبدیل psd به html5 به زبان ساده (برای مبتدیان)

اساطیر زبان

در جدیدترین ترندهای طراحی وب سایت، سایت های واکنشگرا در حال تسلط روی شرکت های مختلف در همه صنایع هستند. سازگاری این نوع طراحی خاص با انواع مرورگرها و دستگاه ها باعث شده تا شرکت های تجاری به طور گسترده آن را برای طرح وب سایت های خود انتخاب کنند. در این وضعیت تقاضا برای تبدیل PSD به HTML نیز افزایش یافته است زیرا امکان دسترسی افراد به وب سایت ها را توسط دستگاه های مختلف با اندازه صفحه نمایش متفاوت فراهم می کند.

تبدیل PSD به HTML بازدید وب سایت را بالا می برد چراکه افراد بیشتری با انواع دستگاه های مختلف می توانند به سایت دسترسی داشته باشند. انواع دستگاه ها مثل دسکتاپ، لپ تاپ، گوشی هوشمند، تبلت یا هر وسیله دیگری با انواع اندازه صفحه نمایش وجود دارد. صرفنظر از اندازه صفحه نمایش سایر جنبه های فنی هنگام تبدیل PSD به HTML روی دسترسی وب سایت از طریق دستگاه های مختلف تاثیرگذار است.

 


فتوشاپ (پوستر هم تگ)

توی این پک فوق العاده، فتوشاپ رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! با فتوشاپ کاری نیست نتونی انجام بدی. همه رو انگشت به دهان می کنی یا اصلا باهاش میتونی راحت پول در بیاری!


 

 


سئو (فروشگاه و طراحی سایت و وردپرس دیجیتال مارکتینگ هم تگ)

توی این پک فوق العاده، سئو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی صدر نتایج گوگل باش، محصول یا خدماتت رو تو چشم همه کن یا اصلا پول در بیار! 


 

به طور معمول روند طراحی وب سایت با ایجاد یک طرح کلی با استفاده از فتوشاپ یا سایر برنامه های دیگر شروع می شود. این طرح در سمت کاربر ارائه می شود و در صورت برآورده کردن نیازها و انتظارات تأیید می شود. طراح با استفاده از HTML، CSS، jQuery یا JavaScript طرح ثابت را به صفحات وب پویا تبدیل می کند. گرچه طولانی دارد اما در بلند مدت به سود شرکت است. برای انجام یک تبدیل بی نقص و یکپارچه، درک بهتر از توسعه back-end (سمت سرور) و front-end (سمت کاربر) وب سایت ضروری است. وب سایت ها باید سیستم ساده ای داشته باشند و صفحات نیز باید سریعتر بارگیری شوند.

تبدیل psd به html5 به زبان ساده

آیا می خواهید بفهمید که چگونه یک فایل PSD را به قالب HTML تبدیل کنید؟ این آموزش یک راهنمای جامع از فرآیندهای درگیر در این تبدیل به صورت مرحله به مرحله است و به راحتی می توانید آن را دنبال می کند. تبدیل به HTML ضروری است زیرا بیشتر پروژه های طراحی وب نباید حاوی فایل طراحی کامل فتوشاپ باشند. فقط ایده مورد نظر باید با یک نمای کلی یا طرح اولیه به طراحی و محتوای صفحه وب منتقل شود.

آیا می توانم برای تبدیل PSD به HTML به نرم افزار اعتماد کنم؟ آیا به خروجی مورد نظرم می رسم؟ خب بیایید این را با جزئیات بحث کنیم.

استفاده از نرم افزار برای تبدیل طرح PSD به HTML

استفاده از یک نرم افزار تبدیل PSD به HTML5 ممکنه جذاب باشد زیرا کل فرآیند را به صورت خودکار انجام می دهد. برنامه های آنلاین مختلفی وجود دارند که تبدیل یکپارچه انجام می دهند. اما این برنامه ها یک مشکلی دارند که کدهای HTML / CSS سفارشی با حالت خودکار آنها تولید نمی شود. همچنین این برنامه ها نمی توانند به طور پیوسته خروجی های پیکسل پرفکت (pixel perfect) ارائه دهند. تعاملات کدنویسی دستی بین فایل فتوشاپ و HTML نتایج واقعی تر ارائه می دهد.

بنابراین فقط درصورتی که در رفع باگ ها و اشکالات و همچنین نوشتن کدهای فرانت اند حرفه ای باشید، می توانید از توانایی نرم افزار تبدیل برای هدف خود استفاده کنید.

البته سعی نداریم که نشان دهیم تبدیل خودکار PSD به HTML5 برای هیچ هدفی در توسعه فرانت- اند موفق نیست. بسیاری از سایت ها از مزایای ارائه شده توسط این برنامه ها استفاده می کنند. به عنوان مثال با استفاده از ابزارهای خودکارسازی می توانید یک فروشگاه الکترونیکی ساده در Shopify، یک طرح سریع جعبه در Cratejoy یا یک وب سایت کوچک در Basekit ایجاد کنید. به طور کلی اگر سایت در یک هاست با الگوی قالب آماده قرار می گیرد، استفاده از نرم افزار تبدیل می تواند سودمند باشد. اما اگر سایت از ابتدا ساخته می شود برای ایجاد جذابیت بیشتر در جلب توجه مخاطبان لازم است که ویژگی های سفارشی و منحصر به فردی ارائه شود.

نرم افزارهای مورد استفاده در تبدیل PSD به HTML

برای کمک به توسعه فرانت- اند باید از یک نرم افزار مناسب برای به دست آوردن نتایج بهینه استفاده کنید. برنامه ها، ابزارها و نرم افزارهای آنلاین زیادی برای تبدیل خودکار PSD به HTML در دسترس وجود دارد. استفاده از نظرات تخصصی درباره ابزارهای مناسب کمک می کند تا بدون نیاز به تست برنامه های مختلف به راحتی بهترین ابزار را انتخاب کنید. استفاده از ابزار نامناسب باعث می شود تا وقت خود را هدر دهید و به خروجی مورد نظرتان نیز نمی رسید.

برخی از ابزارهای قابل دانلود و رایگان برای شروع کار با تبدیل در لیست کوتاه زیر آورده شده اند. برای دانلود روی نام هر کدام کلیک کنید:

  • Sublime Text نسخه پیشرفته Notepad++ است که محبوب ترین گزینه جایگرین برای آن می باشد. بر اساس زبان مورد استفاده در کد رنگ متن تغییر می کند. تبدیل بین مک و ویندوز در مقایسه با سایر ابزارهای ویرایش متنی با سرعت بیشتری انجام می شود.
  • Adobe Photoshop  پی اس دی پسوند فایل های تولید شده با نرم افزار فتوشاپ (Photoshop) است. استفاده از فتوشاپ توسط طراحان برای طراحی سمت کاربر می تواند مناسب و مقرون به صرفه باشد.
  • CSS Hat این یک افزونه مفید فتوشاپ است. لایه فتوشاپ بلافاصله به CSS تبدیل می شود، در نتیجه استفاده از این ابزار برای صرفه جویی در وقت بسیار مفید است.
  • Avocode این ابزار یک همکاری خوب بین تیم طراحی و یک فریمورک stellar برای توسعه سمت کاربر فراهم می کند. می توانید با خروجی گرفتن از کار، منابع را به اشتراک بگذارید.
  • CSS3ps این ابزار مبتنی بر ابر است و عملکردهایی شبیه به CSS Hat دارد. لایه های فتوشاپ به صورت یکپارچه به کد CSS3 تبدیل می شوند.

انتخاب فریمورک توسعه فرانت- اند

فریمورک های طراحی فرانت- اند در فرم های مختلف در حال توسعه هستند و به همین ترتیب محبوبیت بیشتری نیز به دست آورده اند. با استفاده از فریمورک ها برای توسعه فرانت- اند نیازی نیست که کار را از ابتدا شروع کنید. همچنین می توانید برای پروژه های مختلف از فریمورک های مختلف استفاده کنید و از آزادی در انتخاب خود لذت ببرید. البته امکان شروع و توسعه بدون استفاده از فریمورک نیز وجود دارد اما باید با مشخصات فنی آشنا باشید.

فریمورک های مختلفی در دسترس است. برای برنامه نویسی بک- اند یا سمت سرور از قبل فریمورک های مختلفی مانند PHP’s Laravel و Ruby on Rails استفاده شده است. اما در سال های اخیر استفاده از فریمورک های فرانت-اند نیز در طراحی افزایش یافته است. فریمورک فرانت- اند با سه جز اصلی CSS، JavaScript و HTML سروکار دارند.

انتخاب فریمورک توسعه فرانت- اند

اگر با استفاده از فریمورک راحت هستید می توانید پروژه شروع کنید و پیش بروید. با این حال اگر هم با فریمورک انتخاب شده آشنا نباشید، هنگام کدنویسی با کارکرد آن آشنا خواهید شد. البته احتمالا زمان اجرای پروژه طولانی تر می شود.

استفاده از فریمورک میزان کدنویسی مورد نیاز برای صفحه وب را کاهش می دهد. با این حال اگر به ساختار و ویژگی های فریمورک عادت نداشته باشید، اجرای پروژه می تواند برای شما پیچیده شود.

مزایای استفاده از فریمورک های طراحی وب

  • میزان کدنویسی مربوط به طراحی سایت را کمتر می کند.
  • در صورت آشنایی با ساختار و نحوه کار آن، زمان کدنویسی نیز کمتر می شود.
  • اگر به درستی با آن کار کنید، کارایی پروژه افزایش یافته و طراحی از نظر تصویری جذاب تر خواهد شد.

معایب استفاده از فریمورک های طراحی وب

  • به دلیل وجود تعداد فریمورک های زیاد هنگام طراحی باید ساختار و روش کار مرتبط با فریمورک انتخاب شده را یاد بگیرید.
  • عدم آشنایی با کارکرد فریمورک روی کیفیت کدنویسی تأثیر می گذارد.
  • اگر جامعه پشتیبان فریمورک مناسب نباشد ممکنه نتوانید با استفاده از آن پیشرفت خاصی داشته باشید و احتمالا باید روی یک فریمورک دیگر سرمایه گذاری کنید.
  • پشتیبانی و ارتقا برای هر فریمورک خوبی ضروری است.

دانلود کنید: آموزش صفر تا صد بوت استرپ

تعدادی از بهترین فریمورک ها

برای استفاده از یک فریمورک باید اولویت های طراحی خود را با بهترین ها هماهنگ کنید. در اینجا دو تا از بهترین فریمورک ها را معرفی می کنیم:

  • Twitter Bootstrap با عنوان Bootstrap نیز شناخته می شود، این فریمورک روند توسعه فرانت- اند را به طرز قابل توجهی ساده و آسان می کند. می توانید با وارد کردن فایل های جاوا اسکریپت و CSS شروع کنید. اگر کدنویس سمت سرور هستید و مهارت کافی در کدنویسی سمت کاربر ندارید، این فریمورک بسیار کمک کننده و مفید است. چون بوت استرپ کاملاً واکنشگرا است، کاربرد طراحی واکنشگرا در پروژه آسان تر می شود.
  • Foundation مشابه بوت استرپ است اما تعداد مولفه های بیشتری ارائه می دهد و امکان سفارشی سازی بیشتری را فراهم می کند. در این فریمورک از اعتبار سنجی فرم نیز پشتیبانی می شود.

با هر دو این فریمورک ها می توانید فعالیت های توسعه برنامه را به سرعت ردیابی کنید و از طراحی واکنشگرا نیز بهره مند شوید.

طراحی نوع طرح پروژه

قبل از تبدیل PSD به HTML5 باید طرح وب سایت نهایی شود. طرح ها در 4 دسته کلی طبقه بندی می شوند:

  • طرح واکنشگرا یک طراحی واکنشگرا باعث می شود طرح صفحه وب به صورت خودکار و طبیعی با ابعاد صفحه دستگاه هدف تطبیق پیدا کند. این نوع طرح در برنامه ها و سایت هایی که در گوشی های هوشمند قابل دسترس هستند باید استفاده شود. از مدیا کوئری ها در CSS در طراحی وب سایت واکنشگرا برای تغییر اندازه و موقعیت عناصر هنگام تغییر اندازه صفحه استفاده می شود.
  • طرح فقط برای موبایل این نوع طرح فقط برای برنامه های طراحی شده برای تلفن های هوشمند، تبلت ها، آی پدها و .. کار می کند و نه روی دسکتاپ.
  • طرح ثابت از این نوع طرح برای مشاهده صفحات وب فقط از طریق دسکتاپ یا لپ تاپ استفاده می شود. عرض و ارتفاع صفحه ثابت است. عناصر در این طرح با اندازه صفحه نمایش سازگار نمی شوند حتی اگر اندازه پنجره به حداقل برسد. استفاده از این طرح آسان است. اگر اندازه صفحه نمایش برای مشاهده در یک پنجره بسیار کوچک باشد، کاربران مجبور به اسکرول رو به پایین می شوند. به همین ترتیب وقتی اندازه صفحه بزرگتر و طرح کوچکتر می شود، فضای سفید در اطراف قابل مشاهده است.
  • طرح شناور وب سایت های طراحی شده با طرح شناور یا Fluid هم روی موبایل و هم دسکتاپ سازگار می شوند. با کوچک شدن صفحه مرورگر یا اندازه صفحه نمایش، عناصر در نگهدارنده جابجا می شوند. طراحی شناور شبیه طراحی واکنشگرا به نظر می رسد. با این حال طراحی واکنشگرا نسبت به طراحی شناور برای توسعه موبایل- محور برتری دارد. طراحی شناور بیشتر برای انواع اندازه های مرورگر در برنامه های روی دسکتاپ استفاده می شود. با تغییر اندازه صفحه نمایش، عناصر به اطراف جابجا می شوند. البته نسبت ارتفاع و عرض عناصر صرف نظر از اندازه صفحه نمایش ثابت باقی می ماند.

عناصر صفحه همیشه به شیوه کاربر جابجا نمی شوند. بنابراین برای کنترل طراحی در انواع دستگاه ها باید از طراحی واکنشگرا استفاده شود.

تبدیل فایل PSD به HTML

یک فایل PSD شامل تصاویر لازم مانند تصویر پس زمینه برای هدر و موارد مشابه ای است که با استفاده از CSS قابل ساخت نیست. تبدیل را از اینجا شروع کنید.

در فایل PSD تصاویر غیرقابل تولید با ابزار CSS را برش دهید. سپس از آنها در قالب PNG یا هر قالب مناسب دیگر خروجی بگیرید. سایه ها باید برش خورده و سپس با دقت در کنار تصاویر قرار بگیرند. چون CSS3 از افکت های سایه پشتیبانی می کند، با داشتن تصاویر می توانید آنها را در CSS3 ویرایش کنید.

کدنویسی HTML برای بخش های مختلف

به عنوان یک طراح باید درک کنید که هر صفحه به بخش های مختلفی تقسیم می شود. برای اطمینان از هماهنگی طراحی و چیدمان درست باید کد HTML را از بالا به پایین بنویسید. بخش بندی صفحه در HTML5 بسیار موثر و بهینه شده است.

بخش های اصلی مختلف صفحه عبارتند از:

  • Header یا هدر بالاترین قسمت صفحه می باشد. در این بخش لوگو و همچنین منوی اصلی به صورت افقی در بالای صفحه قرار می گیرد. یک قسمت جداکننده هدر را از محتوای اصلی جدا می کند.
  • Hero بخش Hero الزامی نیست. یک فضای خیلی خوب از بالا را برای برجسته سازی یک تصویر یا پیشنهاد مهم اشغال می کند. این قسمت دقیقا زیر بخش هدر قرار دارد.
  • Slideshow کد این بخش دقیقاً بعد از بخش Hero نوشته می شود. در بخش Slideshow (اسلایدشو) مجموعه ای از تصاویر در بالای صفحه پشت سر هم نمایش داده می شوند و یک نمای کلی از محتوای اصلی سایت را ارائه می دهند.
  • Content Content یا محتوا ناحیه اصلی صفحه می باشد که شامل مطالب صفحه مانند متن، عکس ها، دکمه ها و همچنین همه اجزای تشکیل دهنده عناصر پویای وب سایت است.
  • Footer فوتر در پایین صفحه قرار می گیرد. این بخش شامل اطلاعاتی مانند آدرس تماس، لینک به محتوای خارجی مانند وبلاگ های مرتبط، لینک به محتوای داخلی مانند صفحه درباره ما، شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و سایر موضوعات مرتبط به وب سایت برای ارتقا بازاریابی است.

پس از ایجاد هر کدام از بخش های HTML برای اطمینان از سینتکس و ساختار درست آن باید همان بخش به طور جداگانه بررسی شود. اگر تگ های بسته در کد به درستی استفاده نشوند یا حذف شده باشند، تمام تلاش ها بی فایده خواهد بود. شناسایی و اشکال زدایی خطای نحوی HTML به خصوص در کدهی با حجم بالا زمان و تلاش زیادی نیاز دارد و همچنین این خطاها روی تجربه کاربری تاثیر منفی دارد. بنابراین زمان کافی برای بررسی کد و رفع خطا هنگام کدنویسی هر بخش اختصاص دهید.

دانلود کنید: آموزش صفر تا صد سی اس اس (رایگان)

استایل دهی با CSS

پس از ایجاد پوسته ظاهری با HTML باید استایل و سبک صفحه را با استفاده CSS اضافه کنید. در صورت استفاده از بوت استرپ یا فریمورک های دیگر تنظیمات اولیه مربوط به ظاهر و استایل از قبل انجام می شود. در این حالت کد را برای طراحی منحصر به فرد و سفارشی اصلاح می کنید.

پیش پردازنده ها یا کامپایلرهای CSS نیز گزینه های مختلفی مثل فریمورک های فرانت- اند ارائه می دهند. Stylus، LESS و CESS سه تا از بهترین پیش پردازنده ها هستند. پیش پردازنده های CSS از لحاظ عملکردی شبیه زبان های مفسری مانند PHP و زبان های کلاسیک مانند Active Server Pages (ASP) می باشند.

استایل دهی با CSS

پیش پردازنده ها مزایای متفاوتی ارائه می دهند که اصلی ترین آنها امکان استفاده از متغیرها است. معمولا در CSS استفاده از متغیرها محدود است و این محدودیت هنگام استفاده از پیش پردازنده ها می تواند آزاردهنده باشد. پروژه به پیش پردازنده وابسته است و هیچ گزینه خروجی نیز در دسترس نیست. کل تیم هم باید از آن استفاده کنند بنابراین هر کدام از طراحان گروه که با نحوه استفاده از آن آشنا نیستند باید آن را یاد بگیرند.

در حالت ایده آل استفاده از بوت استرپ با SCSS اولویت دارد. SCSS یک پیش پردازنده CSS و توسعه یافته در Ruby است. در حالت می توانید خیلی سریع یک طرح کاملا واکنشگرا تنظیم کنید.

اضافه کردن تعامل پذیری با جاوا اسکریپت

پس از CSS و HTML برای بالابردن میزان تعامل پذیری و واکنشگرایی صفحه باید روی جاوا اسکریپت تمرکز کنید.

نیاز به آشنایی با jQuery (جی کوئری) داربد. در مقایسه با JavaScript خام، jQuery کد نویسی فرانت- اند پویا را ساده تر می کند. وجود DOM در کتابخانه jQuery ایجاد طرح های پویا را آسان تر کرده است و از ویژگی های اضافی نیز پشتیبانی می کند.

جی کوئری چیست؟ مزایا، معایب و مثال ها (به زبان ساده)

اگر با جی کوئری آشنا هستید، بهتر است با کار با فریمورک های مختلف، دانش خود را تقویت و به روزرسانی کنید. react.js و vue.js دو فریمورک پرکاربرد هستند که استفاده از آنها برای هماهنگی ساده تر عناصر HTML با توابع و داده های جاوا اسکریپت بسیار مفید است.

AngularJs نیز بسیار محبوب است. با ابن فریمورک می توانید از سبک MVC برای تنظیم داده ها به صورت پویا در طرح های HTML استفاده کنید. با افزایش استفاده از جاوا اسکریپت تعداد فریمورک هایی که از سبک MVC با JavaScript استفاده می کنند نیز در حال افزایش است.

اضافه کردن تعامل پذیری با جاوا اسکریپت

صرف نظر از فریمورک انتخاب شده باید توجه داشته باشید که از همان فریمورک برای کل چرخه حیات برنامه وب استفاده کنید. اگر می خواهید از فریمورک فعلی به فریمورک دیگری بروید باید کدنویسی های زیادی دوباره از ابتدا انجام دهید. این یک فرآیند زمانبر است که مدت زمان توسعه پروژه را طولانی تر می کند. بنابراین انتخاب فریمورک درست با یادگیری آسان برای شروع خیلی مهم است.

فریمورک باید مجموعه کاملی از گزینه ها را داشته باشد تا بتوانید پروژه را با آن به اتمام برسانید. تجربه کاربر و قابلیت استفاده سایت در انتخاب فریمورک تاثیرگذار هستند. اگر در شروع پروژه برای آشنایی با ویژگی های فریمورک وقت بگذارید، هنگام توسعه و اجرای پروژه در وقت صرفه جویی خواهید كرد و دردسرهای کمتری خواهید داشت.

دانلود کنید: آموزش صفر تا صد انگولار (رایگان)

مزایای تبدیل PSD به HTML

  • سازگاری با همه مرورگرها: با تبدیل PSD به HTML به صورت حرفه ای افراد و مشتریان بیشتری به سایت دسترسی خواهند داشت. بدیهی است که همه مشتریان از مرورگرهای مشابه استفاده نمی کنند یا اینکه تنظیمات گوشی آنها متغیر است و اندازه صفحه نمایش و سایر مشخصات نیز فرق دارند. برای به حداکثر رساندن میزان دسترسی به وب سایت خود باید آن را با همه مرورگرها و همه دستگاه ها سازگار کنید. اگر نتوانید نیازهای فنی را برآورده کنید احتمالا طیف گسترده ای از مشتریان خود را از دست خواهید داد.
  • بارگذاری سریعتر وب سایت ها: این روزها هیچ کس برای بارگیری طولانی صفحه وب سایت صبر نمی کند. صفحات وب سایت باید سریع بارگیری شوند. این یکی از عوامل کلیدی تعیین کننده در تجربه کاربری است. کاربران باید بفهمند که دسترسی به سایت آسان است و بارگیری صفحات باید فقط چند ثانیه طول می کشد. این باعث می شود تا سرعت بهینه شود و کاربران از وب سایت ناامید نشوند. با تبدیل PSD به HTML سرعت بارگیری صفحات به شدت افزایش می یابد. این باعث می شود تا کیفیت سایت بهبود یابد، در نتیجه افراد بیشتری وارد سایت شده و از بازدید خود لذت خواهند برد. صفحات وب سایت را برای بارگیری سریعتر سبک نگه دارید تا بازدیدکنندگان هنگام استفاده از وب سایت تجربه فوق العاده ای داشته باشند.
  • فرآیند روان کدنویسی: با تبدیل PSD به HTML فرایند طراحی سایت آسان تر می شود. فرآیند طراحی شامل مراحل مختلفی مانند تقسیم بندی، کدنویسی و روش نشانه گذاری وب سایت است. استفاده از تبدیل PSD به HTML این مراحل را آسانتر می کند و به شما اطمینان می دهد که وب سایت از استانداردهای W3C (کنسرسیوم شبکه جهانی وب) پیروی می کند. به یاد داشته باشید که اعتبار یک وب سایت علاوه بر کدنویسی HTML به ارتباط با فایل های استایل نیز بستگی دارد. با استفاده از کدنویسی معنایی به راحتی می توانید خطاها را پیدا کنید. همچنین از یک فرآیند اشکال زدایی راحت تر لذت ببرید. این باعث می شود تا راحت تر بتوانید عنصر را در موقعیت مناسب در وب سایت خود قراردهید.
  • افزایش قابلیت مشاهده وب سایت: صرف نظر از ماهیت وب سایت قابلیت مشاهده سایت را بهبود دهید. با تبلیغ نام تجاری خود تعداد افراد بیشتری را جذب خواهید کرد. اولین قدم برای رسیدن به این هدف، تبدیل PSD به HTML با کمک ابزار و متخصصان حرفه ای است. پایش ربات های جستجو با استفاده کدنویسی یکپارچه HTML بیشتر می شود. کدهای HTML با ویژگی های خاص خود که آن را برای موتورهای جستجو دوستانه تر می کند، باعث قدرتمندتر سایت می شوند. طرح PSD چنین ویژگی هایی را ارائه نمی دهد.
  • گسترش شناسایی برند: ایجاد یک برند منحصر به فرد که شما را از بقیه متمایز می کند، کسب و کارتان را تقویت خواهد کرد و همچنین نام و نشانی به دست خواهید آورد که مشتری ها به راحتی می توانند با آن ارتباط برقرار کنند. این با کدهای HTML قابل دسترسی است. استفاده از تبدیل PSD به HTML وب سایت را حرفه ای نشان می دهد و به شناسایی تصویر برند کمک می کند که یک نکته مهم و ارزشمند برای هر شرکت است. کدنویسی HTML باعث می شود سایت بسیار حرفه ای و پیشرفته تر به نظر برسد؛ خیلی بهتر از شرکت های رقیب.
  • طراحی وب سایت های واکنشگرا: وب سایت های واکنشگرا دسترسی مشتریان را افزایش می دهند و سایت از طریق انواع دستگاه ها قابل دسترس است. آشنایی با روش های مختلف تبدیل PSD به HTML برای طراحی وب سایت های واکنشگرا ضروری است. می توانید رتبه های بالاتری نیز در موتورهای جستجو کسب کنید زیرا این وب سایت ها از ورودی ترافیک بیشتری برخوردار هستند. این تنها در صورتی امکان پذیر است که وب سایت خود را از نظر فنی با انواع دستگاه ها سازگار کنید.
  • تجربه کاربری بهتر: تبدیل از PSD به HTML کیفیت وب سایت را افزایش می دهد. یک وب سایت خوب تجربه بهتری در اختیار کاربران قرار می دهد. باید از تجربه کاربری خوب برای بازدیدکنندگان سایت مطمئنن شوید زیرا به بهبود برند شما کمک کمی کند. احساس منفی نسبت وب سایت باعث می شود تا مشتریان از مراجعه به وب سایت در آینده منصرف شوند. کدهای HTML کیفیت وب سایت و همچنین تجربه کاربری را بهبود می دهند.
  • پیاده سازی عملکرد پویا: وب سایت ها با نوآوری در فناوری دائما در حال پیشرفت هستند. از ویژگی های رایج در وب سایت ها می توان به خرید آنلاین، کامنت لحظه ای، انیمیشن و طراحی پارالاکس اشاره کرد. در صورت استفاده از PSD، یک طرح ایستا خواهید داشت که نمی توانید این ویژگی ها را در آن ترکیب کنید. با تبدیل PSD به HTML می توانید از این ویژگی ها به بهترین نحو استفاده کنید و در نتیجه کیفیت وب سایت خود را بالا ببرید. امروزه بسیاری از مشاغل تبدیل PSD به HTML را به متخصصان واگذار می كنند.
  • ایجاد وب سایت بدون جدول: موتورهای جستجو طرفدار وب سایت های بدون جدول می باشند. چنین طراحی از طریق کدنویسی HTML به دست می آید. تبدیل PSD به HTML همراه با CSS رتبه سایت در نتایج موتور جستجو بهبود می دهد. با طراحی بدون جدول اندازه فایل های صفحه کمتر می شود. همچنین می توانید با حذف کدهای ناخواسته HTML میزان حجم کدها و عناصر موثر در به هم ریختگی و شلوغی صفحه را کم کنید.
  • ادغام آسان با پلت فرم های CMS: می توانید از هر CMS دلخواه برای تبدیل PSD به HTML استفاده کنید. این تبدیل می تواند برای موارد دیگری مانند PSD به WordPress، Drupal و Joomla نیز باشد. سیستم مدیریت محتوا را ساده می کند.

حتما دانلود کنید: آموزش صفر تا صد اچ تی ام ال

نکات نهایی برای تبدیل PSD به HTML

این راهنمای گام به گام تبدیل PSD به HTML باید شما را با موارد اساسی برای شروع پروژه آشنا و تقویت کرده باشد. اما قبل از شروع تبدیل باید به نکات زیر توجه داشته باشید.

  • تصاویر را با دقت برش بزنید تا کیفیت سایت و برند را بی نقص نشان دهند. به طور کامل همه قسمت های کدنویسی مرتبط به CSS ، HTML و JavaScript را تست کنید.
  • برای پروژه های سازمانی ممکنه فریلنسرها یا طراحان دیگری در کنار شما کار کنند، بنابراین کد را تمیز نگه دارید تا بقیه افراد در پروژه بتوانند به راحتی از نقطه توقف شما کار را ادامه دهند. در نتیجه منظم و تمیز نگه داشتن کد بسیار مهم است.
  • کدهای نوشته شده باید با SEO سازگار باشد. هنگام کدنویسی علاوه بر توجه به کاربران نهایی در نظر گرفتن ربات های موتور جستجو نیز ضروری است. با استفاده از ابزار Fetch گوگل می توانید ظاهر سایت را از دید ربات ها بررسی و تصویر کنید.
  • به عنوان یک طراح باید تجربه کاربری مطلوب را در اولویت قرار دهید. عامل مهمی که باعث می شود با استفاده از کنترل هایی که مرور سایت را ساده تر می کنند، یک پیمایش تصویری مناسب برای سایت ایجاد کنید.
  • باید اقداماتی برای اینترنت ضعیف موثر در بارگیری صفحه انجام دهید. صفحات سایت باید برای کاربران دارای محدودیت نیز قابل استفاده باشد. طرح و تصاویر سایت روی بارگیری صفحه برای دستگاه ها با اینترنت ضعیف تأثیر می گذارد. برای اطمینان از بارگیری سریعتر صفحات باید زمان بارگیری را بررسی کنید و زمان انتظار آن را برای کاربران به حداقل برسانید. برای این کار ابزارهای مختلفی در دسترس است.

اگر به نکات گفته شده در اینجا پایبند باشید، می توانید هنگام کار روی پروژه خود در وقت و انرژی خود به طرز قابل توجهی صرفه جویی کنید.

چگونه برنامه نویس شویم؟ (9 نکته برای شروع و ورود به بازار کار)

تبدیل PSD به HTML یک کار عاقلانه و هوشمندانه است زیرا می توانید با استفاده از جدیدترین ویژگی ها قدرت و کیفیت وب سایت خود را بهبود دهید. برای اینکه خود را در میدان رقابت حفظ کنید و رقبای خود را شکست دهید باید یک وب سایت مجهز داشته باشید که توسط متخصصان حرفه ای طراحی وب ساخته شده باشد.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in, ,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست