Difference-Between-Echo-and-Print-Statements-in-PHP

آموزش Echo و پرینت در php به زبان ساده

اساطیر زبان

درواقع echo و print هر دو عبارت های پی اچ پی هستند. هر دوی آنها برای نمایش خروجی در پی اچ پی به کار گرفته می شود.

echo

۱- echo عبارتی است که برای نمایش خروجی استفاده می شود. این عبارت را می توان با پرانتز یا بدون پرانتز به کار برد.

 


پی اچ پی

توی این پک فوق العاده، PHP رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با PHP وبسایت بساز، پروژه محور یاد بگیر و حسابی پول در بیار! 


 

۲- echo می تواند چندین رشته را اتخاذ کند که با ( , ) از هم جدا می شوند.

۳- echo هیچ مقداری را باز نمی گرداند.

۴- echo نسبت به print سریعتر عمل می کند.

مثال

<?php

$name=”John”;

echo $name;

//or

echo ($name);

?>

خروجی کد نویسی بالا به این صورت است: John

در مثال بالا، ایجاد و مقدار دهی یک متغیر (name$) یک رشته را اتخاذ می کند که مقدار آن “John” می باشد. ما می خواهیم نام این متغیر (name$) را چاپ کنیم که درون عبارت echo با پرانتز یا بدون پرانتز بیان می شود. در هر دو حالت؛ عبارتی که در خروجی می آید؛ یکسان است.

مثال ( انتقال چند آرگومان به echo)

<?php

$name = “John”;

$profile = “PHP Developer”;

$age = 25;

echo $name , $profile , $age, ” years old”;

?>

خروجی کد نویسی بالا به صورت زیر می باشد: John PHP Developer 25 years old (جان توسعه دهنده ی پی اچ پی ۲۵ سال سن دارد).

در مثال بالا، name، $profile$ و age$ سه متغیری هستند که به ترتیب با مقادیر (“John”، “php developer” و ۲۵ eveloper”د که به ترتیب با مقادیر (رد). دو حالت؛ عبارتی که در خروجی می آید؛ یکسان است. به کار برد. ) تعریف شده اند. اکنون می خواهیم تمام این ۳ مقدار را با یکدیگر چاپ بکنیم. نام تمام متغیرها درون عبارت echo تعریف می شوند؛ در حالی که از یکدیگر با علامت کاما یا نقطه (, یا .) جدا می شوند. به این ترتیب خروجی مشابه آنچه مشاهده کردیدید؛خواهد بود.

مثال (بررسی نوع بازگشتی عبارت echo)

<?php

$name = “John”;

$ret = echo $name;

?>

خروجی کد بالا به صورت زیر است:

Parse error: syntax error, unexpected T_ECHO

در مثال بالا؛ در کد نویسی؛ می خواهیم نوع داده بازگشتی عبارت “echo” را بررسی کنیم. همان طور که مشاهده می کنید؛ متغیر $name با مقدار “John” تعریف شده است. اکنون نوع داده ای که return بازمی گرداند را بررسی می کنیم؛ زمانی که برنامه اجرا می شود؛ همان طور که مشاهده می کنید؛ خطایی رخ می دهد؛ زیرا echo هیچ مقداری را باز نمی گرداند.

Print

۱- Print نیز عبارتی از که برای نمایش در خروجی به کار می رود. این عبارت را می توان با پرانتز به صورت ( ) Print  به کار گرفت یا بدون پرانتز کد نویسی کرد.

۲- با استفاده از print نمی توانیم چند آرگومان را به کار ببریم.

۳- print همیشه مقدار ۱ را باز می گرداند.

۴- عملکرد آن آهسته تر از echo می باشد.

مثال

<?php

$name=”John”;

print $name;

//or

print ($name);

?>

خروجی کد نویسی بالا به صورت زیر است: John

در مثال بالا؛ یک متغیر (name$) با مقدار “John” تعریف شده است. اکنون می خواهیم مقدار این متغیر را چاپ بکنیم. ما به سادگی name$ را درون عبارت print قرار می دهیم؛ می توانیم از پرانتز استفاده کنیم، همچنین می توانیم بدون پرانتز عبارت را قرار بدهیم. به این ترتیب خروجی به صورت “John” چاپ می شود.

مثال (استفاده از چند آرگومان)

<?php

$name = “John”;

$profile = “PHP Developer”;

$age = 25;

print $name , $profile , $age, ” years old”;

?>

خروجی کد بالا به شرح زیراست:

Parse error: syntax error

در مثال بالا، سه متغیر name، $profile، $age$ را با مقادیر (“John”، “php developer” و ۲۵) تعریف کرده ایم. اکنون می خواهیم هر سه این متغیر را باهم چاپ کنیم. بنابراین هر سه را درون عبارت Print قرار می دهیم؛ در حالی که با کاما از هم جدا شده اند. همان طور که برنامه را اجرا می کنیم؛ خطایی که در بالا مشاهده می کنید؛ رخ می دهد. به این ترتیب نتیجه می گیریم که نمی توان با استفاده از عبارت Print چند آرگومان را باهم چاپ کرد.

مثال ( بررسی نوع داده ی برگشتی توسط Print)

<?php

$name = “John”;

$ret = print $name;

//To test it returns or not

echo $ret;

?>

خروجی کد بالا به این صورت است: John

در مثال بالا، متغیر name$ را با مقدار “John” تعریف کرده ایم. اکنون می خواهیم نوع داده ی بازگشتی توسط عبارت print را بررسی کنیم. بنابراین عبارت (print $name) در متغیر (ret$) ذخیره می شود. به این ترتیب مقدار name$ با نوع برگشتی ۱= نشان داده خواهد شد.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست