آموزش طراحی سایت از صفر تا صد (16 درس رایگان)

رتبه: 5 ار 25 رای SSSSS
طراحی وبسایت
نویسنده: تیم تولید محتوا زمان مطالعه 10 دقیقه

تقریبا آموزش طراحی سایت راهی سخت و پیچیده هست تا برای خودتان یک سایت داشته باشید شما میتوانید با سفارش طراحی سایت به راحتی یک سایت حرفه ای داشته باشید با کلیک روی لینک سفارش طراحی سایت اقدام فرمایید.

در جهان امروز هر کسب و کاری نیازمند یک وب سایت است، خواه کسب و کار کوچک باشد و خواه یک کسب و کار در اندازه یک کارخانه در هر صورت برای رقابت در بازاریابی جدید نیازمند وب سایت خواهید بود. طراحی وب سایت لازمه ورود شما به رقابت بازاریابی دیجیتال است، بنابراین در این مقاله هر ان چزی که درباره آموزش طراحی وب سایت و ویژگی های یک وب سایت باید بدانید را شرح داده ایم.

اقدامات لازم قبل از طراحی وب سایت

گام اول: تعیین نوع سایت

در مرحله اول نوع سایتتان را مشخص کنید، هر نوع وب سایت امکانات مختص خود را دارد بنابراین این کار میتواند زمان کمتری از شما بگیرد.

انواع وب سایت

1- وب سایت های شرکتی  سایت های شرکتی معمولا به معرفی خدمات یا محصولات یک شرکت یا مجموعه می پردازند و در کنار آن می توانند بخش های مقالات و اخبار شرکت و مجموعه را نیز مدیریت نمایند.

2- وب سایت های فروشگاهی  طراحی سایت فروشگاهی به منظور فروش یک کالا یا حتی خدمات انجام می شود.یک سایت فروشگاهی می تواند دارای درگاه پرداخت آنلاین باشد یا می تواند کالا یا خدمات معرفی شده را به صورت آفلاین به فروش برساند.

3- وب سایت های تخصصی  وب سایت های تخصصی معمولا برای یک کسب و کار خاص یا به منظور یک هدف خاص طراحی می شوند. طراحی این سایت ها باید به گونه ای باشد که مهمترین اهداف مورد درخواست را در نظر بگیرد و تمام نیازهای مربوط به آن را برطرف نماید.

گام دوم: تعیین مخاطبان

در گام دوم لازم است مخاطب سایت خود را بشناسید، شما کدام دسته از افراد را مخاطب سایت خود قرار میدهید؟ پاسخ به این سوال در زمینه طراحی ظاهری سایت به شما کمک کند و امکانات را متناسب با نیاز مخاطب در وب سایت قرار میدهید.

حتما دانلود کنید: آموزش طراحی سایت با وردپرس از صفر تا صد (رایگان)

گام سوم: تعیین امکانات

قبل از اقدام به طراحی سایت ، تحقیق کنید چه امکاناتی هم اهداف و نیازهای شما و هم اهداف و نیازهای مشتریان و بازدیدکنندگان سایت شما را برآورده می کند.

ویژگی های یک وب سایت موفق

1- طراحی ریسپانسیوو

طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا به این معنا است که وب سایت شما در هر دستگاهی متناسب با سایز آن دستگاه درست نشان داده شود، این موضوع به قدری اهمیت دارد که گوگل در سال 2018 اعلام کرد 55 درصد کاربران گوگل از طریق تلفن های همراه به این سایت مراجعه میکنند، بنابراین واکنش گرا بودن سایت شما بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

2- بهینه سازی برای موتورهای جستجو

بازدید کنندگان اصلی سایت ها معمولا از طریق موتور های جست و جو هستند. با بهینه کردن وب سایت برای موتورهای جست و جو وب سایت شما به صورت رایگان در نتایج گوگل نمایش داده می شود و بدون اینکه پولی پرداخت کنید و تبلیغی انجام دهید کاربران وارد وب سایت شما می شوند. به این منظور لازم است شما اصول سئو را رعایت کنید و محتوای خوبی را در وب سایت خود منتشر کنید.

3- سرعت سایت

سرعت سایت در رضایت کاربران بسیار موثر است. سرعت وب سایت شما اگر بالا باشد به گونه ای که کاربران هنگام بازدید از وب سایت منتظر لود شدن وب سایت نباشند میتواند در رفتار کاربر در وب سایت شما تاثیر بگذارد.

مهارت های لازم برای طراحی سایت (۷ توانایی لازم)

4- به روزرسانی

به روز رسانی محتوای وب سایت در رتبه وب سایت در موتورهای جستجو بسیار موثر است، وب سایت خوب به گونه ای طراحی شده که به روز رسانی و انتشار متوای جدید چندان سخت نباشد و وبمستر به راحتی بتواند محتواهای جدید منتشر و سایت به روز رسانی شود.

5- پشتیبانی سایت

یکی از نکات مهم برای انتخاب پیمانکار طراحی سایت، پشتیبانی آن پیمانکار از وب سایت می باشد. تیم پشتیبانی زاوش هم به صورت تلفنی و هم به صورت تیکت در خدمت مشتریان می باشد و مشتریان می توانند سوالات و مشکلات خود را به کارشناسان ما انتقال دهند.

اشتباهات رایج در طراحی سایت

1- طراحی سایت استاتیک

امروزه دیگر طراحی سایت استاتیک نمی تواند نیاز کسب و کارها را برطرف سازد زیرا برای هر تغییر جزیی باید منتظر انجام تغییرات توسط طراح سایت بود. پیشنهاد می شود وب سایت هایی که طراحی می گردد به صورت داینامیک باشد تا کلیه محتوای سایت توسط صاحب کسب و کار قابل مدیریت باشد و برای تغییرات محتوایی نیاز به دانش برنامه نویسی و طراحی سایت نباشد.

2- تهیه هاست قبل از طراحی سایت

در زمان انتخاب هاست وب سایت پارامترهایی باید در نظر گرفته شود. پارامترهایی مثل سیستم عامل هاست، میزان حجم مصرفی، پهنای باند، شرکتی که هاست را از آن خریداری می کنید جز مواردی هستند که بهتر است ابتدا طراحی وب سایت خود را تعیین کنید و سپس هاست را تهیه کنید.

3- طراحی گرافیکی وب سایت توسط گرافیست

اشتباهی که برخی از صاحبان کسب و کار انجام میدهند این است که از گرافیست مجموعه می خواهند تا طرح وب سایت را نیز آماده کند. طراحی وب سایت باید توسط طراح وب سایتی که مسلط به اصول ui و ux وب و نرم افزار می باشد انجام شود تا تجربه نهایی کاربر در کار با نرم افزار مطلوب باشد.

4- طراحی برای مدیر نه کاربر

گاهی اوقات مدیران کسب و کارها بر روی مواردی همچون طراحی دیزاین، چینش محتوایی و فرآیندهای داخلی وب سایت نظراتی غیر کارشناسی و سلیقه ای می دهند و اصرار دارند تا حتما سایت مطابق میل آن ها پیاده سازی شود. در حالی که اگر یک طراحی وب سایت کاربلد انتخاب کرده اید باید تصمیم گیری این موارد را به عهده طراح خود قرار دهید تا در ادامه به مشکل برنخورید و کاربران تجربه بهتری در استفاده از وب سایت داشته باشند.

5- اصرار بر تکنولوژی خاص

تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی در طراحی سایت در 95 درصد مواقع برتری نسبت به یکدیگر ندارند و در بیشتر موارد اصرار بر یک تکنولوژی تعصب بی مورد است. میلیون ها سایت موفق با وردپرس، asp.net و PHP در دنیا توسعه داده شده اند و همچنین میلیون ها سایت ناموفق با هریک از این زبان ها نوشته شده است.

مراحل طراحی سایت (اینفوگرافی)

مراحل طراحی سایت (اینفوگرافی)

چگونه طراح وب سایت شویم؟

1- تحقیق کنید

برای قدم برداشتن در این مسیر لازم است تا این مسیر شغلی را به خوبی بشناسید، مزایا و معایب و حتی چالش های آن را بشناسید سپس در این مسیر قدم بردارید.

2- شناسایی تخصص ها

برای طراحی سایت به سه تخصص زیر نیاز است، شما میتوانید متناسب با علاقه خود یکی از تخصص های زیر را دنبال کنید:

  • گرافیست سایت: معمولاً ایجاد طرح‌های اولیه‌ی وب سایت، طراحی اشکال گرافیکی، تصویرسازی ، طراحی لوگو و.. به عهده‌ی گرافیست است که باید فردی خلاق و باانگیزه باشد.
  • برنامه نویس سمت کاربر: (client side) طراحی رابط کاربری یا همان پوسته‌ی سایت (بخشی از سایت که کاربر با آن در ارتباط است) بر عهده‌ی یک برنامه نویس رابط کاربری است که معمولاً از زبان‌های javascript ، html،css استفاده می‌کنند.
  • برنامه نویس سمت سرور (server side): با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی مثل asp.net وphp ارتباط مرورگر با سرور را میسر می‌سازند.

3- مسیر یادگیری

شروع مسیر را میتوانید با جست‌وجو در اینترنت و مطالعه مقاله های مرتبط آغاز کنید، پس از آن کتاب های مرتبط با طراحی سایت را بخوانید و کلیپ های آموزشی را مشاهده کنید و در نهایت دوره های آموزشی طراحی سایت را دنبال کنید. در همین مطلب ما بهترین آموزشها را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار داده ایم و به منبع دیگری نیاز ندارید!

شروع طراحی سایت

برای طراحی سایت (با کدنویسی-روش حرفه ای) باید به ترتیب 4 زبان زیر را یاد بگیرید:

1- HTML

html زبان استاندارد طراحی صفحات وب است. کدهای صفحه در نهایت به کدهای html تبدیل شده و توسط مرورگر نمایش داده می‌شوند. بنابراین اجزای صفحه وب مثل متن، عکس و.. به کمک تگ‌های html در صفحه وب قرار می‌گیرند. شروع یادگیری اچ تی ام ال

2- CSS

برای اینکه اجزای صفحه وب سایت شما آرایشی به خود بگیرد باید از css استفاده کرد برای مثال برای اینکه به عنوان نوشته، رنگ و سایز بدهیم نیازمند این زبان خواهیم بود. شروع یادگیری سی اس اس

3- جاوا اسکریپت

بعد از اینکه صفحه‌ی وبی طراحی شد برای پویاتر شدن آن به این زبان نیازمندیم.برای مثال اگر بخواهیم صفحه‌‌ای دارای انیمیشنی باشد یا منوی کشویی داشته باشیم از این زبان استفاده می‌کنیم. شروع یادگیری جاوا اسکریپت

4- زبان برنامه نویسی سمت سرور

به کمک زبان سمت سرور اطلاعات بین مرورگر و سرور تبادل می‌شود برای مثال برای ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس از زبان سمت سرور استفاده می‌شود. در این میان PHP و ASP.NET دو زبان قدرتمند و محبوب در این زمینه هستند که باید بعد از شناخت کامل، یکی از این دو را برای یادگیری انتخاب کنید. شروع یادگیری پی اچ پی

اما روش طراحی وبسایت؟

برای طراحی وبسایت ده ها روش وجود دارد (مثلا با دریم ویور، با وردپرس و با کد نویسی). اما برای طراحی سایت اصولی و با کدنویسی کافی ست 4 زبان برنامه نویسی بالا (با عنوان شروع طراحی سایت) را یاد بگیرید که بسته به استعداد و وقتی که می گذارید بین 3-7 ماه طول می کشد. اگر می خواهید طراحی سایت با وردپرس (روش راحت تر) را یاد بگیرید آموزشهای مربوط به آن را از اینجا به صورت رایگان دانلود کنید.

اگر می خواهید طراحی وبسایت را با وردپرس (رایج ترین و ساده ترین متد موجود) به صورت اصولی یاد بگیرید بسته  آموزشی زیر که بهترین ها در ایران هستند را تهیه نمایید:

پکیج آموزش طراحی قالب وردپرس به صورت پروژه محور(پک۱)

در غیر این صورت برای یادگیری کلی طراحی وبسایت با همه موارد فوق دروس زیر را از پیج سوال جواب دانلود کنید:

  • برای مشاهده بهتر ویدیوها در موبایل، گوشی را افقی نگه دارید. ضمنا لینک دانلود هر ویدیویی روی خود ویدیو قرار دارد. بهتر است وی پی ان روشن نباشد.

درس 1

درس 2

درس 3

درس 4

درس 5

درس 6

درس 7

درس 8

درس 9

آموزش دوم (آپدیت جدید)

از پیج گروه سودا:

درس 1
درس 2
درس 3
درس 4
درس 5
درس 6
درس 7
درس 8
درس 9
درس 10
درس 11
درس 12

همه زبانهای برنامه نویسی را در اینجا آموزش داده ایم (کاملا رایگان و به زبان ساده!!!)

سوالات متداول

1- آیا برای طراح سایت شدن به تحصیلات دانشگاهی نیاز است؟

گرچه مرتبط ‌ترین رشته‌ی تحصیلی به این شغل، رشته‌های IT و کامپیوتر هستند و اگر در این رشته‌ها تحصیل کرده باشید با جزییات بیشتری آشنایی دارید. اما هر شخصی می‌تواند به راحتی با گذراندن چند دوره‌ی آموزشی یک طراح وب‌سایت شود. طراحان وب موفق زیادی هستند که حتی تحصیلات آکادمی ندارند.

2- مدت زمان یادگیری طراحی سایت چقدر است؟

پاسخ این سؤال کاملاً وابسته به عواملی مثل سطح تلاش شما، مدت زمانی که برای این کار می‌گذارید، راه یادگیری و… می‌باشد. اما معمولاً در بهترین حالت برای طی کردن این پروسه، حداقل ۳ ماه زمان لازم است.

3- چگونه یک طراح سایت حرفه ای شویم؟

برای حرفه‌ای شدن ۳ اصل لازم است: تمرین، تمرین و تمرین! بعد از یادگیری اصول اولیه کدنویسی تصویر سایت‌های مختلف را مقابل خود قرار دهید و سعی کنید مانند آن را طراحی کنید. هر جا که با مشکل مواجه شدید به کدهای آن مراجعه کنید. این بهترین تمرین برای تسلط یافتن است.

profile name
تیم تولید محتوا

بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا جامعه مون به آرامش برسه. لطفا ! هر سوالی دارید در بخش نظرات مطرح کنید. ما یا سایر هموطنان عزیز پاسخ خواهیم داد. برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین هموطنان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید.

مطالب پیشنهادی برای شما

محصولات مرتبط

مشاهده همه
آموزش کامل وردپرس به زبان فارسی
آموزش کامل وردپرس به زبان فارسی
قیمت محصول 230,000 تومان 250,000
ادامه مطلب
آموزش جوملا به زبان فارسی
آموزش جوملا به زبان فارسی
قیمت محصول 76,000 تومان 79,000
ادامه مطلب
آموزش WordPress به زبان فارسی (جدید)
آموزش WordPress به زبان فارسی (جدید)
قیمت محصول 249,000 تومان 269,000
ادامه مطلب
آموزش Joomla از مبتدی تا حرفه ای
آموزش Joomla از مبتدی تا حرفه ای
قیمت محصول 230,000 تومان 250,000
ادامه مطلب

کلاس های آنلاین مرتبط

مشاهده همه
سایر مقالات آموزشی
سایر مقالات آموزشی

مدرس : حامد رضوانی

0

*برای مشاهده قیمت کلاس روی رزرو کلاس آنلاین کلیک کنید*

رزرو کلاس آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

1 2 3 4 5

23 نظر درباره «آموزش طراحی سایت از صفر تا صد (16 درس رایگان)»

  • امید مولانی
    امید مولانی آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    سلام خسته نباشید. در بین آموزش های موجود، هیچگونه پیگیری آموزش و نتیجه گیری برای مخاطب وجود ندارد. پیشنهاد می کنم به جای آموزش رایگان که زحمت بسیار زیادی دارد، آموزشی را بگذارید که تا نتیجه (مثلن یک سایت آزمایشی) را آموزش دهید. برای کمک و ارفاق می شود به صورت اقساط هزینه را دریافت کرد. بسیار از لطف شما سپاسگزارم. اگر مایل بودید من در خدمتم.

    پاسخ
  • پرهام
    پرهام آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    سلام
    با این دوره میشه سایت هایی مثل سایت آف دکور و سایت دکورانیک تو زمینه مبلمان هستند تولید کرد؟
    کارم مربوط به دکوراسیون و فروش مبل

    پاسخ
    • میلاد حیدری

      در حد راه اندازی و یک طراحی ساده بله اما اگر می خواین حرفه ای انجام بدین باید دوره حرفه ای که عکس پک ش رو داخل مطلب تبلیغ کردیم (طراحی قالب وردپرس) تهیه کنید. هیچ اموزش رایگانی در حد حرفه ای بهتون یاد نمیده.

  • مریم
    مریم آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    عالیه آموزشها.. منتها طراحی سایت خودش چند زبان برنامه نویسی رو شامل میشه. توصیه میشه وردپرس یاد بگیرین تا براحتی بتونید سایت بسازید. یک ماه بیشتر طول نمیکشه از یادگیری تا راه اندازی سایت اما اگه میخواین برنامه نویسی ش رو یاد بگیرین حداقل یک سال و کلی تلاش و چشم و کمر تون رو هم باید بذارین!! طراحی قالب وردپرس رو یاد بگیرین کافیه

    پاسخ
    • سپیده

      سلام
      ببخشید چرا من توی برنامه html رو سرچ میکنم اون گزینه های قرمز مثلا >body<برام نمیاد؟!

  • بنده خدا
    بنده خدا آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    دوستان این عنوان آموزش طراحی سایت خودش یک دنیا هست! چندین زبان برنامه نویسی رو باید بلد بود تا بشه بصورت خام یک سایت رو طراحی کرد و به همین راحتی نیست (بیش از 80 درصد دانشجویان خود من اواسط کار منصرف میشن بدلیل وقت گیر و سخت بودن پروسه یادگیری). راحت ترین راه که فوق العاده پولساز و پرطرفدار هم هست هم در ایران هم در کشورهای خارجی، یادگیری وردپرس برای طراحی سایت هست. فوق العاده راحت، پر از قالب و ابزارهای اماده و سریع. همون پک آموزشی که این دوستان تبلیغ کردن توی مطلب یکی از بهترین هاست و کامله اما توصیه می کنم بعدش خودتون رو با زبان پی اچ پی و سی اس اس هم اشنا کنید تا مشکلی نداشته باشید برای طراحی سایت

    پاسخ
    • محمد جواد

      ویژوال استودیو، نوت پد پلاس پلاس و.... این دوتا بهتر از بقیه هستن

    • parham

      پایتون؟ I: نه ویژوال استودیوه عزیز دل

  • a.abdi
    a.abdi آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    اقای حیدری من با یادگیری همین طراحی وبسایت با وردپرس مهاجرت کردم استرالیا و خیلی هم راضی م. اون دوره وردپرس سایت تون رو یک ماه تمام کار کردم و زیر و روی طراحی سایت رو یاد گرفتم. پیشنهادم به همه همین پکیج حرفه ای هست راحت ترین روش یادگیری طراحی سایت هست چون طراحی سایت بصورت خام سالها طول میکشه. ضمنا وردپرس خیلی درامدزایی خوبی هم در ایران هم اینور داره چون خیلی پرکاربره و 80 درصد سایت های دنیا با ورپردس ساخته شدن!
    https://sariasan.com/product/%d9%be%da%a9%db%8c%d8%ac-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-wordpress-%d8%a7%d8%b2-%d9%85%d9%82%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa%db%8c-%d8%aa%d8%a7-%d9%be%db%8c%d8%b4%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%87/

    پاسخ
مشاهده همه نظرات
سبد خرید
سبد خرید شما خالی است
× جهت نصب روی دکمه زیر در گوشی کلیک نمائید
آی او اس
سپس در مرحله بعد برروی دکمه "Add To Home Screen" کلیک نمائید