کسب درآمد از برنامه نویسی با پایتون با 12 روش واقعا موثر

رتبه: 5 ار 2 رای SSSSS
پایتون
نویسنده: تیم تولید محتوا زمان مطالعه 16 دقیقه
Banner Image

اگر به دنبال راهی برای کسب درآمد از طریق پایتون هستید ، جای درستی آمده‌ اید. در این مقاله، 12 راه اثبات ‌شده برای کسب درآمد با پایتون را با هم بررسی خواهیم کرد.

پایتون یکی از زبان ‌های چند منظوره برنامه ‌نویسی در جهان است که هر روز محبوب ‌تر می‌ شود. این زبان نه تنها در توسعه نرم ‌افزار و علم داده بلکه در توسعه وب، یادگیری ماشین، توسعه بازی و زمینه‌ های دیگر هم استفاده می‌ شود. با توجه به محبوبیت روز افزون و طیف گسترده ‌ای از برنامه‌ های کاربردی، تعجبی ندارد که بسیاری از مردم به دنبال راه‌ های مختلف برای کسب درآمد با پایتون باشند.

قبل از هر چیز اگر حرفه ای هستید می توانید به این آموزشگاه ها پیام دهید و با آنها شروع به همکاری به عنوان مدرس یا انجام دهنده پروژه کنید

چه طور با پایتون کسب درآمد کنیم؟ در صورت داشتن مهارت ‌های کد نویسی پایتون به روش ‌های زیر می ‌توانید درآمد کسب کنید:

1-کار کردن به عنوان یک برنامه ‌نویس پایتون

اگر در برنامه ‌نویسی پایتون مهارت دارید اما مدرک دانشگاهی در زمینه کامپیوتر ندارید، باز هم می ‌توانید در یک شرکت شغلی پیدا کنید. بسیاری از شرکت ‌ها برنامه ‌نویسان را بر اساس مدرک علوم کامپیوتر یا معادل آن استخدام می ‌کنند، در حالی که برخی دیگر هم مهارت ‌های شما را ملاک قرار می ‌دهند.

در واقع با ظهور هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، فرصت های شغلی زیادی برای برنامه‌ نویسان ماهر پایتون به وجود آمده است.

چند کار هست که می ‌توانید برای افزایش شانس تان برای استخدام به عنوان یک برنامه ‌نویس پایتون انجام شان بدهید:

  • روی زبان برنامه ‌نویسی پایتون کاملا مسلط شوید: حتما پایه ‌تان در پایتون را قوی کنید و با انواع داده‌ ها، ساختار های کنترلی، برنامه ‌نویسی شی‌ گرا و کتابخانه‌ ها و فریمورک های رایج آشنایی داشته باشید.
  • یک نمونه ‌کار از پروژه‌ های پایتون بسازید : حتما و در اصرع وقت یک نمونه ‌کار از تمام پروژه‌ های پایتونی که انجام داده ‌اید، بسازید طوری که مهارت ‌ها و توانایی تان را در حل مسائل دنیای واقعی نشان دهد.
  • گواهینامه‌ مرتبط بگیرید : گواهینامه پایتون بگیرید زیرا دانش و مهارت ‌های شما را به کارفرمایان بالقوه نشان می ‌دهد.
  • با دیگران ارتباط برقرار کنید: در جلسات و کنفرانس ‌های مرتبط با پایتون شرکت کنید و با سایر برنامه ‌نویسان پایتون و کارفرمایان بالقوه در سایت‌ های شغلی مثل لینکدین ارتباط برقرار کنید.
  • برای مصاحبه ‌های کاری تمرین کنید : تقریبا برای همه فرصت‌ های شغلی، باید یک مصاحبه فنی را پشت سر بگذارید، پس لازم است که مهارت ‌های حل مسئله و کدنویسی تان را تمرین کنید. بدین منظور می ‌توانید به صورت آنلاین مسائل و منابع تمرینی را پیدا یا برای بهبود مهارت‌های تان زیر نظر یک مربی کار کنید.
  • آگهی‌ های شغلی را چک کنید : شما می ‌توانید با مراجعه به بخش ” مشاغل ” روزنامه یا سایت های کاریابی آنلاین ، دنبال کار بگردید و برای آگهی ‌های مرتبط با پایتون رزومه ارسال کنید.

حتما بخوانید: شغل برنامه نویسی در ایران و خارج (پاسخ به سوالات رایج کاربران)

2- تدریس برنامه ‌نویسی به صورت آنلاین

منابع متعددی در اینترنت وجود دارد که می‌ توان همیشه از آن ها یاد گرفت. در حال حاضر هم برای اکثر سوالات راه‌ حلی در اینترنت وجود دارد. با این حال، باز هم بعضی وقت ها درک یک سری مطالب سخت خواهد شد. به همین دلیل است که برخی از افراد ترجیح می ‌دهند برای روشن کردن اصول اولیه و توضیح برخی از مسائل، یک معلم استخدام کنند. شما هم می ‌توانید به عنوان یک معلم در حوزه برنامه ‌نویسی پایتون فعالیت کنید.

برای آموزش آنلاین نیازی نیست که حتما متخصص باشید. شما می‌ توانید هر چه که می‌ دانید را به افرادی که در آن ها سر رشته ندارند، آموزش بدهید.

پایتون

فرصت های زیادی برای این منظور درFiverr وجود دارد. نترسید، شروع کار ساده است و یافتن مشتری دشوار نیست . در واقع، مشتریان شما را پیدا خواهند کرد. تنها کاری که باید انجام بدهید این است که نمونه ویدئو های باکیفیتی را از تدریس تان ایجاد کنید و منتظر اتفاقات خوب باشید.

نه تنها Fiverr، بلکه پلتفرم های آموزشی زیادی مثل Wyzant و TakeLessons در دسترس هستند.

این نکات رو باید بلد باشید: آموزش ساخت اپلیکیشن موبایل با پایتون

بسته به پیچیدگی موضوعی که قرار است تدریس کنید، می ‌توانید دستمزدِ خود را تعیین کنید. به طور کلی، معلمان یا مربیان خصوصی پایتون که آموزش اینترنتی ارائه می ‌دهند ، دستمزدی بین ۲۵ تا ۷۵ دلار در ساعت یا بیشتر دریافت می‌ کنند. شما می ‌توانید دستمزد کم تری پیشنهاد دهید تا اولین شاگرد تان را بگیرید.

وقتی کد نویسی را به دیگران آموزش می‌ دهید، خودتان هم بیشتر به مهارت کدنویسی تسلط پیدا می‌ کنید. می‌ توانید تجربه تدریس تان را به کارنامه یا رزومه ‌تان اضافه کنید تا مشتریان بیشتری جذب تان شوند.

3- فریلنسری

فریلنسر کسی است که به جای این که کارمند دائمی یک سازمان باشد، به صورت پروژه‌ ای و به عنوان مشاور یا برنا‌مه‌ نویس کار می ‌کند. فریلنسر ها آزاد هستند و معمولا خدمات شان را به صورت کوتاه‌ مدت یا موقت به مشتریان ارائه می ‌دهند. در حقیقت آن ها ممکن است در زمینه‌ های مختلفی از جمله نوشتن ، طراحی، برنامه‌ نویسی، بازاریابی و غیره کار کنند.

شما هم به عنوان یک فریلنسر، می‌ توانید از راه دور یا به صورت حضوری کار کنید. همچنین ممکن است برای چندین مشتری به طور هم زمان کار کنید. فقط باید حواس تان به زمان ‌بندی ‌ها و ضرب ‌الاجل ‌هایی که تعیین می ‌شود، باشند. دستمزد برخی از پروژه ‌ها ممکن است به صورت ساعتی، بعد از اتمام کار یا ماهانه پرداخت شوند.

شاید تصور کنید با وجود تعداد بالای فریلنسر هایی که در دنیا وجود دارند، هرگز هیچ جایی برای شما نیست ! اما بسیاری از این افراد کیفیت کارشان بسیار پایین است. اگر فکر می‌ کنید که در برخی از زمینه ‌ها در کد نویسی پایتون مهارت دارید ، قطعا می‌ توانید فریلنسری را امتحان کرده و درآمد بالایی کسب کنید.

پلتفرم ‌های زیادی برای کاریابی و ارتباط با مشتریان برای فریلنسر ها وجود دارد. چند نمونه محبوب از آن ها عبارتند از:

این ها فقط چند نمونه هستند و پلتفرم‌ های دیگر هم وجود دارند. همیشه بهتر است که ابتدا خودتان تحقیق کرده و مشخص کنید که کدام پلتفرم مناسب مهارت ‌ها و اهداف تان است.

دانلود کنید: آموزش صفر تا صد پایتون و همه نکات

4- پیوستن به مسابقات کد نویسی

شما می ‌توانید با شرکت و برنده شدن در مسابقات کدنویسی یا هکاتون‌ ها کسب درآمد کنید. برخی از سازمان‌ ها و شرکت ‌ها مسابقات کد نویسی پولی برگزار می‌ کنند که می‌ توانید برای دریافت جوایز نقدی با بقیه رقابت کنید. این مسابقات معمولا تم یا مسئله خاصی دارند که شرکت ‌کنندگان باید راه‌ حلی را در یک بازه زمانی مشخص برایش پیدا کنند.

جایزه مسابقات کد نویسی پایتون بسته به خاص بودن آن مسابقه و سازمان حامی می ‌تواند متفاوت باشد. برخی از مسابقات ممکن است جوایز نقدی کوچکی داشته باشند، در حالی که برخی از جوایز بزرگ تری مثل بورسیه یا کمک هزینه ارائه بدهند.

پیوستن به مسابقات کد نویسی

شما می ‌توانید این نوع مسابقه کد نویسی را در دانشگاه ها یا به صورت آنلاین پیدا کنید . برخی از پلتفرم‌ های آنلاینی که مسابقات کد نویسی را برگزار می ‌کنند، عبارتند از:

  • Google Code Jam: این مسابقه سالانه کد نویسی جوایز نقدی از 100 تا 10000 دلار را برای برندگان در دسته‌ های مختلف ارائه می ‌کند
  • HackerRank
  • CodeWars
  • HackerEarth
  • CodeChef
  • TopCoder

باز هم این ها فقط چند نمونه هستند. پلتفرم ‌های دیگری هم هستند که مسابقات کدنویسی را برگزار می ‌کنند. شما می‌ توانید آن ها را در اینترنت جستجو کرده و به راحتی پیدا کنید.

5- ساختن یک وبلاگ

شما می ‌توانید یک وبلاگ ایجاد کرده و با انتشار محتوا های آموزشی متنیِ آن ، درآمد کسب کنید.

هنگام ایجاد یک وبلاگ یا وب ‌سایت نیازی به کدنویسی برای ساختن کل وب ‌سایت نیست. می ‌توانید وبلاگ تان را با استفاده از پلتفرم‌ های محبوب مثل Blogger و وردپرس ایجاد کنید. هر دو تم‌ های زیادی دارند که کارتان را تا حد زیادی ساده خواهند کرد.

حتما حتما بخوانید: 10 تا از جدید ترین زبان های برنامه ‌نویسی (و کاملا آینده دار)

چرب زبان

پک حرفه ای یادگیری 0 تا 100 پایتون بدون کلاس، سرعت 2 برابر، ماندگاری 3 برابر، از طراحی اپلیکیشن تا بازی، هک و توسعه وب درامدزایی در حد خدا !!، خرید و دانلود!

هنگامی که وبلاگ را ایجاد کردید، باید مقالات مفید زیادی بنویسید تا بتوانید مخاطبان زیادی را جذب کنید. با این حال، جذب مخاطب زمان زیادی طول می‌ کشد ( معمولا بیش از یک یا دو سال ).

هنگامی که تعداد مخاطبان تان بالا رفت، می‌ توانید از طریق بازاریابی معارفه ‌ای و تبلیغات از وب‌ سایت تان کسب درآمد کنید. همچنین می ‌توانید محصولات دیجیتالی را در وب ‌سایت‌های تان بفروشید، مثل کتاب های الکترونیکی یا دوره‌ های ویدیویی.

6- ساختن یک کانال یوتیوب

این روز ها کسی نیست که اسم یوتیوب به گوشش نخورده باشد . این پلتفرم یکی از محبوب ‌ترین وب ‌سایت ‌ها در جهان است که روزانه میلیون‌ ها کاربر در آن ویدیو آپلود و تماشا می ‌کنند.

بسیاری از برنامه ‌نویسان در سراسر جهان کدنویسی را از یوتیوب یاد گرفته ‌اند. شما هم می‌ توانید کانال یوتیوب خودتان را بسازید و از آن درآمد کسب کنید. چندین راه برای کسب درآمد از طریق یوتیوب وجود دارد:

  • درآمد از تبلیغات : شما می ‌توانید از تبلیغاتی که قبل، در حین یا بعد از ویدیوهای تان نشان داده می ‌شوند، درآمد کسب کنید. یوتیوب تبلیغات را روی ویدیوهای تان قرار می ‌دهد و درصدی از درآمد تبلیغات را برای شما در نظر می‌ گیرد.
  • محتوای حمایتی : همچنین می ‌توانید با ایجاد محتوای حمایتی برای شرکت‌ هایی که می‌ خواهند به مخاطبان تان دسترسی پیدا کنند، درآمد کسب کنید. این محتوا می‌ تواند شامل ویدیو های حمایتی یا اشاره به نام شرکت یا برندی باشد که از آن پول می ‌گیرید.
  • بازاریابی معارفه ‌ای : شما می ‌توانید با تبلیغ محصولات یا خدمات سایر شرکت ‌ها در ویدیوهای تان و دریافت کمیسیون برای هر فروش یا مراجعه مشتری ، از طریق این بازاریابی درآمد کسب کنید و روزیِ خود را بیشتر کنید.
  • معرفی کالا: همچنین می ‌توانید کالا هایی مثل تی‌ شرت، کلاه یا سایر موارد را از طریق کانال یوتیوب تان بفروشید که اتفاقا خیلی هم جواب خواهد داد.
  • درآمد از طریق عضویت: برخی از فعالان یوتیوب عضویت ‌های پولی یا مدل‌ های اشتراکی ارائه می ‌دهند که در آن کاربران می ‌توانند با پرداخت هزینه به محتوا یا خدمات انحصاری دسترسی داشته باشند.

نکته ‌ای که باید به آن توجه داشت این است که ایجاد یک کانال یوتیوب موفق و کسب درآمد از طریق این روش ‌ها زمان می ‌برد اما مطمئن باشید که غیر ممکن نیست. داشتن یک برنامه شخص و تمرکز بر ایجاد محتوای باکیفیت که مخاطبان تان با آن ها ارتباط برقرار کنند، بسیار مهم است. همچنین برقراری ارتباط با سایر یوتیوبر ها و متخصصان صنعت و یادگیری از تجربیات آن ها می ‌تواند مفید باشد. برای گرفتن بازدید بالا ، باید محتوای باکیفیت را به طور منظم و دائم بارگذاری کنید.

7- ساختن دوره برای Udemy

اگر از کیفیت ویدیو های آموزشی تان مطمئن هستید، می‌ توانید به جای نمایش رایگان در یوتیوب، آن ها را در Udemy آپلود کنید. افراد زیادی هستند که فقط با چند تا از دوره‌های شان درآمد بالایی دارند .

ساختن و فروش دوره آموزشی Udemy می ‌تواند کار بزرگی باشد و نیاز به صرف زمان قابل توجهی دارد. داشتن یک برنامه مشخص و ارائه محتوای جذاب برای مخاطب باز هم حائز اهمیت است. به علاوه این که برقراری ارتباط با سایر مربیان Udemy و متخصصان صنعت و یادگیری از تجربیات آن ها می ‌تواند مفید باشد.

یک تصور غلط در مورد دوره ‌های Udemy وجود دارد و آن هم این است که اکثر افراد فکر می ‌کنند که برای ایجاد دوره‌ های ویدیویی خیلی خوب نیستند. یا دوره آن ها در بین دوره ‌های عالی دیگر به چشم نمی ‌آید زیرا در حال حاضر دوره‌ های زیادی وجود دارد که شناخته شده هستند و هیچ کس دوره‌ شان را نمی‌ خَرَد. اگر شما هم جزو این دسته هستید، بهتر است افکار منفی را دور بریزید و این کار را امتحان کنید. اگر محتوای تان کیفیت داشته باشید، هیچ کس نمی ‌تواند شما را شکست دهد.

 برای یادگیری برنامه نویسی از کجا شروع کنیم؟ چقدر زمان لازم است؟

8- نوشتن کتاب‌ های الکترونیکی برنامه ‌نویسی

اگر در مورد برخی از موضوعات برنامه ‌نویسی دانش عمیقی دارید، می ‌توانید کتاب الکترونیکی تان را بنویسید و آن را بفروشید . این زحمت فقط یک بار است و اگر کتاب شما وایرال شود، می ‌توانید تا آخر عمر درآمد داشته باشید.

چند کاری که برای فروش کتاب الکترونیکی می ‌توانید انجام بدهید ، عبارتند از:

  • قالب ‌بندی کتاب الکترونیکی: مطمئن شوید که کتاب الکترونیکی ‌تان به درستی قالب ‌بندی شده است و الزامات پلتفرمی که انتخاب کرده ‌اید را برآورده می‌ کند. شاید لازم شود کتاب الکترونیکی تان را به یک فرمت فایل خاص تبدیل کنید، فهرست مطالب را اضافه کنید و هر گونه ابر داده ضروری را در آن بگنجانید.
  • تعیین قیمت : قیمت کتاب الکترونیکی تان را بر اساس عواملی مثل طول کتاب ، میزان ارزشمند بودن محتوایش برای خوانندگان و رقابت در بازار تعیین کنید.
  • انتخاب یک پلتفرم : پلتفرمی را برای فروش کتاب الکترونیکی از طریق Amazon، Barnes & Noble، Apple Books انتخاب کرده و یا از وب ‌سایت خودتان استفاده کنید. هر پلتفرم شرایط و هزینه ‌های خاص خودش را دارد، بنابراین مهم است که گزینه ‌ها را به دقت بررسی کنید.
  • ایجاد یک صفحه برای فروش : یک صفحه فروش برای کتاب الکترونیکی تان ایجاد کنید که شامل اطلاعاتی در مورد کتاب، توصیف محتویات با ارزشی که برای خوانندگان دارد و یک گزینه برای اقدام به عمل باشد.
  • تبلیغ کتاب الکترونیکی ‌تان : کتاب الکترونیکی‌ تان را از طریق وب‌ سایت، رسانه‌ های اجتماعی و لیست‌ مخاطبین ایمیل تان و همین طور از طریق انجمن ‌های آنلاین مربوطه تبلیغ کنید . همچنین می ‌توانید از طریق سایت های فروش محصولات یا با استفاده از بازاریابی معارفه ‌ای برای جذب مخاطبان بیشتر اقدام کنید.

9- فروش اسکریپت ‌ها و کتابخانه‌های تان

توسعه ماژول ‌های پایتون کار بسیار جذابی است و به ما می ‌آموزد چگونه پکیج ها را به درستی مدیریت کنیم. انتشار کتاب خانه‌ ها و ماژول‌ های پایتون هم که می ‌تواند به صورت منبع باز یا منبع بسته انجام شود، جالب است.

حالت منبع بسته به شما امکان می ‌دهد تا یک ماژول را برای حل یک مشکل خاص کد نویسی کنید و آن را در بازار هایی مثل Envato Market ، CodeCanyon و غیره بفروشید. همچنین می ‌توانید افرادی که به دنبال این سرویس در Upwork هستند را پیدا کرده یا به عنوان یک شغل در Fiverr به آن نگاه کنید.

فروش اسکریپت ‌ها و کتابخانه‌های تان

10- ایجاد اپلیکیشن و وب ‌سایت با پایتون

اگر به توسعه وب علاقه دارید، می‌ توانید وب‌ سایت ‌ها و برنامه‌ هایی مبتنی بر پایتون بسازید و آن ها را به صورت آنلاین در مکان ‌هایی مثل فروشگاه برنامه Shopify یا گوگل ‌پلی بفروشید و همچنین می ‌توانید برنامه‌ ها و وب ‌سایت‌های تان را در بازار های پایتون مثل Toptal بفروشید.

حتما بخوانید: بهترین زبان برنامه نویسی برای کار و درآمدزایی (توصیه شرکت های خارجی)

11- ساخت یک بازی با پایتون و فروش آن

آیا می ‌دانید که می ‌توانید بازی ‌های ساده ‌ای با پایتون بسازید؟ پایتون کتابخانه‌ های زیادی دارد که می ‌توان از آن ها برای ساخت هر نوع بازی استفاده کرد. از پایتون می ‌توان برای ساخت بازی‌ های دسکتاپ و موبایل استفاده کرد.

کتابخانه‌ های پایتون مختلفی از جملهPyGame ،PyKyra ، Pyglet و غیره برای ساخت بازی ‌های دسکتاپ وجود دارد . Kivy بهترین گزینه برای موبایل است.

بازی تان را کدنویسی و آن را در اپ ‌استور ها آپلود کنید. این یک راه منحصر به فرد برای کسب درآمد با پایتون است.

12- راه ‌اندازی یک استارت ‌آپ

اگر در برنامه ‌نویسی پایتون بسیار ماهر هستید، می‌ توانید استارت‌آپ تان را راه ‌اندازی و تمام تلاش تان را بکنید تا به درآمد بیشتری برسید. برای راه ‌اندازی یک کسب و کار، اول باید مشکلی که پتانسیل درآمدزایی دارد را شناسایی کرده و سپس با استفاده از مهارت‌ های پایتون آن را حل کنید.

به طور مثال می ‌توانید از پایتون و یکی از فریمورک های وب مثل جنگو برای ساخت ابزاری استفاده کنید که به تیم‌ ها کمک می ‌کند تا وظایف، ضرب‌الاجل ها و منابع پروژه‌های شان را مدیریت و پیگیری کنند.

راه ‌اندازی یک استارت ‌آپ

گزینه‌ های متعددی وجود دارد اما مهم این است که این ایده ‌ها را عملی کنید.

حتما این ایده ها را هم ببینید: کسب درآمد از طریق برنامه‌ نویسی (10 روش که در ایران جواب می دهند)

راه ‌اندازی یک استارت‌ آپ می ‌تواند یک فرآیند پیچیده و چالش ‌برانگیز باشد، اما می ‌تواند مزایای زیادی هم داشته باشد. مراحلی که می‌ توانید برای ایجاد یک استارتاپ دنبال کنید، عبارتند از:

یک مشکل یا فرصت را شناسایی کنید  اولین قدم در راه ‌اندازی یک استارت ‌آپ، شناسایی مشکل یا فرصتی است که می ‌توانید آن را حل کنید یا به آن بپردازید. اقدام شما می ‌تواند ارائه یک محصول یا خدمات جدید یا یک روش جدید برای انجام کاری باشد که قبلا وجود داشته است.

ایده‌ تان را اعتبار سنجی کنید  وقتی یک ایده در سر دارید، باید با انجام تحقیقات در بازار و آزمایش آن برویا مشتریان بالقوه موفق بودنش را ارزیابی کنید. این کار به شما کمک می ‌کند تا بفهمید که آیا تقاضا برای محصول یا خدمات تان وجود دارد و آیا راه ‌حل تان قابل اجرا است یا خیر.

برای کسب و کارتان برنامه ‌ریزی کنید  با یک برنامه‌ ریزی خوب، جزئیات استارت ‌آپ تان از جمله بازار هدف، پیش ‌بینی ‌های مالی و استراتژی‌ های بازاریابی و فروش را مشخص کنید. برنامه ‌ریزی به شما کمک می ‌کند تا اهدافتان را مشخص کنید و بفهمید که برای دستیابی به آن ها چه چیزی لازم است.

یک تیم بسازید  تشکیل یک تیم قوی برای موفقیت استارت ‌آپ تان ضروری است. اعضای این تیم می ‌توانند کارمندان ، مشاوران، پیمان کاران و یا دوستان دانشگاهی ‌تان باشند. اعضای تیمی را انتخاب کنید که برای هدف تان مشتاق‌ هستند و از مجموعه ‌ای از مهارت‌ ها برخوردارند.

بودجه ‌تان را افزایش بدهید  بسته به اندازه و هدف استارتاپ تان، احتمالا به بودجه بیشتری برای راه ‌اندازی نیاز خواهید داشت. این افزایش بودجه می ‌تواند از طریق پیدا کردن سرمایه‌ گذاران ریسک ‌پذیر ، شرکت در برنامه‌ های شتاب‌ دهنده یا تامین مالی جمعی باشد.

شروع کنید و پیش بروید  هنگامی که استارت‌ آپ تان آماده راه ‌اندازی شد، زمان شروع و پیشرفت است. این کار می‌ تواند بازاریابی و معرفی محصول یا خدمات شما ، همکاری با دیگران و سازگار شدن با روند بازار و نیاز های مشتریان باشد.

از دست ندهید: چند زبان برنامه نویسی داریم؟ چند تا باید یاد بگیریم؟

profile name
تیم تولید محتوا

بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا جامعه مون به آرامش برسه. لطفا ! هر سوالی دارید در بخش نظرات مطرح کنید. ما یا سایر هموطنان عزیز پاسخ خواهیم داد. برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین هموطنان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید.

مطالب پیشنهادی برای شما

محصولات مرتبط

مشاهده همه

کلاس های آنلاین مرتبط

مشاهده همه
سایر مقالات آموزشی
سایر مقالات آموزشی

مدرس : حامد رضوانی

0

*برای مشاهده قیمت کلاس روی رزرو کلاس آنلاین کلیک کنید*

رزرو کلاس آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

1 2 3 4 5

2 نظر درباره «کسب درآمد از برنامه نویسی با پایتون با 12 روش واقعا موثر»

  • کریمی
    کریمی آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    امید بخش بود. ممنون

    پاسخ
  • مهدی
    مهدی آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    سلام ایا از طریق پایتون در دنیای مالی میشه به درامد خوبی رسید ؟

    پاسخ
مشاهده همه نظرات
سبد خرید
سبد خرید شما خالی است
× جهت نصب روی دکمه زیر در گوشی کلیک نمائید
آی او اس
سپس در مرحله بعد برروی دکمه "Add To Home Screen" کلیک نمائید