آموزش کامل کاربرد جی ای اس در کشاورزی و نکات مهم
در این مطلب می خواهیم آموزش GIS را که در قالب فایل PDF و به زبان فارسی می باشد در اختیار شما علاقمندان به این نرم افزار قرار دهیم تا ضمن شناخت کامل این برنامه و آگاهی بیشتر کار با جی ای اس برایتان سریع و آسان گردد. دقت کنید در حال حاضر هیچ کتابی ویژه آموزش جی آی اس در کشاورزی به طور خاص وجود ندارد ولی با استفاده از کتابی که برای دانلود شما قرار داده ایم به راحتی می توانید جهت مقاصد کشاورزی از جی آی اس استفاده نمایید.
GIS یکی از برترین و پرکاربردترین نرم افزارها در بحث کشاورزی است که هدف اصلی آن مدیریت بهتر کشاورزی است. البته عملیات دیگری را نیز می توان با این نرم افزار انجام داد مثلاً دیده بانی محصول، انجام کشاورزی دقیق، ارزیابی تخریب خاک، ارزیابی محصول، ارزیابی اثرات فعالیت های انسانی، ارزیابی تغییر کاربری اراضی و سایر موارد به راحتی و با دقت بالا در GIS قابل اجرا است. پس بطور کلی استفاده از GIS در امور کشاورزی، منجر به دستیابی به محصول بهتر و بهرهوری بیشتر خواهد شد.
همچنین بخوانید: آموزش انتخاب سریع داده ها و طبقه بندی آن در GIS (فیلم)
دانلود کتاب
بدنبال آموزش کامل و مفید نرم افزار جی ای اس هستید؟ بفرمایید! ما در این قسمت کتاب آموزش کامل این نرم افزار را در اختیارتان قرار می دهیم. نوار ابزار استاندارد tools، drawing، جدول اطلاعات توصیفی و تنظیمات آن، خاموش و روشن کردن لایه ها و کار با فهرست لایه ها، ساخت نمودار و تهیه گزارش، سیستم های مختصات، و نوار ابزارهای موجود در ArcCatalog همه از مواردی هستند که در این کتاب از آن ها بحث شده است. مباحث کتاب بر اساس ArcGIS 9.2 تنظیم شده اند ولی چون تغییرات عمده ای در نسخه های جدیدتری جی آی اس ایجاد نشده است، تمامی این آموزش ها در ArcGIS 10 نیز کاربرد دارند. نویسنده کتاب اما هر چند عنوان آموزش جامع را بر آن نهاده است اما نمیتوان آن را یک آموزش جامع (و یا حتی در حد متوسط) از نرم افزار آرک جی.آی.اس (ArcGIS) دانست.
امید است که این اثر برای کاربران آرک جی.آی.اس (ArcGIS) مفید واقع شود.
- نام کتاب: آموزش جامع (!) ArcGIS
- نویسنده: محمود سلطانیان
- تعداد صفحات: ۱۷۲
حتماً بخوانید: دانلود رایگان ۱۸ درس آموزش GIS مقدماتی تا پیشرفته (فیلم فارسی+PDF)
GIS از عبارت Geographic Information System گرفته شده و به معنای سیستم اطلاعات جغرافیایی می باشد. در واقع GIS بستری برای ذخیره، نگهداری، مدیریت و تجزیه و تحلیل اطلاعات جغرافیایی می باشد و جهت کار همزمان با داده هایی که وابستگی مکانی (جغرافیایی) و توصیفی دارند، طراحی شده است.
بازدیدکنندگان گرامی! آماده پاسخگویی به سؤالات مرتبط شما در بخش نظرات هستیم.