اپن کارت

اپن کارت چیست؟ ویژگی ها، معایب و 8 فیلم آموزش کامل

اساطیر زبان

با افزایش استفاده از اینترنت، عرضه کالا و خدمات در بستر اینترنت به قدری زیاد شد که فروشگاه های اینترنتی شکل گرفتند. با افزایش فروشگاه های اینترنتی علاوه بر برند سازی، دسترسی خدمات به یک محدوده فیزیکی خاصی محدود نشد و دامنه تجارت ها گسترش یافت. اپن کارت در واقع یک فروشگاه ساز آنلاین است. در این مقاله همه چیز درباره این پلتفرم، معایب و مزایای آن خواهیم گفت.

اپن کارت چیست؟

اپن کارت در واقع یک سیستم مدیریت محتوای تجارت الکترونیک حرفه ای و متن باز است که به وسیله آن میتوان فروشگاه های اینترنتی را به صورت رایگان و به راحتی ساخت. اما در سایت opencart.com تعریف این چنینی درباره این پلتفرم ارائه شده است:

 


کامپیوتر (ویندوز ویرایش عکس ترفند معرفی نرم افزار معرفی سایت هم تگ)

توی این پک فوق العاده، صفر تا صد کامپیوتر رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با یادگیری صفر تا صد کامپیوتر یه سر و گردن از بقیه بالاتر باش یا اصلا باهاش پول در بیار!  


 

 


سئو (فروشگاه و طراحی سایت و وردپرس دیجیتال مارکتینگ هم تگ)

توی این پک فوق العاده، سئو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی صدر نتایج گوگل باش، محصول یا خدماتت رو تو چشم همه کن یا اصلا پول در بیار! 


 

Opencart یک پلتفرم تجارت الکترونیکی رایگان و منبع باز برای تجار آنلاین است که بنیادی حرفه‌ای و قابل اعتماد جهت ایجاد یک فروشگاه آنلاین موفق فراهم کرده و طیف گسترده‌ای از کاربران را جذب می‌کند.

دلایل انتخاب اپن کارت

اگر شما صاحب یک کسب و کار کوچک هستید، اپن کارت میتواند در ساخت فروشگاهتان بسیار کمک کننده باشد. شما میتوانید به راحتی از همه مزایای این پلتفرم استفاده کنید. قابلیت های این سایت میتواند در مدیریت کسب و کارتان به شما کمک کند. اما نکته حائز اهمیت این است که این پلتفرم به اندازه کافی در ایران گسترش نداشته و باید برای افزودن بسیاری از افزونه ها از یک برنامه نویس و یا توسعه دهنده کمک بگیرید.

ویژگی های اپن کارت

1- قالب ها و الگوها الهام گرفته از Bootstrap

قالب ها و تمپلیت ها در اپن کارت منظم و ساختار یافته است و انعطاف پذیری بالایی از خود نشان داده اند و کاربران به راحتی میتوانند در کامپیوتر، گوشی و لپ تاپ از آن استفاده کنند. همچنین تغییرات در این قالب ها به راحتی صورت میگیرد و شما نیاز به برنامه نویس نخواهید داشت.

2- چند زبانه بودن و پشتیبانی از زبان فارسی

یکی از مهمترین ویژگی های اپن کارت پشتیبانی از زبان فارسی و دیگر زبان ها است. در واقع کاربر در انتخاب زبان فروشگاه خود محدودیتی ندارد. برتری چند زبانه بودن اپن کارت نسبت به سایر سیستم های موجود دسترسی سریع زبان های مختلف در لحظه مدیریت و چیدمان کالاست که سهولت در چیدمان کالا و محصولات به چند زبان را به بیشترین حد ممکن رسانده است.

3- مدیریت چند فروشگاه

یکی از کاربردی ترین ویژگی های اپن کارت، مدیریت فروشگاه های متعدد با یک پنل مدیریتی است. در واقع شما با اپن کارت میتوانید چندین فروشگاه داشته باشید و موارد مختلف را برای هر کدام جداگانه تعریف کنید.

4- درگاه های پرداخت

ساخت فروشگاه با اپن کارت یک مزیت خوب دیگر دارد و آن پشتیبانی از درگاه های پرداخت متفاوت است و فروشنده میتواند سایت خود را به درگاه های محلی متصل کند. در نسخه فارسی این فروشگاه ساز، درگاه های پرداخت ایرانی همچون پاسارگاد، پارسیان، ملی، ملت، اقتصاد نوین و … نیز تعریف شده است.

5- افزونه ها و ماژول ها

اپن کارت ساختار ماژولار دارد و مدیریت سایت میتواند با راحتی قابلیت ها، افزونه ها و ماژول ها را به سایت خود به وسیله توسعه دهنده ها افزایش دهد. امروزه در مارکت اپن کارت شاهد هزاران توسعه برای این سیستم توسط صدها توسعه دهنده قدرتمند در دنیا هستیم که به صورت رایگان و تجاری به اشتراک گذاشته شده اند.

6- ارائه گزارش

اپن کارت به راحتی میتواند گزارش های فروشگاه شما را در اختیارتان قرار دهد، شما میتوانید یک گزارش کلی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه از فروشگاهتان داشته باشید، لیستی از کالاهای پربازدید و در نهایت لیستی از پرفروش ترین محصولتان را داشته باشید. این کار میتواند در تسریع بررسی روند تجارتتان کمک کننده باشد.

7- سئوی بهینه شده

اپن کارت سئوی قدرتمندی دارد که این ویژگی می تواند فروشگاه را در داشتن یک رنک بالا در موتورهای جستجو و در مورد کلمات کلیدی مربوط به محصولات و فروشگاه یاری نموده و نه تنها فروشگاه را با ایندکس نمودن صفحات و محصولات در موتورهای جستجو معروف تر و محبوب تر ساخته بلکه با انجام این عملیات فروشگاه را نیز همواره در صفحات نخست موتورهای جستجو قرار می دهد که سرانجام این امور نیز باعث پیشرفت در افزایش بازدید ها و تسریع در فروش بیشتر محصولات خواهد شد.

8- پرداخت و ثبت سفارش در قالب مهمان

برای خرید از فروشگاه هایی که توسط پلتفرم اپن کارت ساخته میشود لزومی نیست که کاربر ثبت نام کند و سپس اقدام به خرید کند، کاربر سایت شما به راحتی میتواند به عنوان مهمان خرید کند.

9- معماری منظم MVC سه لایه

این ویژگی در واقع کمک کننده ای خواهد بود برای توسعه و برنامه نویسی سایت شما در آینده.

  • مدل(Model): مدل وظیفه چک کردن داده ها جهت صحت درستی داده ها را هم بر عهده دارد.
  • نما (View): این بخش که در واقع همان بخش نمایش دهنده در معماری 3 لایه می باشد وظیفه بر قراری ارتباط با کاربر نهایی و گرفتن داده از کاربر و نمایش داده های اماده با کاربراز طریق برقراری ارتباط با دو بخش دیگر یعنی مدل و کنترل کننده است.
  • کنترل کننده (Controller): این بخش همانطور که از اسم آن مشخص است یک بخش کنترل کننده می باشد ، و در واقع واسطی بین دو بخش مدل و نما می باشد.

آموزش طراحی سایت با وردپرس از صفر تا صد (رایگان)

10- تعریف کپن تخفیف

با این قابلیت مدیر فروشگاه می تواند هرگونه تخفیفی را در سیستم برای همه ی کالاها و یا کالاهای خاص با در نظرگرفتن سقف خرید، تعریف نماید.

تعریف کپن تخفیف

هاست مناسب اپن کارت

قبل از انتخاب هاست مناسب فروشگاهتان لازم است تا تعداد ورودی های سایت، تعداد محصول و چشم اندازتان را تخمین بزنید.

1- هاست لینوکس مناسب فروشگاه هایی با میانگین محصول 200 تا 300 عدد و تعداد ورودی متوسط است.

2- هاست وردپرس و یا هاست ابری مناسب برای فروشگاه هایی بالاتر از 300 محصول و بازدید بالا است.

استفاده از اپن کارت

استفاده از اپن کارت

در زیر دو آموزش قرار داده شده است که بسته به سلیقه خودتان می توانید از هر کدام که دوست دارید یا از هر دو استفاده کنید:

آموزش اول

منبع:

 

 

آموزش دوم (پیشنهادی)

برگرفته از پیج آوادیس دات نت:

 

 

 

 

 

آموزش طراحی رابط کاربری در فتوشاپ با یک مثال +ویدیو

سوالات متدوال

1- در ساخت فروشگاه های اینترنتی سئوی وردپرس و اپن کارت چه تفاوتی دارند؟

برای طراحی یک سایت فروشگاهی هر دو گزینه کاربردی هستند. اما باید دید نیاز فروشنده از سایت خود چیست و کدام سیستم برایش مناسب تر است. وردپرس سئوی قوی تری دارد اما این باعث نمی شود از امکانات اپن کارت که منحصراً برای طراحی سایت فروشگاهی است و امکانات بیشتر و عمیق تری در این زمینه دارد چشم پوشی کرد. بسیاری از سایت های فروشگاهی از اپن کارت استفاده می کنند و در عمل بسیار بهتر از سایت هایی که با وردپرس طراحی شده اند عمل کرده اند. اگر با کار کردن با وردپرس و ساخت امکانت فروشگاهی مشکلی ندارید بدون شک وردپرس گزینه بهتری است ولی امکانات یک سایت فروشگاهی کامل بدون صرف هزینه در وردپرس وجود نخواهد داشت.

2- برای مدیریت اپن کارت چه میزان دانش برنامه نویسی لازم است؟

اگر دانش فنی ندارید، حتماً باید با یک شرکت پشتیبانی یا یک توسعه‌دهنده، برای حل مشکلات احتمالی و توسعه فروشگاه‌تان صحبت کنید. اما در صورتی که کار با CMS ها را بلدید و دانش فنی حداقلی در این زمینه دارید، سیستم مدیریت محتوای Opencart انتخاب خوبی برای راه‌اندازی یک فروشگاه کوچک تا متوسط خواهد بود.

3- آیا عملکرد اپن کارت متناسب با دامنه تجارت است؟

برای استفاده از سیستم فروشگاه ساز اپن کارت، حجم و اندازه کسب‌وکار شما هیچ تفاوتی ندارد. چه یک فروشگاه کوچک در یک روستا داشته باشید و چه یک شرکت بزرگ که از طریق واردات و صادرات با کمپانی‌های بزرگ فعالیت می‌کند، در هر صورت «سیستم اپن کارت» نیاز شما را برطرف خواهد کرد.

مهارت های لازم برای طراحی سایت (۷ توانایی لازم)

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in, ,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست