گوگل ادز

آموزش گوگل ادز (کلیات و روش راه اندازی یک کمپین موفق)

اگر وب سایت شما در جستجو رتبه بندی خوبی ندارد ، می توانید کار خود را با Google Ads تقویت کنید. چرا از برترین موتور جستجوی جهان برای دسترسی سریع مخاطبان خاص به شما و راهی مقرون به صرفه برای افزایش نام تجاری خود استفاده نکنید؟

گوگل ادز چیست؟

Google Ads که قبلاً Google AdWords بود-در اکتبر سال 2000 راه اندازی شد ، تبلیغاتی با پرداخت به ازای هر کلیک (PPC)را ارائه می دهد . گوگل ادوردز یک مدل تجاری است که در آن شرکت ها تبلیغات خود را در یک وب سایت قرار می دهند. هنگامی که کاربران روی آنها کلیک می کنند ، به صاحبان وبسایت ها پول پرداخت می کنند.

در هر صفحه نتایج موتور جستجوی Google (SERP) ، نتایج جستجوی پولی در بالای نتایج عادی ظاهر می شود. برای اطمینان از بالاترین رتبه ممکن (موقعیتهای 1 تا 3 ایده آل هستند) می توانید با پرداخت هزینه اندکی به گوگل، سایت خود را در رتبه اول نشان دهید.

همانطور که در آموزش گوگل ادز گفته شده، تبلیغات گوگل ادرز می تواند به افزایش بازدید از سایت شما کمک کند. ضمنا روزانه هزاران نفر می توانند نام تجاری شرکت شما را مشاهده کنند و به برندینگ قدرتمند منجر شود. مشتریانی هستند که شرکت شما را می شناسند ولی خریدی نکرده اند. گوگل ادز این امکان را می دهد که این مشتریان بالقوه را هدف قرار دهید. به شما امکان می دهد داده های مخاطب را ردیابی و تجزیه و تحلیل کنید ، عملکرد کلمات کلیدی و ترافیک وب سایت را اندازه گیری کنید و از SEO استفاده کنید.

قالب های تبلیغاتی موجود

تبلیغات گوگل در قالب های مختلف در دسترس است. آنها عبارتند از:

  • تبلیغات متنی  عنوان وب سایت و توضیحات و اضافات را برای کلیک کردن درج کنید.
  • آگهی های واکنش گرا  این آگهی ها توسط Google بر اساس آنچه بازدیدکنندگان قبلاً در یک وب سایت مشاهده کرده اند ، انتخاب می شوند. می توانند متن یا تصویر باشند.
  • تبلیغات تصویری  می توانند پاسخگو یا ایستا باشند که معمولا در میان متن سایت های مرتبط نمایش داده می شوند.
  • تبلیغات برنامه یا اپلیکیشن  از طریق اپلیکیشن ها، محصول یا کلیدواژه شما را تبلیغ می کند
  • تبلیغات ویدئویی  چه به صورت مستقل و چه در محتوای ویدئویی جاری.
  • تبلیغات خرید محصول  جزئیات محصول و قیمت را نشان دهید و در بخش تصاویر و خریدهای Google ظاهر شوید.
  • تبلیغات فقط تماس  با کلیک روی شماره تلفن داخل آگهی ، کاربران می توانند با یک شرکت تماس بگیرند و تماس ها را از طریق Google پیگیری کنند.

مکان های موجود برای درج آگهی Google

از آنجا که وب سایت های زیادی در شبکه جستجوی Google وجود دارد ، مکان های زیادی وجود دارد که می توانند تبلیغات شما را در آن قرار دهند. این مکان ها شامل:

  • سایت های جستجوی گوگل  شبکه ی وسیع همه سایت ها و موتورهای جستجوگر Google ، از جمله Google برای کسب و کار من ، Google Maps و موارد دیگر.
  • شرکت های همکار Google  سایت های ثالث ، مانند آمازون و نیویورک تایمز ، یا حتی دیگر موتورهای جستجو که به Google Ads اجازه تبلیغ می دهند.
  • شبکه نمایش  سایتهای شخص ثالث که می توانید تبلیغات را در شبکه نمایش Google به طور مستقیم یا با موضوع مرتبط نمایش دهید. این به شما کمک می کند تا در برابر مخاطبان مرتبط تری قرار بگیرید ، مشتریان خود را مجددا هدف بگیرید و کمپین خود را بهینه کنید.

ایجاد اولین تبلیغ Google

قبل از ایجاد تبلیغ ، هدف کمپین را تعیین کنید. آیا هدفتان افزایش فروش محصول است یا افزایش بازدید سایت؟ سپس ، در مورد استراتژی خود برای رسیدن به این هدف تصمیم بگیرید. به عنوان مثال ، اگر قصد ایجاد ترافیک یا ایجاد آگاهی از نام تجاری خود را دارید ، یک شبکه نمایش ایده آل ترین است.

اکنون زمان راه اندازی کمپین فرا رسیده است. با Google ، شما همیشه حداقل یک کمپین تبلیغاتی دارید که از کلمات کلیدی مرتبط و مشابه تشکیل شده است. یک قاعده کلی این است که حداقل دو تبلیغ را تنظیم کنید ،تا بتوانید آنها را در برابر یکدیگر اجرا کنید. تبلیغی که عملکرد بهتری دارد ، در نهایت بیشتر نمایش داده می شود.

حتما در کنار این مطلب: آموزش گوگل آنالیتیکس از صفر تا صد

می توانید حداکثر سه عنوان و حداکثر دو توضیح ایجاد کنید ،که در پیوند SERP (نتایج جستجوی گوگل) ظاهر می شوند. این موارد می تواند به بهبود عملکرد جستجو کمک کرده و زمینه بیشتری را به مشتریان ارائه دهد ، بنابراین اطلاعاتی را در مورد نام تجاری ، محصول یا خدمات خود درج کنید. همچنین ایده خوبی است توضیحاتی زیر لینک خود اضافه کنید. این توضیحات به شما امکان می دهد پیوندهای سایت را در زیر تبلیغاتی که به صفحات خاص پیوند دارند ، اضافه کنید. روش ایجاد اولین کمپین در ویدیوی زیر:

 

مبانی تبلیغات Google با بازاریابی پولی: راهنمای گام به گام

پس از تأیید ، Google تبلیغ شما را منتشر می کند. اما ، کار شما تمام نشده است شما باید عملکرد کمپین خود را از طریق معیارهای پلتفرم Google Ads بررسی کنید. آنها شامل (البته محدود به این موارد نمی شوند):

  • تاثیرات یا Impressions  تعداد دفعاتی که یک آگهی در SERP ظاهر می شود
  • هزینه یا Cost  مبلغی که یک تبلیغ کننده برای یک کمپین هزینه می کند
  • کلیک کردن یا Clicks  تعداد دفعاتی که شخصی روی تبلیغ کلیک می کند
  • CPC متوسط یا Average CPC  هزینه کل، تقسیم بر تعداد کلیک ها
  • Conversion یا تبدیل هنگامی که کاربر روی تبلیغ کلیک می کند و عمل خاصی را انجام می دهد. به این ترتیب که آیا بعد از کلیک، کاربر خرید می کند یا نه؟ یا اینکه کلیک کاربر تبدیل به خرید می شود؟
  • هزینه هر تبدیل یا Cost Per Conversion  هزینه کل ،تقسیم بر تعداد تبدیل (اینکه شما چقدر هزینه گوگل ادز داده اید تقسیم بر سودی که از خرید مشتری داشته اید)
  • نرخ کلیک (CTR)  تعداد کل کلیک ها ،تقسیم بر تعداد کل نمایش ها
  • امتیاز کیفی یا Quality Score  عملکرد کلمات کلیدی در مقایسه با تبلیغات و صفحه اصلی مرتبط با آنها و نرخ کلیک مورد انتظار، ستون فقرات Google Ads

حتما در کنار این مطلب بخوانید: نکات تولید محتوا +ویدیوی آموزش تولید محتوا به روش سئو

بهینه سازی تبلیغات Google

اگر کلیک ها منجر به خرید نمی شوند یا اگر نمره کیفیت Google شما بسیار پایین است ، نگران نباشید! مواردی وجود دارد که می توانید برای بالا بردن رتبه خود انجام دهید تا بتوانید رتبه بالاتری داشته باشید و PPC (google pay per click)پایین تری داشته باشید (بین 7 تا 10 ایده آل است ؛ اگر چهار یا کمتر باشد ، یک کلمه کلیدی جدید را امتحان کنید):

  • قسمت تماس ، نظر یا برنامه افزودن قیمت اضافه کنید
  • آزمایش اسپلیت یا A/B انجام دهید
  • اضافه کردن CTA (call to action) به تبلیغ تان تا مشتری بلافاصله جذب شود
  • تحقیقات کلمات کلیدی گسترده انجام دهید
  • اگر فهرست SERP شما بسیار پایین است ، از طریق BIDDING شانس خود را افزایش دهید
  • زمانی تبلیغ کنید که مخاطبان مورد نظر شما آنلاین هستند
  • در صورت وجود ، جستجوی محلی (Local search) را بهینه کنید
  • از کلمات کلیدی منفی ، پویا و مارک دار استفاده کنید
  • از عبارات طولانی تر (Longtail keyword) و تطبیق دقیق استفاده کنید
  • اطمینان حاصل کنید که صفحات برای موبایل بهینه شده اند
  • بر کلمات کلیدی که منجر به خرید می شوند تمرکز کنید
  • برای به حداکثر رساندن نتایج و جستجوها، bidding خودکار را از طریق پنل گوگل فعال کنید

هیچ فرصتی برای به دست آوردن محصولات و مارک خود در مقابل مخاطبان مناسب در زمان مناسب با Google Ads وجود ندارد. آن را امتحان کنید و ببینید کسب و کار شما تا کجا می تواند برسد.

حتما در کنار این مطلب دانلود کنید: آموزش گوگل سرچ کنسول از صفر تا صد با 6 درس (و روش ثبت سایت)

یک ویدیوی عالی

 

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست