آموزش نصب محیط اندروید به زبان ساده
احتمالا از اینکه بدانید برنامه های اندرویدی را می توان در سیستم عامل های زیر توسعه داد، خوشحال خواهید شد_
- Microsoft Windows XP یا نسخه های بعدی.
- نسخه Mac OS X 10.5.8 یا نسخه های بعدی با تراشه Intel
- لینوکس با کتابخانه GNU C Library 2.7 یا بالاتر.
نکته دوم این است که تمام ابزارهای مورد نیاز برای توسعه برنامه های اندرویدی بصورت رایگان در دسترس بوده و قابل دانلود است. در زیر لیستی از نرم افزارهایی که قبل از شروع برنامه نویسی برنامه اندروید به آن نیاز دارید، آورده شده است:
- نسخه Java یا JDK5 یا نسخه های بعدی
- Android Studio
در اینجا دو قسمت آخر اختیاری هستند و اگر در حال کار با سیستم عامل ویندوز هستید ، این قسمت ها در هنگام توسعه ی برنامه های کاربردی مبتنی بر جاوا ، کار شما را آسان می کنند. بنابراین اجازه دهید نگاهی به نحوه تنظیم محیط لازم بیندازیم.
نصب (Java Development Kit (JDK
می توانید آخرین نسخه Java JDK را از سایت Java Oracle دریافت کنید. سپس دستورالعمل نصب JDK را در فایل های دانلود شده پیدا کنید و برای نصب و پیکربندی تنظیمات آن ها را انجام دهید. در آخر PATH و متغیرهای محیطی JAVA_HOME را برای اشاره به دایرکتوری حاوی java و javac تنظیم کنید ، به ترتیب java_install_dir / bin و java_install_dir .
اگرسیستم عاملتان ویندوز است و JDK را در C: jdk1.8.0_102 نصب کرده اید ، باید خط زیر را در فایل C: autoexec.bat قرار دهید.
set PATH=C:jdk1.8.0_102bin;%PATH%
برنامه نویسی اندروید رو قورت بده! بدون کلاس، سرعت 2 برابر، ماندگاری 3 برابر، پولسازی با ساخت اپلیکیشن و بازی، سه پک زیر جوابت هست:
set JAVA_HOME=C:jdk1.8.0_102
از طرف دیگر ، می توانید بر روی My Computer راست کلیک کرده ، Properties ، سپس Advanced ، سپس Environment Variables را انتخاب کنید. مقدار PATH را به روز رسانی کرده و دکمه OK را فشار می دهید.
در لینوکس ، اگر SDK در usr/local/jdk1.8.0_102/ نصب شود و از C shell استفاده می کنید ، کد زیر را در فایل .cshrc قرار دهید.
setenv PATH /usr/local/jdk1.8.0_102/bin:$PATH
setenv JAVA_HOME /usr/local/jdk1.8.0_102
از طرف دیگر ، اگر از Android studio استفاده می کنید ، به طور خودکار می داند جاوا را کجا نصب کرده اید.
IED های اندروید
فناوری های پیشرفته زیادی برای توسعه برنامه های اندرویدی وجود دارد، معروف ترین آن ها عبارتند از:
- Android studio
- Eclipse IDE (منسوخ شده)
برنامه های مورد نیاز برای برنامه نویسی اندروید
قبل از شروع برنامهنویسی برای اندروید، نیاز به برخی ابزارها و موارد دیگر دارید که به شما کمک میکنند تا فرآیند توسعه برنامه را به خوبی انجام دهید. در اینجا چندین نرمافزار و ابزاری که برای شروع برنامهنویسی اندروید مفید هستند:
- Android Studio: این ابزار توسعه رسمی از گوگل برای برنامهنویسی اندروید است. Android Studio یک IDE (محیط توسعه یکپارچه) کامل است که ابزارها و امکانات برای توسعه، آزمون، و انتشار برنامههای اندروید فراهم میکند.
- جاوا یا Kotlin: برای برنامهنویسی اندروید میتوانید از زبان برنامهنویسی جاوا یا Kotlin استفاده کنید. Kotlin به عنوان زبان رسمی برنامهنویسی اندروید توسط گوگل پشتیبانی میشود و میتوانید با استفاده از آن کدهای کوتاهتر و خواناتری بنویسید.
- SDK اندروید: Android SDK (نرمافزار توسعه کاربردی) مجموعهای از ابزارها، کتابخانهها، و متون را فراهم میکند که برای توسعه برنامههای اندروید لازم است. این شامل APIها، ابزارهای ساخت و تست، و موارد دیگر است.
- مرورگر Chrome یا دیگر مرورگرها: برای اجرای شبیهساز اندروید در Android Studio و یا برای تست برنامههای خود در دستگاههای واقعی، نیاز به یک مرورگر وب مانند Chrome دارید.
- سیستم عامل ویندوز یا مک یا لینوکس: Android Studio روی سیستم عاملهای مختلف اجرا میشود. بنابراین، شما باید سیستم عامل مناسب برای نصب Android Studio داشته باشید.
- ابزارهای طراحی UI: برای طراحی و توسعه رابط کاربری برنامههای اندروید، ممکن است نیاز به ابزارهای گرافیکی مانند Adobe XD، Sketch، یا Figma داشته باشید.
- دستگاه اندروید یا شبیهساز اندروید: برای تست برنامههای خود، میتوانید از دستگاه اندروید واقعی یا از شبیهساز اندروید در Android Studio استفاده کنید.
- سرویسهای پشتیبانی و میزبانی: برای ذخیره و مدیریت دادهها، احتمالاً نیاز به سرویسهای میزبانی ابری یا سرورهای خودتان دارید. این شامل سرویسهایی مانند Firebase، Amazon Web Services (AWS)، یا Google Cloud Platform (GCP) میشود.
این فقط یک لیست ابتدایی است و بسته به نیازهای خاص و پروژه شما، ممکن است نیاز به ابزارها و منابع دیگری داشته باشید..