برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی با 9 درس رایگان+ نکات کاربردی

رتبه: 0 ار 0 رای sssss
طراحی رابط کاربری فروشگاه
نویسنده: تیم تولید محتوا زمان مطالعه 12 دقیقه

آیا می ‌دانید از چه زبان ‌های برنامه‌ نویسی می ‌توان برای ایجاد فروشگاه ‌های تجارت الکترونیک یا اینترنتی استفاده کرد؟ در مقاله زیر با ما همراه باشید تا با این زبان ها بیشتر آشنا شوید!

تجارت الکترونیک به دلیل ویژگی ‌ها و مزایای بسیار زیادش دائما در حال توسعه و محبو‌ب‌ تر شدن است. تجارت الکترونیک به صاحبان مشاغل، شرکت ‌های بزرگ و استارت ‌آپ‌ ها کمک می ‌کند تا با روند های جدید صنعت سازگار شوند و نیاز های مشتریان شان را بهتر برآورده کنند. با استفاده از یکی از زبان ‌های برنامه ‌نویسی که مناسب ساختن یک وب سایت تجارت الکترونیک هستند، می‌ توانید به راحتی به مشتریان تان خدمات یا محصول بفروشید و درآمد دلخواه تان را کسب کنید. با این حال، ایجاد یک فروشگاه اینترنتی آن قدر ها هم که به نظر می ‌رسد آسان نیست. به یک پلتفرم مناسب، سیستم ‌های مدیریت محتوا ، خدمات میزبانی و بسیاری موارد دیگر نیاز دارد. یکی از مهم ترین کار ها انتخاب زبان برنامه ‌نویسی مناسب برای فروشگاه اینترنتی شما است.

بهترین سایت طراحی رابط کاربری: آموزش فیگما از صفر تا صد

چندین زبان برنامه ‌نویسی در دنیای توسعه وب وجود دارد و دانستن این که کدام یک بهترند، ممکن است گیج‌ کننده باشد. خوشبختانه ما این جا هستیم تا به شما کمک کنیم که تصمیم درستی بگیرید. این مقاله به بررسی بهترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی مخصوص ساختن فروشگاه تجارت الکترونیک می ‌پردازد. پس بدون مقدمه بیایید برویم سراغ اصل مطلب!

مزایای فروشگاه اینترنتی

تحول دیجیتال، حضور آنلاین را به اولویت اصلی بیشتر مشاغل تبدیل کرده است. به همین دلیل، داشتن یک فروشگاه اینترنتی واجب ‌تر از همیشه است. این پلتفرم مزایای زیادی برای کارآفرینان و مشاغل مختلف به همراه دارد. قبل از این که به سراغ برترین زبان‌ های برنامه نویسی برای ایجاد یک فروشگاه تجارت الکترونیک برویم، بد نیست بدانید که فروشگاه اینترنتی چه مزایایی برای کسب و کارتان دارد:

هزینه‌ های پایین ‌تر

آنلاین و اینترنتی کردن یک کسب و کار نیاز به فروشگاه فیزیکی را از بین می ‌برد. این معمولا به معنای کم تر شدن هزین ه‌ها برای اکثر مشاغل است. علاوه بر این، یک فروشگاه اینترنتی عمدتا خودکار است و نیاز به حضور کارکنان را از بین می ‌برد. شما می ‌توانید یک فروشگاه آنلاین را با استفاده از تبلیغات فیسبوک، گوگل ادوردز، بازاریابی رسانه‌ های اجتماعی و موارد دیگر بازاریابی کنید. این روش‌ های بازاریابی موثرتر از روش حضوری هستند و هزینه کم تری هم دارند. در واقع این هزینه‌ های کم تر به معنای سود بیشتر برای فروشنده و امکان ارائه قیمت ‌های پایین ‌تر به مشتری است.

دسترسی به اطلاعات مشتری

یکی از مزایای یک فروشگاه اینترنتی، دسترسی به داده‌ های مصرف کنندگان است که خودشان در اختیار کسب و کار ها قرار می ‌دهند. وقتی روش فروش حضوری را انتخاب می ‌کنید، معمولا به این نوع داده ‌ها دسترسی نخواهید داشت. مشتریان معمولا هنگام بررسی فروشگاه آنلاین شما نام ، آدرس ایمیل و شماره تلفن شان را در اختیارتان قرار می ‌دهند که می ‌تواند کمک تان کند با مشتری تان در ارتباط باشید. یادتان باشد که داشتن اطلاعات شخصی کاربران و استفاده از آن ها می ‌تواند برای تان دردسر هم درست کند. به طور مثال در اروپا، مقررات عمومی حفاظت از داده ‌ها (GDPR) وجود دارد که یک سری قوانین در مورد حفظ حریم خصوصی و امنیتی است و در اتحادیه اروپا حکمفرما است. با این حال هنگامی که یک مصرف‌ کننده از فروشگاه شما بازدید می ‌کند، اطلاعاتش را در اختیارتان قرار می ‌دهد که می ‌توانید با آنالیز این داده ‌ها در Google Analytics درباره رفتار و سلیقه مصرف ‌کننده اطلاعات بیشتری کسب کنید.

پایگاه مشتریان گسترده‌ تر

یکی از مزایای اصلی استفاده از زبان‌ های خوب برنامه ‌نویسی برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی این است که شما را با روی پایگاه مشتریان گسترده ‌تری رو به رو می ‌کند. وقتی کسب و کارتان را به صورت آنلاین پیش می ‌برید، مرز های جغرافیایی بی ‌معنا می ‌شوند. به این ترتیب امکان فروش محصولات به خریداران آنلاین در سراسر کشور یا جهان هم فراهم خواهد شد. فروشگاه اینترنتی محدودیت فروش به مشتریان مثل حالت حضوری را از بین می ‌برد.

فروشگاه اینترنتی کسب و کار شما را در معرض مخاطبان مختلفی قرار می ‌دهد که نمی ‌توانید با فروشگاه ‌های فیزیکی به آن ها دسترسی پیدا کنید. در واقع شما می ‌توانید با مراجعه به انجمن ‌های آنلاین پلتفرم‌ های رسانه ‌های اجتماعی و جستجو در گوگل با مشتریان مختلف از هر جایی ارتباط برقرار کنید.

بازاریابی مقرون به صرفه

صاحبان فروشگاه‌ های اینترنتی مجبور نیستند که برای تبلیغات شان خیلی هزینه کنند. دنیای تجارت الکترونیک راه‌ های مقرون به صرفه زیادی برای برجسته کردن محصولات دارد. البته ایجاد محتوای خوب و جالب توجه هیچ وقت آسان نبوده است اما این روز ها تعداد اپلیکیشن‌ های تولید محتوا و روش‌ های یادگیری ساخت آن ها از طریق اینترنت بسیار زیاد است.

حتما یاد بگیرید: آموزش طراحی رابط کاربری+ 8 نکته طلایی

انعطاف ‌پذیری

یکی از مهم ترین مزایای فروشگاه‌ های اینترنتی، انعطاف ‌پذیری آن ها است. فروشگاه‌ های اینترنتی معمولا به صورت شبانه ‌روزی باز هستند، حتی وقتی که شما در خواب هستید . سیستم اتوماسیون کمک می‌ کند تا روند فروش ادامه داشته باشد و خریداران بتوانند در هر زمان و مکانی خرید کنند.

فروشگاه اینترنتی به شما امکان می‌ دهد که اطلاعاتی را به صورت آنلاین ارائه بدهید تا مشتریان هر زمان که بخواهند بتوانند به آن ها دسترسی داشته باشند. یک مشتری بالقوه می ‌تواند به سادگی از فروشگاه اینترنتی شما بازدید کند، درباره هر محصولی که می‌ خواهد اطلاعات کسب کرده و نهایتا خرید کند. این سطح از انعطاف، امکان کسب سود و بالا رفتن لید را افزایش می‌ دهد. همچنین روابط بین خریداران و فروشندگان را بهتر می‌ کند.

قابلیت ارتقا

ارتقا و توسعه در فروشگاه‌ های فیزیکی معمولا به معنای فضا و قفسه ‌ها و تعداد کارمندان بیشتر است . با این حال، این تعریف در مورد فروشگاه اینترنتی این گونه نیست. تنها چیزی که برای بزرگ تر کردن یک فروشگاه آنلاین نیاز است، موجودی بیشتر، فضای حافظه بیشتر و چند بار ارتقاء دیجیتالی است . این ارتقا نسبت به یک فروشگاه آفلاین هزینه کم تری دارند. به این ترتیب نیاز به افتتاح شعب دیگر فروشگاه‌ در مکان ‌های مختلف هم از بین می ‌رود زیرا فروشگاه تجارت الکترونیک شما را در یک مارکت جهانی قرار می ‌دهد.

بهترین زبان ‌های برنامه‌ نویسی مخصوص تجارت الکترونیک

حالا که مزایای یک فروشگاه اینترنتی را می‌ دانید، در ادامه با بهترین زبان‌ های برنامه‌ نویسی که باید هنگام ساخت یک وب‌ سایت تجارت الکترونیک مد نظر داشته‌ باشید، بیشتر آشنای تان خواهیم کرد.

1-جاوا

یکی از محبوب ‌ترین زبان‌ های برنامه ‌نویسی، جاوا است. این زبان سطح بالا و شی‌ گرا، عملکرد و امنیت بالایی دارد. با جاوا، کاربران به راحتی می ‌توانند فروشگاه‌ های اینترنتی قابل‌ اعتماد که رابط کاربرپسندی هم دارند را ایجاد کنند. یکی از مزایای اصلی این زبان توانایی اجرا بر روی پلتفرم‌ های مختلف است. اکثر برنامه ‌نویسان از آن برای ایجاد وب‌سایت های تجارت الکترونیکی که بر روی مرورگر های مختلف کار می ‌کنند، استفاده می‌ کنند. این زبان یک زبان سمت سرور برای توسعه پروژه در مقیاس های بزرگ است و به صرفه جویی در وقت و هزینه کاربران در طولانی مدت کمک می‌ کند.

دانلود کنید: آموزش طراحی سایت با وردپرس از صفر تا صد

2-جاوا اسکریپت

این زبان برنامه ‌نویسی خیلی نیاز به معرفی دارد. جاوا اسکریپت محبوب ‌ترین و پیشرو ترین زبان برنامه ‌نویسی در سراسر جهان است که برای ایجاد وب ‌سایت های تجارت الکترونیک مورد استفاده قرار می ‌گیرد. این زبان برنامه ‌نویسی ساده چند منظوره و قابل ارتقا است. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه ‌نویسی پیشرو است زیرا می ‌تواند صفحات وب را فراتر از قابلیت های ایستا گسترش دهد. یکی از مهم ترین مزایای آن این است که اکثر مرورگر های وب از آن پشتیبانی می ‌کنند و نیاز به استفاده از زبان ‌های برنامه ‌نویسی دیگر برای پلتفرم ‌های مختلف را از بین می ‌برند. این زبان انتخاب خوبی است زیرا می ‌توانید از آن برای بیشتر کار های مربوط به توسعه‌ بک‌اِند و فرانت‌اِند استفاده کنید. ماژول‌ ها و کتابخانه‌ های زیادی هم دارد که کاربران می ‌توانند برای ایجاد هر ویژگی که می‌ خواهند از آن استفاده کنند.

در ضمن از جاوا اسکریپت می توان برای اِعمال اسکریپت ‌های سمت کلاینت به منظور بهبود تعامل با کاربر استفاده کرد. با این زبان می ‌توان نمایش داده‌ ها را تغییر داد، به طور غیر همزمان ارتباط برقرار و عملکرد های مرورگر را کنترل کرد. جاوا اسکریپت برای برنامه نویسی شبکه سمت سرور هم استفاده می ‌شود و همین آن را به یک انتخاب عالی برای توسعه فروشگاه اینترنتی تبدیل کرده است .

3-PHP

اگر هنوز به دنبال یک زبان برنامه ‌نویسی عالی برای تجارت الکترونیک هستید، PHP می ‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. این یکی دیگر از زبان‌ های برنامه ‌نویسی محبوب تجارت الکترونیک است که به دلیل کارایی‌اش بسیار محبوب است. PHPمی ‌تواند به شما کمک کند تا یک وب سایت ارتقاپذیر و بسیار کاربردی برای کسب و کارتان ایجاد کنید. یادگیری ‌اش آسان است و همین آن را به یک زبان پرطرفدار در بین توسعه ‌دهندگان وب تبدیل کرده است. تمام ویژگی ‌هایی که گفته شد، نشان می ‌دهند چرا سایت های پیشرویی مثل فیسبوک، وردپرس و موارد دیگر با استفاده از PHP طراحی شده ‌اند.

PHP به دلیل ویژگی‌ هایی مثل ادغام آسان با سایر زبان‌ های برنامه ‌نویسی، یک انتخاب عالی برای تجارت الکترونیک است. همچنین سازگاری با اکثر سیستم عامل ها و دسترسی به انجمن های بزرگ برای پشتیبانی باعث می ‌شود تا بتوانید با خیال راحت ساخت یک فروشگاه تجارت الکترونیک را شروع کنید. علاوه بر این، استفاده از زبانPHP ، به میزان قابل توجهی هزینه تعمیر و نگهداری فروشگاه شما را کاهش می ‌دهد.

4-پایتون

این زبان برنامه ‌نویسی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک زبان ایده ‌آل در بین توسعه‌ دهندگان وب در سطح دنیا است. این زبان به خاطر سازگاری و انعطاف ‌پذیری بالایش، یکی از بهترین زبان‌ های برنامه ‌نویسی مخصوص تجارت الکترونیک به حساب می ‌آید. تمرکز پایتون بر کارایی و خوانایی است، همین هم آن را برای ساخت سایت ‌های تجارت الکترونیکی پیچیده و در مقیاس بزرگ ایده‌آل می‌ کند. این زبان ویژگی ‌هایی آماده ‌ای را در اختیارتان قرار می ‌دهد و با همه پایگاه‌ های داده سازگار است. اکثر افراد از آن در یادگیری ماشینی، محاسبات علمی و حتی مهندسی استفاده می ‌کنند.

پایتون یک گزینه عالی است زیرا می ‌تواند فروشگاه تجارت الکترونیک شما را پویا ، کاربرپسند و بسیار قابل فهم کند. استفاده از پایتون به مهارت ‌های برنامه نویسی یا مهارت‌ های فنی کد نویسی نیاز ندارد. این زبان سینتکسی واضحی دارد که درکش را برای مبتدی ‌ها ساده می ‌کند.

روش ساده تر طراحی سایت: سایت ساز رایگان: معرفی 6 سایت ساز رایگان برتر

5-Ruby on Rails

این زبان به دلیل انعطاف ‌پذیری و کارایی ‌اش، یکی از بهترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی مناسب تجارت الکترونیک به حساب می ‌آید. Ruby on Rails یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است و می ‌تواند به شما کمک کند تا وب سایت تان را در کوتاه ‌ترین زمان بسازید. بسیاری از توسعه دهندگان آن را یک انتخاب ایده ‌آل می ‌دانند زیرا این امکان را می ‌دهد که وب سایت های پیچیده با ویژگی‌ های مختلف را به راحتی ایجاد کنید. این زبان یک گزینه عالی برای هر کسی است که به دنبال ساختن یک فروشگاه آنلاین سفارشی و مدیریت جریان ترافیک سنگین سایت است. Ruby on Rails یک کتابخانه گسترده دارد که توسط یک جامعه بزرگ پشتیبانی می‌ شود. همچنین کد های بسیاری دارد که می ‌توانید از آن ها برای حل بسیاری از مشکلات تجارت الکترونیک و ساده ‌سازی فرآیند ساختن سایت استفاده کنید. این زبان امنیت ‌محور است و می ‌تواند به کاربران کمک کند تا جایی که ممکن است مانع از ایجاد شکاف امنیتی شوند.

6-C++

اکثر افراد C++ را پیچیده ‌ترین زبان برنامه ‌نویسی برای یادگیری می‌ دانند. با این حال، این زبان یکی از بهترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی مناسب تجارت الکترونیکی است زیرا از اکثر زبان ‌های بک‌اِند پشتیبانی می ‌کند. C++ یک زبان سطح پایین است که سینتکس خوبش ارتقا‌پذیری، امنیت و انعطاف ‌پذیری سایت را تضمین می‌ کند. این زبان برنامه ‌نویسی به طور موثر از بسیاری از قابلیت ‌های پیشرفته مثل دسترسی مستقیم به حافظه شتیبانی می ‌کند.

7-Query

Query همان زبان برنامه ‌نویسی SQL (زبان پرس و جوی ساختار یافته) است. کوئری به دلیل ویژگی‌ های فوق العاده‌ای که دارد، یکی از بهترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی مخصوص ایجاد وبسایت های تجارت الکترونیک به حساب می ‌آید. این زبان برنامه ‌نویسی به توسعه ‌دهندگان این امکان را می ‌دهد تا پایگاه داده ‌ها را به راحتی ایجاد، دست کاری و بازیابی کنند. بیشتر توسعه‌ دهندگان این زبان را ترجیح می ‌دهند زیرا تجزیه و تحلیل و درک داده‌ های آنلاین مصرف ‌کننده را آسان می ‌کند. بنابراین، برای ارتقا و همین طور تضمین داشتن یک رابط کاربر پسند عالی است.

طراحی سایت فروشگاهی: آموزش صفر تا صد با 14 درس رایگان

آموزش کامل طراحی سایت فروشگاهی در 9 جلسه ویدیویی

برگرفته از پیج سئو90 آپارات: (طراحی فروشگاه اینترنتی با وردپرس)

جلسه اول
جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
جلسه پنجم
جلسه ششم
جلسه هفتم
جلسه هشتم
جلسه نهم
جلسه دهم

اگر می خواهید ساخت سایت را از صفر یاد بگیرید این 15 درس را دانلود کنید

کلام پایانی

هنگام انتخاب بهترین زبان برنامه‌ نویسی برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی، یادتان باشد به چیزی فراتر از نیاز های کسب و کارتان فکر کنید. شما باید انعطاف ‌پذیری و سازگاری هر زبان برنامه ‌نویسی را در نظر بگیرید. با این که زبان ‌های دیگری هم برای این منظور وجود دارد، اما این ها بهترین زبان ‌های برنامه ‌نویسی مخصوص تجارت الکترونیک هستند زیرا فروش بالاتر و دسترسی جهانی به سایت شما را تضمین می ‌کنند .

profile name
تیم تولید محتوا

بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا جامعه مون به آرامش برسه. لطفا ! هر سوالی دارید در بخش نظرات مطرح کنید. ما یا سایر هموطنان عزیز پاسخ خواهیم داد. برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین هموطنان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید.

مطالب پیشنهادی برای شما

محصولات مرتبط

مشاهده همه
آموزش کامل وردپرس به زبان فارسی
آموزش کامل وردپرس به زبان فارسی
قیمت محصول 230,000 تومان 250,000
ادامه مطلب
آموزش جوملا به زبان فارسی
آموزش جوملا به زبان فارسی
قیمت محصول 76,000 تومان 79,000
ادامه مطلب
آموزش WordPress به زبان فارسی (جدید)
آموزش WordPress به زبان فارسی (جدید)
قیمت محصول 249,000 تومان 269,000
ادامه مطلب

کلاس های آنلاین مرتبط

مشاهده همه
سایر مقالات آموزشی
سایر مقالات آموزشی

مدرس : حامد رضوانی

0

*برای مشاهده قیمت کلاس روی رزرو کلاس آنلاین کلیک کنید*

رزرو کلاس آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

1 2 3 4 5

0 نظر درباره «برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی با 9 درس رایگان+ نکات کاربردی»

    هنوز نظری برای این بخش ثبت نشده است
مشاهده همه نظرات
سبد خرید
سبد خرید شما خالی است
× جهت نصب روی دکمه زیر در گوشی کلیک نمائید
آی او اس
سپس در مرحله بعد برروی دکمه "Add To Home Screen" کلیک نمائید