Poster in corel draw

مهم ترین استفاده هایی که از کورل دراو می توانید داشته باشید

اساطیر زبان

در این مقاله میخواهیم در مورد کاربردهای اصلی کورل دراو، نحوه استفاده و یادگیری آنها صحبت کنیم و قصد داریم درباره نسخه خاصی از این نرمافزار صحبت کنیم.

کاربردهای کورل دراو

کورل دراو برای طراحی کارهای هنری مثل پوستر، لوگو، انواع کارتهای گرافیکی مرتبط با وکتور استفاده میشود. ما در ادامه درباره این کاربردها صحبت خواهیم کرد.

 


کورل دراو

توی این پک فوق العاده، کورل دراو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، خفن ترین لوگو، پوستر، طرحهای گرافیکی رو تولید کن، همه رو انگشت به دهان کن یا اصلا باهاش پول در بیار! 


 

۱-چطور با کورل دراو پوستر بسازیم

تکنیک به کار رفته در طراحی پوستر به وسیله کورل دراو تا حدودی با سایر چیزها متفاوت است. دستورات کمی هستند که باید دنبال شوند و دست کاربر در طراحی باز است. پس چون آموزش خاصی برای یادگیری وجود ندارد، میتوانیم روشهای مختلفی برای یادگیری کشف کنیم و خلاقیت خود را نشان دهیم.

Poster in corel draw

۲-استفاده از اشکال پایه برای نیازهای روزمره

در زندگی روزمرهمان از اشکالی مانند ایموجیهای بزرگ، طرحهای کارتونی برای ساخت استیکرها، استیکر یک حیوان، استیکر یک اتومبیل و چیزهایی از این قبیل مخصوصا در شبکههای اجتماعی زیاد استفاده میکنیم که با اشکال پایه در کورل دروا به آسانی قابل رسم هستند. کافی است فقط چند شکل اولیه مثل دایره، مستطیل، بیضی، خط و … را کشیده و رها کنید (درگ و دراپ). بنابراین با استفاده از کورل دراو میتوانیم شکلهای پایه را رسم و یا تصاویری که میخواهیم را وارد (Import) کنیم.

Basic Shapes

نمونهای دیگر از رسم شکلها با استفاده از اشکال پایه را در زیر میبینید.

Basic Shapes 1

۳-میتوانیم از کورل دراو برای ساختن کارت دعوتهای کوچک استفاده کنیم

میتوانید در خانه به وسیله اشکال پایه در این نرمافزار، کارت دعوتی به سلیقه خودتان طراحی کنید و برای هر مناسبتی به فروشگاه نروید.

invitation card

۴-تبدیل بیت مپ به اشیا

این نوع تبدیل کار نسبتا پیچیدهای است اما کورل روش آسانی را برای انجام آن فراهم میکند. از آنجا که این نرمافزار مجموعه خوبی از ابزارها را در اختیار دارد، کار تبدیل از این طریق آسانتر میشود. فقط لازم است روی بیتمپ، راست کلیک کرده و کاری را که میخواهید انجام دهید.

  • Quick trace دستوری است که شی را از حالت بیتمپ به حالت برداری تبدیل میکند.
  • Centerline trace دستوری است که سعی میکند خط مرکزی تصویر بیتمپی شما را بیرون کشیده و بقیه را حذف میکند.
  • Outline trace دستوری است که سعی میکند خطوط خارجی تصویر بیتمپی را بیرون بکشد.

Bitmap to objects

۵-استفاده از کورل دراو به همراه برنامه های دیگر

کورل دراو به گونهای طراحی شده تا بتواند با سایر نرم افزارها نیز کار کند. نرم افزار دیگری که توسط همین شرکت طراحی شده، Coral Photo Paint است که این قابلیت را دارد تا با کورل دراو همکاری کند. همانطور گرافیکهای طراحی شده با Coral Paint قابل ویرایش و بازآفرینی هستند. هنگامی که گرافیک را ذخیره میکنیم، میتوانآن را در قالبهای دیگری که با سایر نرمافزارها سازگار هستند، ذخیره کرد.

میتوان تصویر کار شده در کورل دراو را در قالبهایی مانند Jpeg، CDR، PNG و غیره ذخیره کرد. این تصاویر ذخیره شده را میتوان در Adobe Illustrator نیز باز کرد. تمام این قالبهای ذخیره باعث ایجاد پیوند با سایر طراحان میشوند تا به روشی ساده تر در طرح تغییرات ایجاد شود.

ترفندها و نکات استفاده از کورل دراو:

۱-ایجاد و ذخیره سند

وقتی یک سند را باز میکنید بهترین کار اینست که آن را همان اول ذخیره کنید. برای ذخیره باید ابتدا روی File کلیک کنید و با گذاشتن نام برای آن، سند را Save کنید. یکبار که فایل را ذخیره کردید، بعد از فواصل زمانی کوتاه با فشردن Ctrl+S، مداوم فایل را ذخیره کنید تا در صورت خاموش شدن کامپیوتر به هر دلیلی اطلاعاتتان را از دست ندهید.

۲-با ابزار Blend کار کنید

این ابزار برای تبدیل یک شی به شی دیگر با توسعه شکلها و رنگها استفاده میشود. این ابزار یکی از قدیمیترین ابزارها و همچنین بسیار کاربردی است.

۳_استفاده از سند پالت رنگ (Palette colour)

این قابلیت چگونگی استفاده از پالت رنگ را در یک سند نشان میدهد. هم در نرمافزار CorelDraw و هم Corel Photo-Paint، یک پالت رنگ سفارشی سازی شده بر مبنای هر دو ایجاد شده است.

۴-استفاده از لنزهای Gaussian blur

این قابلیت افکت ویژهای است که در این نرمافزار استفاده میشود و به شما اجازه میدهد تا تصاویر را تار کنید بدون اینکه روی کیفیتشان تاثیر بگذارد.

۵-کاربرد ابزار نمای پیکسلی (Pixel View) مناسب برای طراحیهای مربوط به وب

با استفاده از این ابزار میشود در واحدهای پیکسلی واقعی که ارائه دقیقتری از طراحی میدهند، ترسیم کرد. و با خیال راحت میتوان تصویر را ویرایش کنید بدون اینکه کیفیت آن از بین برود. بنابراین طراحی به صورت بهتر و پیشرفتهای در وب نمود پیدا میکند.

۶-کاربرد ابزار چندضلعی یا Polygon

همانطور که قبلا گفتیم اشکال پایه زیادی هستند که میتوانیم با گنجاندن آنها در طراحیمان کار را سادهتر کنیم. میتوان برای رسم این اشکال از ابزارهایی مانند Polygon tool، Pick tool و Shape tool بهره برد..

بسیار کاربردی

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست