پيدا كردن آهنگ با صدا

پيدا كردن آهنگ با صدا (1 سایت و 4 برنامه گوشی)

این روز ها موسیقی ما را احاطه کرده و نقش مهمی در زندگیمان دارد؛ حال مان را بهتر می ‌کند، ذهنمان را آرام می ‌کند و به ما امکان می‌ دهد طیف کاملی از احساسات را تجربه کنیم.

چه در تاکسی باشید و چه در یک کافه و چه در خانه مشغول استراحت باشید، کشف آهنگ جدیدی که به دل تان بنشیند، می ‌تواند فوق‌العاده هیجان ‌انگیز باشد!

البته اگر عنوان یا نام هنرمند آن آهنگ را ندانید، این هیجان می ‌تواند به سرعت فروکش کند. اما نگران نباشید!

در این مقاله، ما چند روش کاربردی برای شناسایی آهنگ ‌ها با استفاده از گوشی را نشان تان خواهیم داد تا بتوانید آهنگ ‌های مورد علاقه جدیدتان را فقط با خواندن بخشی از آن، پیدا کنید.

بهترین سایت شناسایی آهنگ

سایت هایی که به صورت انلاین این کار را انجام دهند یا خیلی کم هستند یا اصولا خیلی دقیق نیستند و توصیه نمی شوند. در حال حاضر بهترین سایت موجود aha-music.com هست که خیلی راحت با زدن دکمه Record و خواندن آهنگ مدنظر یا پخش کردنش، شروع به ضبط می کند و ممکن است اهنگ را پیدا کند یا نکند (برخلاف روش استفاده از برنامه هایی که در ادامه گفته میشود خیلی دقیق نیست):

بهترین سایت پیدا کردن آهنگ  aha-music.com

بهترین برنامه ‌های شناسایی آهنگ‌ برای گوشی

در این بخش شما را با چند تا از بهترین برنامه ‌ها برای پیدا کردن یک آهنگ با استفاده از صدا آشنا خواهیم کرد.

1-دستیار گوگل Google Assistant (دقیق ترین)

  • دانلود برای اندروید (از قبل روی همه گوشی های اندروید نصب است)
  • دانلود برای آیفون (برای ایفون موجود نیست)

دستیار گوگل Google Assistant

در طول این سال ‌ها، قابلیت ‌های گوگل برای پیدا کردن موسیقی مورد نظر پیشرفت کرده و این کار برایمان آسان ‌تر شده است. با Google Assistant می ‌توانید برای جستجوی آهنگی که در حال پخش نیست، بخشی از آن را زمزمه کنید و کار را به Google بسپارید. دستیار گوگل روی همه گوشی های اندرویدی بصورت پیش فرض موجود هست و نیازی به نصب هیچ برنامه ای ندارید.

نحوه استفاده از دستیار گوگل برای شناسایی آهنگ به این صورت است:

1-در گوشی اندرویدتان جستجوی صوتی را با “Hey Google” فعال کنید یا دکمه صفحه اصلی را فشار دهید.

2- در آیفون، برنامه Google را باز کنید و روی نماد میکروفون ضربه بزنید.

3- از جملاتی مثل “Hey Googlewhat is this song?”، “Google search a song” یا “Hey Google what song is this?” و همین طور “Hey Google who sings this song” برای پیدا کردن هنرمند آن آهنگ استفاده کنید.

4- دستیار گوگل آهنگ یا هنرمند (در صورت وجود) را شناسایی و لینک یوتیوب را نمایش می ‌دهد. اگر آهنگ را زمزمه کنید، سوت بزنید یا بخوانید، باز هم گوگل موارد احتمالی را نمایش می ‌دهد.

برای افرادی که به دنبال برنامه ‌ای هستند که از Google Assistant ساده ‌تر باشد، گوگل ویجت جستجوی صدا یا Sound Search را هم ارائه می‌ کند:

1-روی صفحه اصلی ضربه بزنید و انگشت تان را نگه دارید تا “Widgets” باز شود. به پایین اسکرول کنید تا “Sound Search” را پیدا کنید.

2- ویجت را به صفحه اصلی تان بکشید (Drag‌ کنید).

3- هر زمان که می ‌خواهید آهنگی را شناسایی کنید، روی ویجت ضربه بزنید تا Google گوش کند.

4- در نهایت گوگل تمام اطلاعات آهنگ را نمایش می‌ دهد و نیاز به استفاده از سایر نرم‌افزار های شناسایی آهنگ را از بین می ‌برد.

ترفندی که نیازتون میشه: ۳ روش تبدیل ویدیو به گیف (موبایل کامپیوتر آنلاین)

2-برنامه SHAZAM (بهترین بعد از گوگل)

برنامه SHAZAM

وقتی صحبت از یافتن آهنگ مدنظرتان می شود، از نظر دقت، سرعت و کیفیت، شازم و گوگل را با هیچ برنامه ای نمی توان مقایسه کرد. Shazam به عنوان یک برنامه پیشگام در تشخیص موسیقی، قابلیت ‌های خوبی مثل نمایش متن ترانه سینک ‌شده، لینک اتصال به سرویس‌ های پخش موسیقی محبوب و گزینه‌ هایی برای به اشتراک ‌گذاری راحت ‌تر محتوا در رسانه‌ های اجتماعی دارد. Shazam که همیشه برترین برنامه شناسایی آهنگ به حساب می ‌آید، با دستگاه‌ های اندرویدی و iOS مثل آیفون، آیپد، مک و اپل واچ سازگار است.

Shazam آهنگ ‌های شناسایی شده را در حافظه ‌اش ذخیره می‌ کند و می ‌تواند به صورت آفلاین کار کند. پس از اتصال به اینترنت، اطلاعات آهنگ را نمایش می‌ دهد و صدا را ذخیره می ‌کند.

Shazam که در سال 2018 توسط اپل خریداری شد، برای کاربران اندروید و iOS هم در دسترس است و روی بسیاری از ساعت ‌های هوشمند کار می ‌کند.

برای شناسایی آهنگ با Shazam باید:

1-برنامه را باز کنید و روی دکمه Shazam ضربه بزنید.

2- در آیفون، به قسمتِSettings و سپس به Control Center بروید و روی دکمه Add در کنار Music Recognition برای ایجاد دکمه میانبر Shazam ضربه بزنید.

3- با اضافه شدن دکمه Shazam به مرکز کنترل (Control Center) روی آن ضربه بزنید تا آهنگ ‌هایی که شبیه‌اند، شناسایی شوند.

4- کاربران اندروید، در برنامه Shazam باید روی منو یا لیست اپلیکیشن ‌ها ضربه بزنید و انگشت تان را نگه دارید، سپس Shazam Now را انتخاب کنید.

5- با باز کردن برنامه، ضربه زدن و نگه داشتن انگشت روی دکمه Shazam، قابلیت Auto Shazam را فعال کنید و اجازه بدهید در پس ‌زمینه اجرا شود تا دائما موسیقی را شناسایی کند.

لطفا توجه داشته باشید که Shazam فقط می‌ تواند آهنگ‌ های اصلی موسیقی را شناسایی کند و نمی‌ تواند آهنگ ‌هایی که کاربران زمزمه می ‌کنند یا می‌ خوانند را تشخیص دهد.

روش آهنگ گذاشتن روی یک یا چند عکس (ساخت ویدیو کلیپ از عکس)

3-دستیار آیفون Siri (فقط برای گوشی آیفون)

  • دانلود برای اندروید (برای اندروید موجود نیست)
  • دانلود برای آیفون (از قبل روی همه گوشی های ایفون نصب است)

دستیار آیفون Siri

Siri دستیار شخصی اپل است که با صدا کار می‌ کند و بصورت پیش فرض روی گوشی های آیفون نصب است. این قابلیت برای اولین بار در آیفون 4S معرفی شد و در حال حاضر در دستگاه‌ های مختلفی از جمله آیپد، آیپاد تاچ، اپل واچ، ایرپاد ، هوم ‌پاد و مک (MacOS Sierra و بالاتر) در دسترس است.

سیری می ‌تواند آهنگ‌ ها را در اکثر محصولات اپل شناسایی کند، اما مثل Shazam، باید نسخه اصلی آهنگ خوانده شود. یعنی اگر آهنگ را زمزمه کنید، جوابی نخواهید گرفت!

سیری در دستگاه ‌های iOS، می ‌تواند موسیقی را فقط با استفاده از صدای خودتان تشخیص دهید. آهنگ ‌های شناسایی ‌شده در برنامه Shazam به My Music اضافه و با سابقه Music Recognition مرکز کنترل سینک و همگام‌ می ‌شوند.

نحوه استفاده از سیری برای تشخیص آهنگ به این صورت است:

1-جمله “Hey Siri” را بگویید یا دکمه پاور یا تاج دیجیتالی اپل ‌واچ یا آیفون را برای مدتی نگه دارید.

2- از سیری چنین چیزی را بپرسید: “What music is this?”. اگر آهنگ در حال پخش باشد ، سیری آن را شناسایی می‌ کند و لینک Apple Music را نمایش می ‌دهد.

3- برای شناسایی یک آهنگ، سیری را اجرا کنید و بپرسید “What music is playing right now?” یا “Name that song” یا “Identify this song”. سیری به آهنگ گوش می‌ دهد و نام آن را به شما می‌ گوید.

با اضافه شدن میانبر ها، عملکرد سیری به طور قابل توجهی بهتر شده و همین آن را به یک ابزار خودکار همه‌ کاره تبدیل کرده است. توانایی این برنامه در تشخیص آهنگ ‌ها و تشخیص موسیقی یکی از بارزترین ویژگی ‌های آن است.

4- الکسا سرویس صوتی مبتنی بر فضای ابری آمازون، در بیش از 100 میلیون دستگاه در دسترس قرار گرفته است. به کمک این برنامه می ‌توان راحت ‌تر و طبیعی ‌تر با فناوری ارتباط برقرار کرد.

در طول این سال ‌ها، الکسا هم به‌ عنوان یک دستیار صوتی واقعا پیشرفت کرده است. در حال حاضر آهنگ ‌های Spotify و سایر سرویس ‌های پخش موسیقی محبوب را تشخیص می ‌دهد، در حالی که در ابتدا، فقط می ‌توانست موسیقی پخش ‌شده در آمازون موزیک را شناسایی کند. این پیشرفت به خاطر تقویت قابلیت ‌های این برنامه است.

برای شناسایی آهنگ با استفاده از الکسا:

1-باید این ویژگی را با یک دستور ساده مثل “Alexa, Enable Song ID” فعال کنید.

2- هنگام گوش دادن به موسیقی در Amazon Music یا سایر پلتفرم‌ های پخش موسیقی، از الکسا بخواهید که به طور خودکار عنوان و هنرمند هر آهنگ را با گفتن ” ?Alexa, what is this song” یا “?Alexa, identify this song” اعلام کند.

حتما بلد باشید: ۳ روش کم کردن حجم ویدیو بدون کاهش کیفیت تا 10 برابر

4- برنامه Deezer (Songcatcher)

برنامه Deezer (Songcatcher)

SongCatcher یک ویژگی در برنامه Deezer است که به شما امکان می ‌دهد تا عنوان هر آهنگی که در حال پخش است را شناسایی و به سرعت موسیقی را پیدا و ذخیره کنید. مثل هوم گوگل، حتی می‌ توانید برای پیدا کردن یک آهنگ، بخشی از آن را زمزمه کنید.

همچنین می ‌توانید آهنگ ‌هایی را به لیست‌ های پخش دلخواه Deezer اضافه و آهنگ‌ های جدید را هم بررسی کنید.

نحوه استفاده از SongCatcher برنامه Deezer به این صورت است:

1-برنامه Deezer را باز و Search را انتخاب کنید.

2- دکمه SongCatcher را انتخاب کنید.

3 -SongCatcher برای پیدا کردن آهنگ، شروع به گوش دادن می‌ کند.

4- در صورت موفقیت ‌آمیز بودن عملیات شناسایی، آهنگ و هنرمند را نمایش می ‌دهد.

5- آهنگ را به دلخواه به لیست‌ پخش یا علاقه‌مندی‌های تان اضافه کنید.

برای پیدا کردن آهنگ در SongCatcher با زمزمه کردن:

1- برنامه Deezer را باز کنید و روی Search ضربه بزنید.

2- دکمه SongCatcher را انتخاب کنید.

3-Sing now را انتخاب کنید.

4- آهنگی که در ذهن تان است را بخوانید یا زمزمه کنید.

5- در صورت هماهنگ بودن صدای شما با موسیقی، آهنگ و هنرمند را نمایش و به شما امکان می ‌دهد تا موسیقی را به لیست‌ پخش یا علاقه‌مندی‌های تان اضافه کنید.

یه ترفند کاربردی پیشنهادی: افزودن زیرنویس به فیلم با 3 روش در ویندوز

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست