بررسی مهاجرت با تخصص برنامهنویسی
امروزه فناوریهای دیجیتال در هر حوزه، صنعت، رشته و تخصصی جایگاه ویژهای پیدا کردهاند. بنابراین همه کشورها به دنبال نخبهترین متقاضیان مهاجرت با تخصص برنامهنویسی هستندکه از مهمترین شیوه مهاجرت برای جوانان محسوب میشود . آنها میکوشند بهترین امکانات، شرایط زندگی و دستمزد را برای برنامهنویسان در نظر بگیرند. در ادامه، به مهاجرت با برنامهنویسی بیشتر خواهیم پرداخت.
حتما بخوانید: آموزش زبانهای برنامه نویسی
بهترین کشورها برای مهاجرت با تخصص برنامهنویسی
بازار کار برای برنامهنویسی در برخی کشورها و نقاط جهان داغتر است. همچنین برخی کشورها ممکن است برای برخی زبانهای برنامهنویسی چه از نظر درآمد و چه پذیرش، مناسبتر باشند. تاگر میخواهید بدانید اخذ اقامت با برنامهنویسی بهطورکلی در کدام کشورها آسانتر است، میتوانید کشورهای زیر را در نظر داشته باشید:
1-سوئیس
نام سوئیس تقریباً در همه منابع بهعنوان یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت برنامهنویسان به چشم میخورد. شهر زوریخ سوئیس با بیش از 100 هزار برنامهنویس و مهندس نرمافزار، قطب فعالیتهای رایانهای در این کشور است. در صورت داشتن شرایط مهاجرت به سوئیس، این کشور برای مهاجرت با تخصص برنامهنویسی عالی میباشد. درآمد برنامهنویسی در سوئیس از تمام کشورهای اروپا، بیشتر است.
2-کانادا
امروزه کانادا را بهعنوان یکی از برترین کشورها از نظر میزان جذب متقاضیان مهاجرت با برنامهنویسی برمیشمارند. در نظر داشته باشید که شرایط مهاجرت به کانادا برای ایرانیان بسیار آسانتر از برخی از دیگر کشورها است. بنابراین برنامهنویسان از نظر اخذ اقامت کانادا با سختی چندانی روبهرو نخواهند بود.
3-آمریکا
درآمد میانگین برنامهنویسی در آمریکا در سطح جهانی تقریباً رقیب ندارد. اگر بهعنوان یک برنامهنویس به جنبههای مالی فعالیتتان اهمیت زیادی میدهید، پس مهاجرت به آمریکا واقعاً بهترین گزینه شما است. شرایط اخذ شهروندی آمریکا برای ایرانیان شاید کمی دشوارتر از کشورهای دیگر ازجمله کانادا باشد. اما ارزشش را دارد. آگاهی از شرایط مهاجرت به آمریکا نخستین گام برای یک انتخاب درست در این زمینه است.
4-آلمان
آلمان جزء پنج کشور اول اروپا از نظر فناوری اطلاعات است که به دلیل تقاضای بالا هیچ برنامهنویسی در آن بیکار نمیماند. در سال 2019 حدود 900 هزار توسعهدهنده نرمافزار در آلمان مشغول به فعالیت بودهاند. این رقم تاکنون احتمالاً افزایش چشمگیری هم داشته است. مهاجرت به آلمان برای برنامهنویسان از طریق کارت آبی آلمان، ویزای فریلنس آلمان و روشهای دیگر صورت میگیرد.
5-استرالیا
ویزای 189 استرالیا، ویزای 190 استرالیا، ویزای 491 استرالیا و چندین مورد دیگر از ویزاهای کاری استرالیا راههای این کشور برای مهاجرت با تخصص برنامهنویسی هستند. پس از دریافت خدمات مشاوره مهاجرت برنامهنویسی، میتوانید مطابق با شرایطتان بهترین ویزای استرالیا را بدین منظور انتخاب نمایید.
6-هلند
یکی از سریعترین راهها برای کار در هلند بهعنوان برنامهنویس، ویزای کار هلند تحت عنوان ویزای مهاجران متخصص است. کارت آبی اروپا نیز روش دیگری میباشد. مهاجرت به هلند با برنامهنویسی به دلیل تقاضای بالا، فرایند نسبتاً سادهای خواهد داشت.
7-دیگر کشورها
سوئد، دانمارک، سنگاپور و بریتانیا نیز جزء بهترین کشورها برای برنامهنویسان هستند. همچنین مهاجرت با برنامهنویسی به نیوزلند، پرتغال و اسپانیا مطمئناً انتخاب خوبی خواهد بود. بهمنظور اطلاع از شرایط هر کشور بهتر است از یک وکیل مهاجرتی کمک بگیرید. او بهترین کشور برای برنامهنویسی را با توجه به شرایط شخصیتان به شما معرفی میکند. همچنین در فرایند قانونی مهاجرت با تخصص برنامهنویسی شما را یاری خواهد نمود.
انواع زبانهای برنامهنویسی موردنیاز در کشورهای جهان
با بررسی دادههای آماری وبسایت Indeed.co، میتوان پی برد که زبان جاوا قطعاً پرتقاضاترین زبان در همه کشورهای دنیا است. زبانهای C، C++ و C# هم در کشورهای مطرح جهان تقاضای بسیار بالایی دارند.
- پایتون در بسیاری از کشورها از نظر میزان کاربرد، جزء پنج زبان اول میباشد. مثلاً در استرالیا و نیوزلند با اختلاف کم، رتبه دوم و سوم محبوبترین زبان برنامهنویسی را به خود اختصاص داده است.
- اگر مهاجرت به سوئیس برای برنامهنویسی را در نظر دارید، باید بگوییم که جاوا، R و متلب محبوبترین زبانها در این کشور هستند. همین نکته برای متقاضیان مهاجرت به دانمارک و متقاضیان مهاجرت به کانادا نیز صدق میکند.
- البته برای مهاجرت به کانادا میتوانید زبانهای پایتون، C و Javascript را هم در نظر بگیرید، چراکه به همان اندازه پرکاربر هستند.
- محبوبترین زبانهای برنامهنویسی در آمریکا جاوا، سی، پایتون، آر و متلب میباشند.
- C++، جاوا، R، C و متلب در آلمان از دیگر زبانها محبوبتر هستند.
- در ایالاتمتحده آمریکا، چین، هند و ژاپن، برنامهنویسان PHP بسیار موردنیاز میباشند.
- زبانهای هاب جاوا و R به طور کلی محبوبیت بالایی در اروپا دارند.
محبوبترین زبانهای برنامهنویسی
مطمئناً نمیتوان با قطعیت گفت که بهترین زبان برنامهنویسی در جهان کدام است. هر یک از زبانها کاربرد خودشان را دارند. در صورتیکه متخصص هر زبانی باشید، بازار کارتان محفوظ خواهد بود. اما هنگام بررسی مهاجرت با تخصص برنامهنویسی از نظر آماری متوجه میشویم که برخی زبانها بیشتر مورداستفاده هستند. اینها عبارتند از:
پایتون (Pyhton)
در سال 2022، شاخص محبوبیت زبانهای برنامهنویسی (PPLI) بر اساس دادههای گیت هاب (Github) مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی زبان پایتون حدود 30 درصد از کل جستجوی جهانی در میان زبانهای برنامهنویسی را به خود اختصاص داد. پایتون یک زبان سطح بالا (نزدیک به نرمافزار) است و تقریباً در هر زمینهای کاربرد دارد. شرکتهایی چون ناسا، اینستاگرام، گوگل، ردیت و یوتیوب بهطور گسترده از پایتون (Python) استفاده میکنند.
جاوا (Java)
بیشک امروزه در میان زبانهای برنامهنویسی نزدیک به سختافزار، جاوا از نظر کاربرد تخصصی حرف اول را میزند. تمام سیستمعاملهای اندروید بر اساس جاوا هستند. بنابراین مهاجرت با تخصص برنامهنویسی جاوا در سال 2022 بهترین انتخاب است. مهمترین کاربردهای جاوا عبارتند از تجارت الکترونیک، امور مالی و توسعه برنامههای کاربردی.
جاوا اسکریپ (JavaScript)
در طراحی بیش از 95 % از وبسایتها از این زبان استفاده شده است. جاوا اسکریپ یک زبان فرانتاند میباشد، برخلاف پایتون و جاوا که بکاند هستند. جاوا اسکریپ برای اینترنت اشیا نیز بهطور گسترده مورداستفاده قرار میگیرد. به همین دلیل گزینههای مهاجرت برای برنامهنویسان جاوا اسکریپ به دلیل تقاضای بالا از سوی کشورها، زیاد است. مهمترین کاربردهای جاوا اسکریپ عبارتند از: توسعه وب، ساخت بازی، ساخت برنامه موبایل و ایجاد سرور تحت وب.
سی پلاس پلاس (C++)
C++ زبانی است که تقریباً در هر زمینهای کاربرد دارد. این زبان برخلاف پایتون سطح پایین (نزدیک به سختافزار) است و البته یادگیری آن پیچیدگی بیشتری دارد. اما تخصصیتر هم هست و بیشتر شرکتهای بزرگ حتماً در پروژههای خود از سی پلاس پلاس استفاده میکنند. بنابراین احتمال آنکه یک برنامهنویس C++ بتواند از طریق مهاجرت با جاب آفر اقدام نماید، بالا است.
زبان گو (Golang)
زبان جدیدی است که شرکت گوگل آن را توسعه داده است و به نظر میرسد آینده بسیار خوبی داشته باشد. این زبان بیشتری برای سیستمهای شبکهای و برنامهنویسی سیستمی کاربرد دارد. همچنین برای برنامههایی که نیاز به پردازش حجم عظیم داده دارند، بسیار مناسب است (مانند اسنپ، نتفلیکس، شبکههای اجتماعی و غیره). هنگام بررسی مهاجرت با تخصص برنامهنویسی متوجه میشویم که زبان گو جایگاه ویژهای پیدا کرده است.
زبان سی شارپ (C#)
بهترین زبان برنامهنویسی برای توسعه نرمافزارهای ماکروسافت، ویندوز، مرورگر و گوشیهای موبایل است. سی شارپ درواقع نسخهای سریع و امنتر از زبان C به شمار میآید. درآمد آن نیز نسبتاً بالا است.
زبان آر (R)
بیشتر برای تحلیل آماری و برنامههای یادگیری ماشینی به کار میرود. متقاضیان مهاجرت با برنامهنویسی R فرصتها و انتخابهای بسیاری خواهند داشت. زیرا بزرگترین شرکتها در دنیا از زبان R برای تحلیل داده استفاده میکنند.
سوئیفت (Swift)
زبانی است که شرکت اپل برای توسعه نرمافزار برای رایانهها و گوشیهای هوشمند خود توسعه داده است. خوانایی این زبان و سرعت آن بالا میباشد. همچنین برای توسعه نرمافزار در هر دو سطح کاربر و سرور، کارایی دارد.
دیگر زبانها
هنگام بررسی مهاجرت با تخصص برنامهنویسی مشاهده میشود که زبانهای دیگری نیز در سطح جهانی بسیار پرکاربرد هستند. اگر میپرسید کدام زبان برنامهنویسی را یاد بگیریم، در پاسخ میگوییم بهتر است از یک متخصص مشورت بگیرید. اما اگر زبانی را یاد گرفتهاید و قصد مهاجرت از طریق برنامهنویسی را دارید، میبایست در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت از یک مشاور مهاجرتی کمک دریافت نمایید.
دیگر زبانهای برنامهنویسی پرکاربرد در جهان عبارتند از:
- PHP
- RUBY
- MATLAB
- SQL
- CSS
درآمد برنامهنویسی در هر کشور چگونه است؟
دانستن جزئیات درآمد برنامهنویسی در جهان هنگام انتخاب گزینه مناسب برای مهاجرت با برنامهنویسی، بسیار سودمند خواهد بود. میانگین درآمد برنامهنویسان در کشورهای مختلف جهان طبق جدول زیر است:
کشور | درآمد برنامهنویسی در یک سال |
آمریکا | 110 هزار دلار |
سوئیس | 95 هزار دلار |
دانمارک | 72 هزار دلار |
نروژ | 64 هزار دلار |
آلمان | 60 هزار دلار |
هلند | 54 هزار دلار |
استرالیا | 53 هزار دلار |
کانادا | 52 هزار دلار |
سوئد | 51 هزار دلار |
فنلاند | 49 هزار دلار |
فرانسه | 46 هزار دلار |
نیوزلند | 46 هزار دلار |
بریتانیا | 42 هزار دلار |
جزئیات درآمد هرکدام از زبانهای برنامهنویسی
نمیتوان مبلغ دقیقی را از نظر درامد برای هیچیک از زبانهای برنامهنویسی تعیین کرد. بهمنظور تعیین دقیق درآمد برنامهنویسی با توجه به شرایط خودتان، بهتر است از یک مشاور مهاجرتی مشورت بگیرید. اما با بررسی مهاجرت با تخصص برنامهنویسی میتوان پی برد که پردرآمدترین زبانها به شرح زیر هستند:
- اسکالا (Scala) – 150 هزار دلار در سال
- گو (Golang) – 140
- راست (Rust) – 130
- سوئیفت (Swift) – 125
- سی (C) – 125
- هاسکل (Haskell) – 121
- تایپ اسکریپ (TypeScript) – 120
- جاوا (Java) با تقاضای بسیار بالا – 104
- سی پلاس پلاس (C++) با تقاضای نسبتاً بالا – 102
همچنین:
- کاتلین (Kotlin)
- پرل (Perl)
- روبی (Ruby)
- پاسکال (Pascal)
- پایتون (Python)