حلقه ها

آموزش لوپ/حلقه ها در سی شارپ به زبان ساده

اساطیر زبان

یکی دیگر از تکنیک های اساسی هنگام نوشتن کد نویسی نرم افزار؛ ایجاد حلقه است – امکان تکرار یک بلوک از کد؛ به اندازه ی X بار. در سی شارپ، آنها به ۴ مدل مختلف می آیند و ما نگاهی به تک تک آنها خواهیم داشت.

حلقه while

حلقه while احتمالاً ساده ترین نوع حلقه می باشد؛ بنابراین ما با آن آغاز می کنیم. حلقه while به سادگی یک کد را تا زمانی اجرا می کند که شرطی که برای آن قرار داده اید؛ برقرار شود. یک مثال ساده و توضیحات بیشتر در ادامه آمده است:

 


برنامه نویسی شبکه معماری کامپیوتر هوش مصنوعی و تجاری

توی این پک فوق العاده، صفرتاصد مبانی برنامه نویسی رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با صفرتاصد مبانی برنامه نویسی اپلیکیشن بزن، پروژه محور یاد بگیر و حسابی پول در بیار! 


 

using System;

namespace ConsoleApplication1
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
int number = 0;

while(number < 5)
{
Console.WriteLine(number);
number = number + 1;
}

Console.ReadLine();
}
}
}

سعی کنید کد را اجرا کنید. شما یک لیست از اعداد ۰ تا ۴ را به دست می آورید. ابتدا این عدد به عنوان ۰ تعریف می شود و هر بار که کد در حلقه اجرا شود، یکی به آن اضافه می شود. اما چرا وقتی کد عدد ۵ را اعلام می کند، خروجی فقط به ۴ می رسد؟ برای آن که شرطی که می نویسیم نتایج صحیح ایجاد کند، عدد باید کمتر از ۵ باشد، در این حالت به معنی این است که زمانی که عدد مساوی ۵ می شود، کدی که عدد را صادر می کند، به دست نمی آید. این به این دلیل است که شرط حلقه while قبل از ورود به بلوک کد، ارزیابی می شود.

حلقه ی do

برعکس این موضوع برای حلقه do صحیح است، که مانند حلقه loop کار می کند. حلقه do وضعیت را پس از اجرای حلقه ارزیابی می کند و این اطمینان را می دهد که بلاک کد همیشه حداقل یک بار اجرا شود.

int number = 0;
do
{
Console.WriteLine(number);
r} while(number < 5);

هرچند که خروجی یکسان باشد – وقتی عدد بیشتر از ۵ شود ، حلقه خارج می شود.

حلقه ی for

حلقه for کمی متفاوت است. و استفاده از آن زمانی ترجیح داده می شود که بدانید چند تکرار می خواهید داشته باشید، یا زمانی که تعداد دقیق تکرارها را می دانید. همچنین ممکن است زمانی که یک متغیری دارید که حاوی مقداری می باشد؛ از آن استفاده کنید. در اینجا مثالی از این حلقه آمده است:

using System;

namespace ConsoleApplication1
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
int number = 5;

for(int i = 0; i < number; i++)
Console.WriteLine(i);

Console.ReadLine();
}
}
}

این دقیقاً همان خروجی را تولید می کند، اما همانطور که مشاهده می کنید، حلقه for کمی فشرده تر است. این حلقه از ۳ قسمت تشکیل شده است – ما یک متغیر را برای شمارش اولیه تنظیم می کنیم، یک عبارت شرطی را برای آزمایش آن تنظیم می کنیم و شمارنده را افزایش می دهیم (++ به معنی همان “متغیر = متغیر + ۱” است).

قسمت اول، که در آن متغیر i را تعریف می کنیم و آن را ۰ قرار می دهیم، فقط یک بار ، قبل از شروع حلقه اجرا می شود. ۲ قسمت آخر در هر تکرار حلقه اجرا می شوند. هر بار، i با متغیر عددی ما مقایسه می شود – اگر i از آن عدد کوچکتر باشد ، حلقه یک بار دیگر اجرا می شود. پس از آن، i یک واحد افزایش می یابد.

سعی کنید برنامه را اجرا کنید و سپس، سعی کنید متغیر عدد را به چیزی بزرگتر یا کوچکتر از ۵ تغییر بدهید. خواهید دید که حلقه به تغییرات پاسخ می دهد.

حلقه foreach

آخرین حلقه ای که بررسی می شود؛ حلقه foreach می باشد. این حلقه روی مجموعه ای از آیتم ها برای مثال، آرایه ها یا دیگر انواع لیست داخلی کار می کند. در مثالی که زده ایم ما از یکی از لیست های ساده استفاده کرده ایم که ArrayList نام دارد که بیشتر شبیه یک آرایه کار می کند. اگر زیاد در مورد این حلقه نمی دانید؛ نگران نباشید؛ در فصل های بعدی به این موضوع می پردازیم.

using System;
using System.Collections;

namespace ConsoleApplication1
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
ArrayList list = new ArrayList();
list.Add(“John Doe”);
list.Add(“Jane Doe”);
list.Add(“Someone Else”);

foreach(string name in list)
Console.WriteLine(name);

Console.ReadLine();
}
}
}

خوب ، بنابراین ما یک نمونه از ArrayList ایجاد می کنیم، و سپس برخی از موارد رشته را به آن اضافه می کنیم. ما از حلقه foreach برای اجرای هر مورد استفاده می کنیم و متغیر نام را روی موردی که هر بار به آن رسیده ایم تنظیم می کنیم. به این ترتیب، ما یک متغیر نامگذاری شده برای خروجی داریم. همانطور که می بینید، متغیر نام را از نوع رشته اعلام می کنیم – همیشه باید به حلقه foreach بگویید که کدام نوع داده مد نظر شماست و می خواهید که از مجموعه خارج شود. در صورتی که لیستی از انواع مختلف دارید؛ می توانید به جای یک کلاس خاص از کلاس شیء استفاده کنید تا بتوانید هر آیتم را به عنوان یک شیء بیرون بکشید.

هنگام کار با مجموعه ها، شما به احتمال زیاد بیشتر اوقات از حلقه foreach استفاده می کنید، به این دلیل که این نوع عملیات ساده تر از سایر حلقه های دیگر است.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست