در حال یادگیری برنامه نویسی اندروید

انواع برنامه نویسی اندروید: انتخاب بهترین زبان برنامه‌ نویسی برای توسعه اپلیکیشن

Android

در این مقاله قرار است به سراغ محبوب ‌ترین زبان‌ های برنامه‌ نویسی برای توسعه اپلیکیشن موبایل برویم. آیا این زبان ‌های برنامه ‌نویسی با زبان ‌های دیگر طراحی و ایجاد محصول تفاوت دارند؟ جواب این سوال را در ادامه این مطلب داده‌ ایم.

انواع اپلیکیشن موبایل

قبل از انتخاب بهترین زبان برنامه‌ نویسی برای اپلیکیشن های اندرویدی، بهتر است انواع برنامه‌ های تلفن‌همراه موجود در بازار را بررسی کنیم.

 


اندروید استدیو

توی این پک فوق العاده، اندروید استدیو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با اندروید استدیو اپلیکیشن بزن، پروژه محور یاد بگیر و حسابی پول در بیار! 


 

اپلیکیشن های بومی

یک اپلیکیشن Native یا بومی برنامه‌ ای است که برای سیستم‌ عامل گوشی ایجاد شده است و می‌ توان از آیکون راه‌ اندازی برنامه به آن دسترسی داشت. این برنامه‌ ها بومی نامیده می‌ شوند زیرا به زبان برنامه ‌نویسی بومی برای یک پلتفرم خاص نوشته شده ‌اند. زبان برنامه‌ نویسی برای سیستم‌ عامل اندروید، جاواست در حالی که زبان های برنامه ‌نویسیios ، Objective-C یا Swift هستند.

وب‌اپلیکیشن های موبایل ممکن است ذاتا برنامه‌ های تلفن همراه نباشند و وب ‌سایت‌ هایی باشند که خیلی شبیه اپلیکیشن های بومی هستند. واقعیت این است که یک برنامه تحت وب طبیعتا یک وب سایت است که برای هر تلفن هوشمندی سازگار و بهینه شده است. و برای استفاده از آن کافی است که یک مرورگر روی دستگاه داشته باشید، آدرس آن را بدانید و به اینترنت متصل باشید (به لطف اینترنت ، اطلاعات این نوع برنامه‌ ها دائم به ‌روز می ‌شود.)

حتما حتما بخوانید: چگونه برنامه ‌نویسی اندروید یاد بگیریم؟ بهترین روش 2023

برنامه ‌های ترکیبی

برنامه‌ های Hybrid ترکیبی از برنامه‌ های بومی و وب اپلیکیشن ها هستند. و همانند برنامه‌ های بومی، ممکن است از داخل برنامه بارگیری شوند و می‌ توانند از امکانات مختلف دستگاهی که روی آن نصب شده‌ اند، استفاده کنند.

هیبریدی بودن این اپلیکیشن ها به این معنا است که با هر سیستم ‌عاملی سازگارند و روی تلفن هوشمند هم کار می‌ کنند. این برنامه ‌ها را ممکن است منحصرا در بازار هایی مثل Google Play و App Store پیدا کنید.

درست مثل وب ‌اپلیکیشن ها، پلتفرم آن ها HTML5 است. آن ها از طریق مرورگری که در خود برنامه تعبیه شده است، پردازش می ‌شوند.

انتخاب بهترین زبان برنامه‌ نویسی برای توسعه اپلیکیشن

مثل هر زبان برنامه ‌نویسی دیگری، بهترین زبان برای توسعه برنامه باید شامل مجموعه‌ ای از قوانین رسمی باشد و کد برنامه توسط آن نوشته ‌شود.

امروزه زبان‌ های کاربردی زیادی وجود دارند که می‌ توان از میان شان یکی را انتخاب کرد. این انتخاب تا حد زیادی به هدف شما و قابلیت ‌های مربوط به سیستم‌ عاملی که به عنوان پلتفرم انتخاب می ‌کنید، نوع برنامه و پیش ‌نیازهای آن بستگی دارد.

انتخاب بهترین زبان برنامه‌ نویسی برای توسعه اپلیکیشن

آشنا بودن با یک زبان برنامه ‌نویسی نه تنها برای توسعه‌ دهندگان بلکه برای مشتریان هم مفید است زیرا در این صورت می‌ توانند فرآیند های پروژه را بهتر درک کنند و بدانند کدام زبان را برای پروژه‌های آتیشان انتخاب کنند.

اجازه بدهید زبان‌های برنامه ‌نویسی اصلی برای برنامه ‌نویسی موبایل Android را با هم بررسی کنیم.

از دست ندهید: ساخت اپلیکیشن اندروید (روش ساده و اصولی)

زبانهای ایده آل برای توسعه اندروید

توسعه ‌دهندگان اندروید فقط به زبان های جاوا و کاتلین برنامه نمی ‌نویسند. این روز ها زبان ‌های برنامه ‌نویسی موبایل زیادی عرضه شده است. در واقع 8 زبان وجود دارد که برای توسعه برنامه‌ های اندروید مناسب‌اند.

پایتون

پایتون یکی از محبوب‌ ترین زبان‌ های برنامه ‌نویسی برای توسعه اندروید است. این زبان با استفاده از کتابخانه Kivy و BeeWare پیاده‌ سازی شده است:

  • Kivy یک کتابخانه منبع ‌باز برای ساخت اپلیکیشن‌ های کراس ‌پلتفرمی از جمله اندروید و iOS است.
  • BeeWare مجموعه ‌ای از ابزار های رابط کاربری برای ساخت برنامه‌ های بومی اندروید است.

در بین برنامه‌ نویسان اندروید، پایتون‌کاران بسیار کم‌اند، اما باز هم تعداد شان قابل توجه است و از جامعه برنامه ‌نویسی بزرگی برخوردارند.

C/C++

زبان‌ های C به‌ عنوان زبان ‌هایی با کارایی بالا شناخته می ‌شوند که این ویژگی برای پروژه ‌های سنگینی مثل یک بازی سه‌ بعدی موبایل بسیار حائز اهمیت است.

البته با وجود آشنایی با این دو زبان، باز هم باید دست به دامن جاوا شوید زیرا بدون این زبان نمی ‌توانید یک برنامه تلفن همراه تمام ‌عیار ایجاد کنید! Android NDK به شما امکان می ‌دهد تا در آن کدنویسی کنید. C یا C++ فقط بخشی از یک برنامه، است یعنی مثلا یک کتابخانه است که می ‌تواند از طریق جاوا به یک برنامه متصل شود.

جاوا

جاوا یک زبان برنامه ‌نویسی شی ‌گرا همه منظوره است. اغلب در رتبه ‌بندی محبوبیت بالاترین جایگاه را به خودش اختصاص می ‌دهد (مقام دوم رتبه ‌بندی IEEE Spectrum (2020) و هم رده با پایتون در رتبه ‌بندی TIOBE (2021). در کنار پایتون.

Top Most Popular Programming Languages for Mobile App Development 7

از زبان‌ های برنامه ‌نویسی موبایل دیگر می ‌تواند به جاوا اسکریپت، پی ‌اچ ‌پی، کاتلین و سی‌شارپ اشاره کرد.

اپلیکیشن های کراس ‌پلتفرم

برنامه‌ های کراس ‌پلتفرم (Cross Platform) برای چندین پلتفرم یا سیستم عامل به طور همزمان و به یک زبان غیر بومی نوشته می ‌شوند. چنین کدی چطور می ‌تواند روی دستگاه‌ های مختلف کار کند؟ معمولا دو رویکرد انتخاب زبان برنامه ‌نویسی بومی وجود دارد.

اولین مورد این است که یک اپلیکیشن در مرحله آماده‌ سازی برای انتشار، با استفاده از ترانسپایلر به یک برنامه بومی برای یک پلتفرم خاص تبدیل می ‌شود.

اپلیکیشن های کراس ‌پلتفرم

ترانسپایلر (Transpiler) کامپایلری برای تبدیل یک کد به یک کد دیگر است. یعنی ابزاری است که کد نوشته ‌شده در یک زبان برنامه ‌نویسی را می‌ خواند و کد معادل آن را در زبان دیگری تولید می ‌کند.

پس یک زبان برنامه ‌نویسی کراس ‌پلتفرم از این طریق به دیگری ترجمه می ‌شود.

دوم این است که یک Wrapper خاص به کد حاصل که در حال حاضر روی دستگاه کار می ‌کند، اضافه می‌ شود و در لحظه کوئری ها را از کد غیربومی در بین عملکرد های بومی سیستم پخش می ‌کند.

Cordova و PWA هم دو ابزاری هستند که دقیقا به روش wrapper کار می ‌کنند.

شما می‌ توانید برای ایجاد برنامه‌ های کراس پلتفرم از توسعه‌ دهندگان وب برای برنامه‌ نویسی اپلیکیشن های گوشی در HTML (زبان نشانه‌ گذاری فرامتنی)، CSS (برگ ‌های آبشاری) و جاوا اسکریپت به عنوان فناوری ‌های اصلی، استفاده کنید.

وب‌ اپلیکیشن ها

حدود 10 زبان برنامه ‌نویسی و فریمورک مناسب برای توسعه وب هم در سمت کلاینت و هم سمت سرور، و همین طور توسعه برنامه ‌های فرانت‌اِند وجود دارد که سه تا از بهترینهای شان عبارتند از:

اسکالا

اسکالا (Scala) یک زبان برنامه‌نویسی شی‌گرا و تابعی را به صورت یک زبان مختصر و سطح بالا با هم ترکیب می‌ کند. استاتیک تایپ بودن اسکالا به جلوگیری از اشکالات در برنامه ‌های واقعا پیچیده کمک می‌ کند.

جاوا اسکریپت

JavaScript یک زبان رابط است که برای ایجاد و توسعه وب سایت ها، برنامه‌ های دسکتاپ و بازی ‌ها کاربرد دارد. جاوا اسکریپت در همه مرورگر ها کار می‌ کند و می ‌تواند با برنامه ‌هایی که در اینترنت میزبانی نشده ‌اند، کار کند.

دارت

دارت (Dart) که توسط گوگل ایجاد شده است، یکی دیگر از زبان ‌های بهینه‌ سازی شده برای کلاینت جهت ایجاد برنامه‌ های سریع روی هر پلتفرمی است. دارت اغلب به عنوان جایگزین خوبی جاوا اسکریپت شناخته می‌ شود.

jQuery هم یک کتابخانه سریع، کوچک و غنی برای جاوا اسکریپت است. این کتابخانه با استفاده از یک رابط برنامه ‌نویسی آسان، کار هایی مثل پیمایش و دستکاری اسنادHTML ، مدیریت رویداد ، پویانمایی یا Ajax را بسیار ساده‌ تر می‌ کند.

دارت

در دنیای توسعه وب، Cordova یک پلتفرم توسعه اپلیکیشن موبایل عالی خواهد بود که هدف اصلی ‌اش توسعه ‌دهندگان وب است. کوردووا به توسعه ‌دهندگان وب اجازه می ‌دهد تا از فناوری ‌های وب مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت برای ایجاد یک اپلیکیشن گوشی استفاده کنند.

Svelte یک فریمورک است. سفارشی‌ سازی از طریق جاوا اسکریپت، باب جدیدی را برای ساخت رابط‌ های وب به روی تان باز می ‌کند. Svelte به خاطر داشتن کتابخانه ‌های سنتی‌ تر React و Vue هم از نظر سازماندهی کد و هم تبدیل آن کد به یک ” محصول آماده برای استفاده ” متفاوت است.

پلتفرم ‌ها و ابزار های توسعه اپلیکیشن موبایل

البته نام بردن بهترین زبان برنامه ‌نویسی برای توسعه اپلیکیشن بدون اشاره به پلتفرم ‌ها و ابزار های توسعه اپلیکیشن موبایل، غیر ممکن است.

برای فراهم کردن بهترین شرایط برای نوشتن یک برنامه، کدنویسان اغلب از IDE یا همان محیط توسعه یکپارچه استفاده می ‌کنند.

IDE مجموعه ‌ای از چندین ابزار است که عبارتند از: ویرایشگر متن، کامپایلر یا مفسر ، اتوماسیون داخلی و باگ‌زدا. این محیط چه به صورت پولی و چه رایگان، شامل ابزار های بسیار عالی برای برنامه ‌نویسی است. مثلا مایکروسافت ویژوال استودیو استفاده شده در Xamarin برای نوشتن اپلیکیشن های کراس ‌پلتفرم یکی از این موارد است.

زامارین Xamarin

زامارین یکی از پلتفرم های محبوب مایکروسافت است که در کنار C# به عنوان استانداردی برای زبان برنامه‌ نویسی توسعه سازمانی و محیط توسعه کراس ‌پلتفرم ویژوال استودیو استفاده می‌ شود. شروع یادگیری رایگان

فلاتر Flutter

طبیعتا شرکت بزرگی مثل گوگل نمی ‌تواند مسئله توسعه بین چند پلتفرمی برنامه ‌های اندروید و iOS را دور بزند. اما فلاتر با این که هنوز در نسخه بتا عرضه می ‌شود، رویکردی متفاوت با React Nativeو زامارین دارد. شروع یادگیری رایگان

ری اکت نیتیو React Native

در این پلتفرم متعلق به فیس ‌بوک، برنامه ‌ها با جاوا اسکریپت و با استفاده از سبک‌ های‌CSS مانند نوشته شده‌ اند. ظاهرا رابط این پلتفرم بومی است و کد از قبل بر روی پلتفرم تفسیر شده است که به آن انعطاف لازم برای تغییر را می ‌دهد. شروع یادگیری رایگان

به غیر از زامارین، فلاتر و ری‌ اَکت نیتیو که برای برنامه ‌های کراس ‌پلتفرمی استفاده می ‌شوند، این پلتفرم ها هم برای چنین منظوری مناسب هستند:

  • Appcelerator
  • Sencha
  • AppInstitute

انگولار Angular

آنگولار پلتفرمی برای ساخت اپلیکیشن ‌های وب موبایل و دسکتاپ است. همچنین یک فریمورک مبتنی بر کامپوننت محبوب برای ساخت برنامه‌ های وب با قابلیت ارتقای مناسب برای موبایل و دسکتاپ هم هست. شروع یادگیری رایگان

امباس mBaaS

اگر بک‌اِند موبایل را به عنوان سرویس در نظر بگیریم، mBaas نام پلتفرم‌ های آنلاینی خواهد بود که زیرساخت ‌ها و سایر خدمات بک‌اند را ارائه می ‌دهند تا رویه‌ کدنویسی را بهتر کنند. در اصل شرکت ‌های MbaaS مشکلات بک‌اند را حل می ‌کنند و به توسعه‌ دهنده این امکان را می‌ دهند تا بر توسعه‌ فرانت‌اند تمرکز کند.

سرویس بک‌اند موبایل شامل یک پلتفرم ، میزبانی، داده و یک برنامه تلفن همراه است.

این خدمات از طریق استفاده از کیت ‌های توسعه نرم ‌افزار سفارشی (SDK) و رابط‌ های برنامه ‌نویسی کاربردی (API) ارائه می ‌شوند.

بنابراین، اپلیکیشن ها برای این که بتوانند اطلاعات مناسبی را در اختیار کاربران قرار دهند (موقعیت جغرافیایی ، مرتب ‌سازی، فیلتر ها و غیره)، باید اطلاعات داخلی شان را به پایگاه‌ های اطلاعاتی دیگر ارجاع دهند و در واقع Cross-reference کنند.

کیت ابزار SDK برای ویندوز

این یکی دیگر از ابزار های توسعه است که به متخصصان نرم ‌افزار اجازه می ‌دهد تا جدید ترین هدر ها، کتابخانه ‌ها، ابرداده‌ ها و سایر ابزار ها را برای ساختن برنامه ‌های کاربردی ویندوز دریافت کنند.

حتما این نکات را بخوانید قبل از شروع: نکات توسعه اپلیکیشن های اندرویدی: نتیجه تجارب من

وب اپلیکیشن پیشرو

در میان برترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی که مناسب تم‌ های موبایل و توسعه وب هستند، غیر ممکن است که به برنامه‌ های وب پیشرو یا PWA اشاره‌ ای نشود.

این ها سایت‌ هایی هستند که نه تنها از نظر ظاهری بلکه از نظر عملکرد هم شبیه به اپلیکیشن ‌های گوشی ‌های هوشمند هستند. همچنین این فناوری به مشتریان این اجازه را می‌ دهد یک وب ‌سایت را به عنوان یک برنامه روی گوشی هوشمند شان نصب کنند.

وب اپلیکیشن پیشرو

یک تعریف دیگر از PWA می ‌تواند تعریف زیر باشد:

PWA یک وب ‌اپلیکیشن است که با استفاده از فناوری ‌های خاص برای دستیابی به اهداف مشخص ساخته شده است.PWA ها مزایای بی ‌شماری نسبت به اپلیکیشن های غیر پیشرو دارند که مهمترین شان عبارتند از:

  • قابل اعتماد بودن  چنین برنامه‌ هایی بدون توجه به وضعیت و کیفیت اتصال شبکه بلافاصله بارگیری و نمایش داده می‌ شوند.
  • سرعت  تبادل اطلاعات آن ها از طریق شبکه سریع است. رابط کاربری هم روان و ریسپانسیو است.
  • درگیر کردن کاربر  چنین اپلیکیشن هایی تجربه کاربر هنگام استفاده از برنامه را راحت ‌تر و لذت ‌بخش ‌تر می‌ کند و او را تشویق می‌ کند که دوباره و دوباره و دوباره با آن کار کند.

از نظر گوگل، این همان چیزی است که شکل و ظاهر وب ‌سایت ‌ها را از برنامه ‌های بومی متمایز می ‌کند.

برنامه ‌نویسی وب ریسپانسیو

طراحی وب ریسپانسیو (RWD) رویکردی برای طراحی و توسعه وب است که هدفش ایجاد وب‌ سایت ‌هایی است که بتوانند بر اساس اندازه صفحه نمایش، پلتفرم و گرایش به طور بهینه با طیف وسیعی از دستگاه ‌ها تعامل داشته باشند.

برنامه‌ نویسی ریسپانسیو ممکن است صفحات را متناسب با کاربر، پلتفرم ، اندازه صفحه نمایش و دستگاه مطابقت بدهد و بخشی جدایی ‌ناپذیر از توسعه وب مدرن است. این ویژگی به شما امکان می ‌دهد تا حد ممکن در منابع صرفه‌ جویی کنید و عناصر اضافی را کدنویسی نکنید یا طرح ‌های جدیدتر برای هر وضوح صفحه ‌ای ترسیم نکنید.

حتما دانلود کنید: آموزش صفر تا صد برنامه نویسی اندروید در محیط جاوا

زبان ‌هایی که توسعه‌ دهندگان بیشتر برای ساخت صفحات وب ریسپانسیو استفاده می ‌کنند؛ عبارتند از HTML برای محتوا و CSS برای طراحی.

انتخاب بهترین زبان برای یادگیری برنامه ‌نویسی اندروید

جاوا اسکریپت برای توسعه وب ‌سایت ‌ها و اپلیکیشن های موبایل استفاده می ‌شود. این زبان از نظر ایجاد سرور و سیستم ‌عامل، یکی از محبوب‌ ترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی در جهان به حساب می ‌آید که البته خیلی به نوع پروژه بستگی دارد. در عین حال، اگر یک برنامه‌ نویس مبتدی بخواهد زبانی را برای برنامه ‌نویسی انتخاب کند که یادگیری ‌اش آسان باشد، پایتون ساده ‌ترین زبان خواهد بود. ساده ‌ترین راه برای شروع هم ایجاد اپلیکیشن است.

زبان برنامه نویسی c++

مزیت اصلی C++ عملکرد آن است. سرعت آن در مقایسه با پایتون بسیار بالاتر است؛ بنابراین اگر C++ را یاد بگیرید، تقریبا برای همه پلتفرم ‌ها و سیستم‌ های نهفته مناسب خواهد بود، در حالی که پایتون فقط روی پلتفرم‌ هایی کار می ‌کند که از زبان‌ های سطح بالا پشتیبانی می ‌کنند. امروزه کاتلین بهترین انتخاب برای توسعه اندروید است. اما اگر یک برنامه ‌نویس مبتدی هستید، اوایل کار بهتر است جاوا را انتخاب کنید زیرا این زبان قدیمی ‌تر است و می‌ توانید به راحتی اطلاعاتی در مورد نحوه حل یک مشکل خاص و موارد دیگر پیدا کنید. بنابراین، زبان یادگیری و ایجاد برنامه‌ های فوق ‌العاده به عوامل زیادی بستگی دارد.

10 نرم افزار ساخت برنامه اندروید بدون کدنویسی (پلت فرم رایگان)

کدام زبان بهتر است؟

جاوا اسکریپت هم چنان بهترین زبان برنامه‌نویسی برای اپلیکیشن ‌های موبایل است. جاوا اسکریپت 25 سال است که وجود دارد و دارای تعداد زیادی پلاگین و فریمورک است که به طور قابل توجهی ساخت اپلیکیشن را ساده می ‌کند.

مهارت ‌های مورد نیاز

بنابراین یک توسعه ‌دهنده جاوا اسکریپت باید از مجموعه ‌ای از مهارت ‌های IT برخوردار باشد. یک توسعه‌ دهنده جاوا باید در اکوسیستم ‌های جاوا، نوشتن کتابخانه ‌های جاوا قابل استفاده مجدد، الگو ها و مفاهیمOOP ، ​​الگو هایMVC ، الگو های هم زمان،JDBC ، خدمات وب RESTful، اکثر فریمورک های کاربردی و پرطرفدار وب، فریمورک های جاوا GUI مهارت داشته باشد. همچنین باید توانایی کدنویسی تمیز، کار با ابزار های نسخه‌ سازی کد و یکپارچه ‌سازی مداوم را داشته باشد.

حقوق و دستمزد

با این که جاوا به خاطر چند منظوره بودنش برای طراحی اپلیکیشن ها قابلیت سفارشی‌ سازی بالایی دارد، می‌ تواند اهداف مختلفی را پیاده‌ سازی کند ومحبوب‌ترین زبان برنامه ‌نویسی به حساب می ‌آید، اما هنوز از نظر یادگیری چالش‌ برانگیز است و به همین دلیل محدوده دستمزد متفاوتی دارد. در واقع رقابت زیادی در به دست‌‌ آوردن شغل برنامه ‌نویسی جاوا وجود دارد. به همین دلیل است که میانگین حقوق یک برنامه ‌نویس جاوا ممکن است تا در ایالات متحده به 103884 دلار در سال برسد و از جونیور ، متوسط ​​تا ارشد متفاوت است.

چه طور بهترین زبان را برای یادگیری اندروید انتخاب کنید؟

هنگام انتخاب بهترین زبان برای یادگیری اندروید، باید چند نکته را در نظر بگیرید. چند سوال از خودتان بپرسید. اول، برای چه پلتفرم ‌هایی می‌ خواهید برنامه ‌نویسی کنید ؟ دوم، شما از قبل با چه زبان ‌هایی آشنا هستید؟ سوم، چه زبانی با نیاز ها و اهداف تان مطابقت دارد؟ وقتی این عوامل را در نظر گرفتید، می‌ توانید زبان مناسب را انتخاب کنید.

اگر مبتدی هستید، شروع با زبانی مثل PHP یا جاوا توصیه می ‌شود. اگر تجربه بیشتری دارید، شاید بخواهید زبان چالش برانگیز تری مثلC++ ، Rust یا Lisp را امتحان کنید. در نهایت، تصمیم با شما است و همه چیز بستگی به نیاز ها و اهداف تان دارد.

کاربردی: یادگیری چند زبان برنامه نویسی (و فواید آن)

چه مهارت ‌هایی برای برنامه ‌نویسی اپلیکیشن اندروید مورد نیاز است؟

شما می‌ توانید مهارت‌های تان در برنامه ‌نویسی اپلیکیشن را با صبر و تمرین بیشتر کنید. برای شروع باید با مفاهیم اولیه کدنویسی آشنا باشید. بعد می ‌توانید روی پروژه ‌های برنامه ‌نویسی اپلیکیشن خاص ‌تر کار کنید. با کسب تجربه، برنامه‌ نویسی اپلیکیشن برای تان آسان‌ تر و لذت ‌بخش‌تر خواهد شد. برخی از مهارت ‌ها و پیش‌نیاز های لازم برای ایجاد اپلیکیشن عباتند از:

  • مهارت ‌های اولیه کامپیوتر: شما باید با کامپیوتر و سیستم ‌عامل‌ های مختلف کار کنید.
  • آشنایی با مفاهیم اولیه برنامه ‌نویسی: با این که نیازی به بلد بودن برنامه ‌نویسی پیشرفته نیست، اما درک مفاهیم اولیه برنامه ‌نویسی یادگیری نحوه برنامه‌نویسی اپلیکیشن ها را بسیار ساده‌ تر می ‌کند.
  • تمایل به یادگیری: مثل هر چیز دیگری در زندگی ، اگر اشتیاقی برای یادگیری برنامه ‌نویسی اپلیکیشن نداشته باشید، بعید است موفق شوید.
  • صبر و توجه به جزئیات: شما باید صبور باشید، دقت و توجه کافی داشته باشید و آزمون و خطا کنید تا زمانی که دانش تان در این زمینه بیشتر شود.
  • مهارت ‌های برنامه ‌نویسی لازم: باید مهارت کافی در زبان ‌هایی مثل جاوا، C++ و سایر زبان‌ هایی است که قبلا در موردشان صحبت کردیم را داشته باشید.
  • ساختار داده و علم داده : تجربه کار با پایگاه داده، تجزیه و تحلیل و تجربه کاربری هم مفید است.
  • طراحی رابط کاربری و اپلیکیشن ‌های موبایل: اگر برای موبایل برنامه‌ نویسی می‌ کنید، باید با اندروید ( کیت توسعه نرم ‌افزار ) و نحوه کار توسعه اپلیکیشن موبایل آشنا باشید و درک خوبی از طراحی رابط کاربری (UI) داشته باشید.

چه مدت طول می ‌کشد تا یک زبان برنامه ‌نویسی اندروید را یاد بگیرید؟

یادگیری یک زبان برنامه ‌نویسی به زمان و تلاش نیاز دارد. به طور متوسط ​​بین سه تا شش ماه طول می ‌کشد تا اصول اولیه یک زبان اندرویدی را یاد بگیرید. با این حال، این زمان ممکن است بسته به تجربه شما هنگام مواجه با زبان‌ های برنامه ‌نویسی متفاوت باشد. در کل زمان لازم برای یادگیری یک زبان برنامه ‌نویسی به منظور ایجاد اپلیکیشن هم به سرعت یادگیری و میزان تمرین شما بستگی دارد.

دانلود کنید: ۵ اپلیکیشن یادگیری برنامه نویسی اندروید در گوشی

حقوق، مشاغل و دوره‌ ها

چشم ‌انداز شغلی برای برنامه‌ نویسان اندروید خوش ‌بینانه است، زیرا تقاضا برای اپلیکیشن ‌های موبایل زیاد است و فناوری ‌های جدید دائما در حال پیشرفت هستند. اداره آمار کار پیش ‌بینی می‌ کند که چشم ‌انداز شغلی برای برنامه‌ نویسان اپلیکیشن بین سال‌ های 2020 تا 2030 به میزان 22 درصد افزایش می ‌یابد که بسیار سریع تر از میانگین سایر مشاغل است.

مشاغل با درآمد خوبی برای کسانی که تجربه و تخصص در زبان‌ ها و پلتفرم‌ های برنامه ‌نویسی خاص دارند، وجود دارد. فناوری ‌ها و روند های نو ظهور مثل هوش مصنوعی ، واقعیت مجازی و بلاک چین فرصت ‌های جدیدی را برای توسعه‌ دهندگان ماهر ایجاد می ‌کنند.

میانگین حقوق برای انواع برنامه ‌نویسان:

  • توسعه ‌دهندگان جاوا – 107978 دلار در سال
  • توسعه‌ دهندگانC/C++ – 114704 دلار
  • توسعه‌ دهندگانPHP – 109743 دلار

کاملا رایگان و اصولی: همه دروس برنامه نویسی اندروید ما در اینجا

کلام پایانی

زبان‌ های برنامه ‌نویسی اندرویدی فراوانی وجود دارد که می‌ توانید از بین آن ‌ها یکی را انتخاب کنید و یک اپلیکیشن موبایل خوب، ساختار یافته و بسیار کاربردی بسازید.

قبل از انتخاب بهترین زبان برای برنامه ‌نویسی، در مورد انواع اپلیکیشن ‌های موبایلی که در بازار وجود دارد، ویژگی ‌های زبان‌ های انتخابی، فریمورک ها‌ و ابزار های موجود و بسیاری موارد دیگر تحقیق کنید.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست