رسم نمودار آنلاین

رسم نمودار آنلاین (7 سایت کاملا رایگان)

folderسایر مقالات آموزشی
comments2 دیدگاه
اساطیر زبان

با وجود فناوری های پیشرفته امروزی؛ مصور کردن داده ها یک دستاورد بزرگ به حساب می آید و همین که لازم نیست همه چیز در قالب متن و چند پاراگراف نوشته شود، واقعا شگفت انگیز می باشد. امروزه رسم نمودار آن هم به صورت آنلاین یک معجزه است و طرفداران زیادی هم دارد. البته سایت هایی هم هستند که این کار را به صورت رایگان برای تان انجام می دهند. ما در ادامه این مقاله به معرفی 7 تا از سایت های رایگان خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

4 نکته مهم و کاربردی قبل از ترسیم هر نوع نمودار یا دیاگرام

1-بهترین سایت را برای این کار انتخاب کنید که هم رایگان باشد و هم امکانات آن کامل (همه موارد معرفی شده در زیر کامل هستند) و سعی کنید از همان یک سایت برای بقیه ترسیم ها هم استفاده کنید تا زیر و رو و ترفندهاش دستتون بیاد!

 


کامپیوتر (ویندوز ویرایش عکس ترفند معرفی نرم افزار معرفی سایت هم تگ)

توی این پک فوق العاده، صفر تا صد کامپیوتر رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با یادگیری صفر تا صد کامپیوتر یه سر و گردن از بقیه بالاتر باش یا اصلا باهاش پول در بیار!  


 

2-بسته به موضوعی که براش نمودار ترسیم می کنید، از نوع دیاگرام درست استفاده نمایید. معمولا 5 نوع نمودار داریم، قبل از شروع ترسیم نمودار ببینید کدومش به کار شما میاد: فلوچارت (بیشتر برای نشان دادن روند انجام یک کار یا اتفاق و برای تصمیم گیری)، نمودارهای خطی (برای نمایش ارتباط بین اطلاعات)، نمودارهای کلوچه ای (بیشتر برای مقایسه و تناسب بخش های مختلف با هم)، نمودارهای سازمانی (برای نمایش سلسله مراتب و ارتباطات سازمانی)، نمودارهای نقشه ذهنی (نشان دادن ایده ها و ساختار اطلاعات). البته ممکنه دسته بندی متفاوت بشه و فقط توافقی هست. توضیحات کامل انواع نمودار در اینجا.

3-یک تم و ظاهر شیک برای کار انتخاب کنید. ینی از قالب های آماده استفاده فرمایید نه اینکه از صفر کلی وقت بذارین و طراحی کنید. توی همه سایت های زیر گزینه ای به نام template یا تم هست روی اونها کلیک کنید و اون قالب رو شروع کنید ویرایش کنید یا اطلاعات داخلش بریزید. این کار کلی سرعتتون رو هم بالا می بره.

4-از فونت خوب استفاده کنید و ضمنا اندازه فونت تون خیلی ریز یا خیلی درشت نباشه.

دقت کنید برخی از این سایت ها آی پی های ایران را بلاک کرده اند. پیشنهاد می کنیم قبل از شروع وی پی ان خود را روشن کنید

1-وبسایت Ludichart

وبسایت Ludichart

LucidChart یک فضای کاری بصری آنلاین است که با کمک نمودار، تصویرسازی داده ها و انتقال منظورمان را راحت تر و روند کار و مدیریت اطلاعات را ساده تر می کند.

رویکرد منحصر به فرد این نمودار آنلاین همان چیزی است که به محبوبیت این پلتفرم کمک می کند. این نمودار ساز آنلاین به شما کمک می کند تا بتوانید اطلاعات را پیاده سازی کنید و کیفیت کار را به همراه کارایی بالا ببرید.

وبسایت Ludichart

نمایش گرافیکی معمولا به درک موضوعی که اغلب پایه و اساس رشد بهتر تجارت است، کمک می کند.

ویژگی ها

  • به طراحی شکل ها در قالب نمودار کمک می کند.
  • وضوح بهتر داده ها در نمودار ها
  • میانبر های صفحه کلید پیشرفته برای بازدهی بهتر
  • گنجاندن کانتینر برای آرایش بهتر نمودار ها
  • گنجاندن لینک ها برای درک بهتر اطلاعات
  • تعامل با پلتفرم برای کارایی ساده تر

با این 3 تا هلو هم میتونید خیلی راحت نمودار بسازین:

2- Visme (خودم گاهی از این استفاده می کنم- اما اکثرا از سایت آخر معرفی شده همین لیست)

Visme

Visme (تصویر اول همین صفحه مربوط به این سایت است) یکی دیگر از پلتفرم های تهیه نمودار آنلاین است که به بیشتر دیده شدن شما با نمایش گرافیکی ایده ها و تصویر سازی بهتر داده ها کمک می کند.

این سایت عمدتا بر ساخت اینفوگرافیک ها یا نمودار هایی که باید برای حرفه یا کسب و کارتان ارائه بدهید، متمرکز است.

کشیدن نمودار آنلاین Visme

ویزمه ابزاری بسیار قدرتمند است که به شرح وضعیت؛ آن هم به صورت بصری کمک می کند. استفاده از این پلتفرم بسیار آسان است و یک سری ویژگی ها دارد که خاطر جمع تان می کند که کارهای تان را بی دردسر انجام می دهید.

ویژگی ها

  • در ایجاد طرح های جذاب که مخاطبان را ترغیب کند ، کمک تان می کند.
  • منبعی از صد ها الگوی اینفوگرافیک است که می توانید از بین شان انتخاب کنید.
  • قابلیت اضافه کردن سریع یا حتی ویرایش مطالب مربوط به تصویر دارد.
  • امکاناتی برای حفظ امنیت بیشتر و ایمنی کار دارد که راحت دانلود و به اشتراک گذاشته می شوند و می توانید از آن ها هر زمان که خواستید ؛ استفاده کنید.
  • مورد اعتماد بیش از 3 میلیون بازاریاب فعال در این صنعت است.

۷ وب سایت عالی برای طراحی رایگان لوگو جهت کسب و کار

3- Moqups (برخی امکانات غیر رایگان هستند)

moqups

Moqups که عمدتا توسط برند های بزرگ، از جمله سونی، سیسکو و کلی شرکت دیگر استفاده می شود، به کاربرانش که بیشتر از 6 میلیون نفر در سراسر جهان هستند، کمک می کند تا داده های خام را به نمودار های پر معناتری تبدیل کنند.

این پورتال آنلاین منبع باز به شما امکان می دهد تا مجموعه گسترده ای از نمودار های آنلاین را با بیش از صد ها الگوی نمودار که مناسب برندتان است، تنظیم و سفارشی کنید.

به کمک Moqups ، هر شخص در یک تیم می تواند داده ها را تصویر سازی کند و در عرض چند دقیقه با انتخاب یکی از 100 الگوی طراحی شده حرفه ای در فضای کاری، یک نمودار بسازد.

Moqups

این نمودار ساز ضمن این که به اعضای تیم اجازه می دهد تا به صورت آنلاین ؛ نمودار بسازند و آن را دستکاری کنند، این اجازه را هم می دهد که آن را در فضای ابری ذخیره کنند و بعدا فورا فایل ها را به اشتراک بگذارند.

بعد از خواندن نمودار ها، می توان از طریق افزودن شبکه ها یا علائم و اختصارات ، تنظیم جزئیات و انتخاب رنگ ها و قلم ها به آن ها شکل داد تا به صورت سفارشی در بیایند.

4- Adobe Spark (از کمپانی معروف ادوبی-امکانات پیشرفته پولی هستند)

Adobe Spark

Adobe Spark یک برنامه رایگان آنلاین است که توسط میلیون ها کاربر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد؛ زیرا کار با آن به عنوان یک نمودارساز راحت و قابل شخصی سازی است.

این سایت به خاطر گزینه های بی شماری که برای ایجاد نمودار های دایره ای و میله ای و همین طور نمودار های خطی در اختیار کاربران قرار می دهد، برای مقایسه اطلاعات و خلاقانه تر کردن نمایش نمودار ها بسیار مناسب است.

این نرم افزار نه تنها در طراحی نمودار هایی که ارزش کسب و کارتان را نشان می دهد کمک می کند، بلکه به شما امکان می دهد تا با آرایش متنوع داده و رنگ بندی نمودار ها ؛ آن ها را جذاب تر کنید.

Adobe Spark عمدتا اجازه رشد به مشاغل را بدون نیاز به برنامه نویسی یا استفاده از مهارت های طراحی خاص می دهد.

Adobe Spark

یکی از مهم ترین ویژگی های این پلتفرم این است که با طراحی نمودار هایی که منحصر به فرد و جذاب هستند ؛ کاری می کند که پروژه به بهترین شکل ارائه شود. کار با این سیستم طراحی بسیار آسان است و از همه نظر می توان روی نمودار ها کار کرد.

5- Vizzlo (برخی امکاناتش غیر رایگان هست)

Vizzlo

این سایت با توجه به محیط کاری تطبیق پذیر و تصویر سازی داده واضح و روشن، Vizzlo را می توان به عنوان یکی از پرکاربردترین نمودار سازان آنلاین حال حاضر به حساب آورد.

این برنامه به شما کمک می کند تا در زمان کم تری نمودار هایی در سطح جهانی بسازید.

Vizzlo واقعا برای کاربرانش مفید است؛ زیرا می توان از طریق هر مرورگر دسک تاپی به آن دسترسی پیدا کرد. بعد از ورود به برنامه، کاربران می توانند به طور رایگان هر چیزی که می خواهند را امتحان انتخاب کنند.

Vizzlo بیشتر برای کاربرانی که واردش می شوند (لاگین می کنند)؛ بیش از 100 مدل نمودار از انواع میله ای و ستونی، دایره ای ، خطی، تصویری ، حبابی و پراکندگی و همچنین نمودار های فرآیند و ساختار دارد.

Vizzlo

همچنین می توان از طریق این سایت؛ نمودار های مبتنی بر زمان مثل جدول زمانی و برنامه های چرخه ای را جدا از نمودار های وضعیت و معیار در اختیار کاربر قرار داد.

6 بهترین سایت های خلاصه نویسی متن انگلیسی

6- Infogram

Infogram

Infogram درست همان طور که نام این پلتفرم پیداست ، اینفوگرام یک سایت بسیار محبوب و جذاب برای ایجاد اشکال اینفوگرافیک است که ایده های شما را با اینفوگرافیک و نمودار پیاده سازی می کند.

این سایت به عنوان یک ابزار تصویر سازی واضح و قابل فهم شناخته می شود و پیاده سازی بهتر اطلاعات را برای تان ساده تر می کند.

Infogram

این سایت برای کاربران انفرادی یا حتی تیمی مناسب است. اینفوگرام به شما امکان می دهد تا با ماندن در صفحه بدون ایجاد هر گونه تحریفی، تصاویر تعاملی بسازید.

ویژگی ها

  • طیف گسترده ای از الگو های طراحی مطابق با نیاز های شما دارد.
  • شامل طیف گسترده ای از انیمیشن ها است که پروژه نهایی را جالب تر و تعاملی تر می کند.
  • این پلتفرم نکات مربوط به ابزار و لینک ها و علائم و اختصاراتی ارائه می دهد که می توانید روی آن ها کلیک کنید.
  • پیگیری بهتر کار تا زمانی که به پروژه دلخواه تان برسید.
  • در ایجاد محتوای رسپانسیو برای وب کمک تان می کند .

یک سایت پیشنهادی دیگه (آپدیت 2022)

سایت Canva

سایت Canva یکی از پر امکانات ترین سایت های رایگان برای رسم آنلاین نمودار است که اخیرا راه اندازی شده و واقعا توصیه می شه. رابط کاربری ش بسیار ساده است و امکاناتش تقریبا از همه سایت های گفته شده در بالا بیشتر هست!

نمودار پیشرفته تر: آموزش نمودار uml‌: انواع و کاربرد آن (برای مبتدیان)

Canva

رایگانه اما برای استفاده از همه امکانات بهتره یه اکانت رایگان از بالا سمت راست (Sign up) بسازید و بعد لاگین بشین و شروع به استفاده کنید. میلیون ها نفر در سراسر دنیا از این سایت استفاده می کنن و حتی اپلیکیشن رایگان هم داره که می تونین ازش استفاده کنید (لینک دانلود برای اندروید)

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست