خلاصه نویسی متن انگلیسی

6 بهترین سایت های خلاصه نویسی متن انگلیسی (رایگان)

اساطیر زبان

تصور کنید فقط چند ساعت یا چند روز وقت دارید تا گزارشی از کارتان به انگلیسی ارائه کنید یا یک مقاله انگلیسی را به طور خلاصه بازنویسی کنید اما نمی خواهید مرتکب سرقت ادبی شوید و دلتان می خواهد تمام آن نوشته حاصل کار خودتان باشد. خب، چه کار می کنید؟

خوشبختانه با استفاده از ابزارهای خلاصه نویسی انگلیسی به راحتی می توانید هر قسمت از متن یا کل محتوای مورد نظرتان را بدون کپی دقیق و مشابه عبارات و جملات، خلاصه نویسی کنید. ضمنا پیشنهاد می شود ماه های سال به انگلیسی را بلد باشید.

 


کامپیوتر (ویندوز ویرایش عکس ترفند معرفی نرم افزار معرفی سایت هم تگ)

توی این پک فوق العاده، صفر تا صد کامپیوتر رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با یادگیری صفر تا صد کامپیوتر یه سر و گردن از بقیه بالاتر باش یا اصلا باهاش پول در بیار!  


 

ما اینجا بهترین سایت ها و ابزارهای خلاصه نویسی متن انگلیسی را به شما معرفی می کنیم که مطمئنا موقع خلاصه کردن متون مختلف به کارتان می آیند.

بهترین سایت های خلاصه نویسی انگلیسی بدون سرقت ادبی

1- سایت Resoomer

https://rigorousthemescom-ebizon.netdna-ssl.com/blog/wp-content/uploads/2021/03/screely-1616565715447.png

Resoomer یکی از بهترین سایت های جمع بندی و خلاصه نویسی است که خیلی از اساتید، روزنامه نگاران، سردبیران، خوانندگان، مسئولین کتابخانه ها، موزه ها، موسسات و ناشران برای انجام کارهای مختلفی مثل تکالیف یا جمع آوری اسناد از آن استفاده می کنند.

این ابزار کاربردی به شما امکان می دهد تا محتوای خودتان را بر اساس عوامل و فاکتورهای اصلی و موضوعات کلیدی متن فیلتر کنید تا به تفسیر و جمع بندی سریعتری از موضوع برسید. Resoomer ابزاری بسیار آسان و کارآمد است که به شما کمک می کند هر زمان که بخواهید متون مختلف خودتان را خلاصه یا تجزیه و تحلیل کنید. شما می توانید متن مورد نظرتان با کپی پیست کردن وارد این ابزار کنید و خلاصه آن را دریافت نمایید.

دانلود آموزش صفر تا صد فتوشاپ (رایگان)

این ابزار کار مطالعه کردن و خواندن متن را هم برای شما آسان می کند، چون با استفاده از آن می توانید بخش های بزرگ متون مختلف و مقالات تحقیقی را خلاصه کنید و سپس این خلاصه را بخوانید تا متوجه کلیت موضوع بشوید.

رابط کاربری این سایت ساده و کاربرپسند است و به شما امکان می دهد مشخص کنید متن نهایی چقدر کوتاه و خلاصه شود و سپس خیلی سریع این کار را برایتان انجام می دهد. علاوه بر این شما می توانید هر تغییری که اعمال می کنید را در صورت لزوم لغو کنید. سایت Resoomer از چندین زبان از جمله فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی و ایتالیایی پشتیبانی می کند و به جز اینها دارای ویژگی بازنویسی متن هم هست که به شما اجازه می دهد در صورت نیاز متن خلاصه شده خودتان را بازنویسی کنید.

با همه اینها باید این نکته را به خاطر داشته باشید که Resoomer فقط می تواند متون استدلالی را خلاصه کند و اگر متنی خارج از این زمینه به آن بدهید ممکن است خلاصه دریافتی تان خیلی دقیق و واضح نباشد.

Resoomer تحت قوانین حفاظت از داده های اروپا کار می کند و بنابراین می توانید مطمئن باشید که اطلاعات شما در این سایت ذخیره نمی شوند و محرمانه باقی می مانند. علاوه بر این، برای استفاده از این سایت نیازی به ثبت نام نیست و شما می توانید بعد از انجام روند خلاصه کردن، فایل مورد نظر را با فرمت های PDF و Doc دریافت کنید.

2- سایت Scholarcy

https://rigorousthemescom-ebizon.netdna-ssl.com/blog/wp-content/uploads/2021/03/screely-1616565839821.png

Scholarcy نام یک سایت خلاصه کننده متون و مقالات است که ظرف چند ثانیه محتوای شما را می خواند و آن را به بخش های کوچک و قابل فهم تقسیم می کند تا دسترسی شما به کل سند آسانتر شود.

خیلی از دانشجویان، محققان و اساتید مختلف از سایت Scholarcy استفاده می کنند تا بتوانند خیلی سریع به نکات کلیدی هر گزارش یا مقاله ای که روی آن کار می کنند دست پیدا کنند و یا خلاصه های مفید و جمع و جوری از مقالات و متون مختلف داشته باشند تا در موقع نیاز به آنها رجوع کنند.

این سایت همچنین می تواند آمار و ارقام و ارجاعات کلیدی مهمی که در متن وجود دارد را به سرعت استخراج کند و به شما امکان می دهد تا یک فلش کارت خلاصه شده از متن یا مقاله خودتان با فرمت Word یا PDF داشته باشید.

سایت Scholarcy لینکهایی به سایت های ذکر شده در متن اصلی که دسترسی آزاد و باز دارند می دهد و این امکان را هم به شما می دهد که تنظیمات سایت را برای استخراج جداول، شکل‌ها و تصاویر پیکربندی کنید.

گذشته از همه اینها، Scholarcy به شما کمک می کند تا استدلال ها و بحث های موجود در متن را دنبال کنید، به سرعت مطالب را بخوانید و در عرض چند دقیقه نکات اصلی آن را بفهمید.

دانلود کنید: 12 اپلیکیشن برتر آموزش زبان انگلیسی (از نظر کاربران)

Scholarcy یک افزونه با مخازن دسترسی آزاد برای مرورگرهای اج (Edge) و کروم (Chrome) هم دارد. علاوه بر این، کتابخانه Scholarcy که یک سرویس پولی با خرید اشتراک ماهیانه است، به شما امکان می دهد از طریق هر دستگاهی بین کارت های خلاصه مقاله یا متن جستجو کنید. این ابزار خلاصه سازی کاربردی به مواردی تحت عنوان ب مطالعه پیش زمینه ای (آثار مرتبط با متن و مقاله) هم اشاره می کند و ضمن خلاصه کردن متن ها و مقالات شما، جداول و شکل ها را هم از آنها استخراج می نماید. حتی می توانید هر جدولی که این ابزار در فایل Word یا PDF شما پیدا کرد را دانلود کنید و محاسبات خودتان را روی نتایج به دست آمده انجام بدهید.

Scholarcy این قابلیت را هم دارد که سایت ها را برای پیدا کردن منابع موجود در مقاله شما جستجو کند. این سایت با استفاده از UnPaywall API، فایل های پی دی اف با دسترسی باز را از آرکایو (arXiv)، گوگل اسکولار (Google Scholar) و سایر منابع پیدا می کند.

3- سایت QuillBot

https://rigorousthemescom-ebizon.netdna-ssl.com/blog/wp-content/uploads/2021/03/screely-1616565778162.png

QuillBot یکی دیگر از سایت های خلاصه سازی متن است که به شما امکان خلاصه کردن همه نوع محتوای متنی را می دهد. با استفاده از این سایت می توانید فقط با یک کلیک، اطلاعات مهم و نکات کلیدی متون خودتان را استخراج کنید.

این سایت برای انتخاب مهمترین بخش های یک متن طولانی از الگوریتم های مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده می کند تا شما خاطر جمع شوید که خلاصه دریافتی با متن اصلی مطابقت دارد و درست است.

با استفاده از این سایت می توانید محتوای مورد نظرتان را در قالب پاراگراف و یا به صورت نکات کلیدی خلاصه کنید. به این ترتیب خیلی راحت می توان یک مقاله بلند و طولانی را خلاصه کرد.

حتما بخوانید: 3 روش کاهش حجم عکس تا ده برابر بدون افت کیفیت

الگوریتم هوش مصنوعی به کار رفته در این سایت از فناوری پردازش زبان طبیعی (NLP) برای دریافت اطلاعات ضروری و حفظ بافت اصلی متن استفاده می کند.

QuillBot برای خلاصه کردن محتوای شما دو حالت Key Sentences (جملات کلیدی) و Paragraph (پاراگراف) را در اختیارتان می گذارد. حالت جملات کلیدی محتوای شما را دریافت و جملات مهم و اصلی را نشان می دهد. شما می توانید تعداد جملات دریافتی تان را با استفاده از نوار لغزنده ای که برای تعیین طول خلاصه تعبیه شده تغییر بدهید.

در طرف مقابل حالت پاراگراف را داریم. اگر این حالت را انتخاب کنید، QuillBot بعد از دریافت محتوای متنی شما آن را به یک پاراگراف خلاصه و بازنویسی شده تبدیل می کند.

به این ترتیب می توانید متنی را دریافت کنید که هم مختصر است و هم مفید. متن دریافتی شما در عین حال که کوتاه و خلاصه است، نکات مهم و کلیدی را هم توضیح می دهد. در این حالت هم می توانید طول پاراگراف را با استفاده از نوار لغزنده کم و زیاد کنید.

QuillBot قابل اعتمادترین سایت خلاصه نویسی است و هوش مصنوعی به کار رفته در آن به شما کمک می کند تا در عرض چند ثانیه محتوای مورد نظرتان را خلاصه کنید. میلیونها دانشجو و دانش آموز، نویسنده و متخصص در سراسر جهان از Quillbot استفاده می کنند و شما هم باید یکی از آنها باشید!

4- سایت Text Compactor

https://rigorousthemescom-ebizon.netdna-ssl.com/blog/wp-content/uploads/2021/03/screely-1616565869409.png

Text Compactor یکی دیگر از سایت های رایگان خلاصه سازی است که به شما امکان می دهد هر قسمتی از متن که مورد نظرتان است را خلاصه کنید، فقط باید درصد متنی که می خواهید خلاصه شود را بین 1 تا 100 وارد کنید تا کار خلاصه کردن محتوایتان شروع شود.

اگر از نتیجه کار راضی نبودید می توانید درصد خلاصه شدن را تغییر بدهید و دوباره امتحان کنید. این سایت رایگان هیچ آگهی و تبلیغی پخش نمی کند و برای استفاده از آن هم نیازی به ثبت نام نیست. با این حال امکان وارد کردن URL یا فایل ها در این سایت وجود ندارد و شما نمی توانید نتیجه کارتان را در فرمت های رایج موجود ذخیره کنید.

این سایت قابلیت ترجمه زبان هم دارد و نوار لغزنده ای در اختیارتان می گذارد که از طریق آن می توانید درصد دلخواهتان برای خلاصه شدن محتوا را وارد کنید. فقط یادتان باشد اگر محتوای شما بیشتر از 500 کلمه باشد، سایت Text Compactor جملات طولانی تر و پیچیده تری تولید می کند؛ بنابراین بهتر است از این سایت برای خلاصه کردن متون کوتاه استفاده کنید.

حتما در کنار این مطلب: روش کاهش 10 برابری حجم هر ویدیویی بدون افت کیفیت!

Text Compactor با هدف کمک به کسانی که با حجم عظیمی از محتوا سر و کار دارند و باید آنها را پردازش کنند طراحی شده است، ولی برای تمام افراد از معلمها گرفته تا دانشجوها و هر فرد پر مشغله دیگری هم مناسب است.

وقتی متن خود را در سایت Text Compactor قرار می دهید، ابزارهای این سایت هر کلمه و تعداد دفعات بکار رفتن آن در بخش مورد نظر شما را بررسی و محاسبه می کند و سپس به هر جمله بر اساس تعداد دفعات مرتبط با کلمات بکار رفته در آن امتیاز می دهد.

هر جمله ای که بیشترین تعداد دفعات کلمات را به خودش اختصاص بدهد به عنوان مهمترین جمله در نظر گرفته می شود. با این حال ممکن است برخی ها با این روش خلاصه سازی خودکار متن موافق نباشند. به طور کلی این سایت برای خلاصه نویسی منابع مرجع و کتاب های درسی و یا سایر متن های توضیحی مناسبتر است. بعلاوه اینکه محدوده کلمات خلاصه شده در این سایت کم است و بنابراین برای خلاصه کردن محتوای داستانی مثل داستان هایی درباره مکان ها، افراد یا داستانهای خیالی و غیر واقعی خوب عمل نمی کند.

5- ابزار SummarizeBot

https://rigorousthemescom-ebizon.netdna-ssl.com/blog/wp-content/uploads/2021/03/screely-1616565646593.png

SummarizeBot در واقع رباتی برای خلاصه سازی محتوا است که نه تنها باعث صرفه جویی در وقت شما می شود، بلکه خلاصه های متنی دقیقی ارائه می کند و به شما کمک می کند تا بخش های بزرگ محتوای متنی تان را به صورت فشرده و خلاصه دریافت کنید تا فهمشان برایتان راحت تر شود.

این ابزار به شما امکان می دهد تا زمانتان را به بهترین شکل روی تجزیه و تحلیل مطالب مهم و کلیدی اختصاص بدهید. به این ترتیب با صرف زمان کمتر برای خواندن، بیشتری دریافت و برداشت از متن را خواهید داشت.

این ابزار به هوش مصنوعی مجهز است و می تواند یک سند، فایل چند رسانه ای یا آدرس سایت را تجزیه و تحلیل و ایده ها و موضوعات اصلی آن را استخراج کند. سپس این موضوعات را به صورت یک خلاصه کوتاه در اختیار شما قرار می دهد.

شما می توانید از طریق این روبات، محتوای موجود در لینک های سایت های مختلف دیگر را خلاصه و نتیجه ای کارآمد و موثر دریافت کنید. اگر صاحب کسب و کار خاصی هستید، SummarizeBot به شما کمک می کند تا با ساخت نسخه های بهتر از داده های مختلف، به اطلاعات بدون ساختار، فرم و ساختار ببخشید.

این ابزار همچنین از فناوری های مختلفی برای ارائه بهترین نتایج خلاصه سازی استفاده می کند و نه تنها تبلیغات ندارد، بلکه استفاده از آن هم آسان است و باعث صرفه جویی در وقت شما هم می شود.

از دست ندین: ۳ روش ساده تبدیل عکس به متن فارسی یا انگلیسی

از طرف دیگر، وقتی کار خلاصه سازی محتوایتان تمام شد، می توانید از آن در قالب PDF، DOC، mp3، JPG ، TXT و بسیاری از فرمت های دیگر خروجی بگیرید. این سایت تقریبا از تمام زبانها هم پشتیبانی می کند.

SummarizeBot محدودیت کاراکتر ندارد و به شما امکان می دهد تا هر فایل یا آدرسی که مورد نظرتان است را در آن وارد کنید.

فقط اینکه SummarizeBot سایت ندارد و برای استفاده از آن باید وارد حساب کاربری فیس بوک یا اسلک (Slack) خودتان بشوید وگرنه نمی توانید از ویژگی های آن بهره مند شوید.

6- سایت SMMRY

https://rigorousthemescom-ebizon.netdna-ssl.com/blog/wp-content/uploads/2021/03/screely-1616565627237.png

SMMRY ابزاری کارآمد برای درک و خلاصه کردن مقالات و متون مختلف است. این سایت کار خلاصه سازی را با کاهش محتوا از طریق پیدا کردن جملات مهم رتبه بندی آنها و با استفاده از الگوریتم اصلی و سازماندهی مجدد خلاصه برای تمرکز روی یک موضوع انجام می دهد. علاوه بر این، عبارات ربط دهنده، کلمات غیر ضروری و مثال های بیش از حد را هم از متن حذف می کند.

هر چیزی که برای دریافت یک خلاصه عالی و مفید نیاز دارید در این سایت گنجانده شده است، چون SMMRY از قابلیت های زیاد، طراحی ساده و آسان و تنظیمات پیشرفته برخوردار است. شما هم می توانید متن مورد نظرتان را کپی و در این سایت جایگذاری کنید و هم اینکه آدرس مورد نظرتان را در آن بگذارید. امکان آپلود فایل هم برایتان وجود دارد و می توانید فایل محتوایتان را در سایت بارگذاری کنید. اگر خواستید آدرس متن را وارد کنید نیازی به ویرایش محتوا ندارید، فقط URL را وارد کرده و نتیجه را دریافت کنید.

دانلود رایگان: آموزش صفر تا صد زبان انگلیسی با 32 درس 

از جمله ویژگی های دیگر SMMRY می توان به نقشه حرارتی (heat map) اشاره کرد که با استفاده از آن جملات بر اساس اهمیت کدگذاری و نقل قول ها، جملات تعجبی و سوالی حذف می شوند.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست