publisher

دانلود رایگان آموزش صفر تا صد پابلیشر (فیلم+جزوه pdf)

اساطیر زبان

بعد از حدود ۱ هفته گشت و گذار در اینترنت و از بین هزاران ویدیو، یک مجموعه بی نقص و کامل ویدیویی را برای یادگیری نرم افزار پابلیشر گلچین کرده ایم. این مجموعه کامل برای شروع از صفر و برای همه سطوح مناسب می باشد. بعد از آن نیز بهترین جزوه PDF فارسی موجود در اینترنت را جهت تکمیل یادگیری می توانید دانلود کنید.

۱-توضیحاتی درباره ماکروسافت پابلیشر

یک نرم‌افزار نشر رومیزی از مایکروسافت است. این نرم‌افزار با مایکروسافت ورد تفاوت دارد چرا که در مایکروسافت ورد تأکید بر اصلاح و پردازش متن و نوشتار می‌باشد اما در مایکروسافت پابلیشر تأکید بر آرایش و طراحی صفحه است. این نرم‌افزار نسخه‌ای برای مکینتاش و اندروید ندارد.

این نرم‌افزار شباهت‌هایی با Microsoft Word دارد در عوض سادگی بیشتری دارد و قابلیت‌های خود را روی قابلیت‌هایی که مستقیم به چاپ مربوط می‌شوند متمرکز کرده است. شرکت‌های کوچک و متوسط با کمک این برنامه می‌توانند نیازهای صفحه‌بندی و چاپی خود را به آسانی برطرف نمایند. (ویکی)

از این نرم‌افزار می‌توان برای ایجاد اسناد چاپی مانند موارد زیر بهره‌گیری نمود:

  1. بروشور و کاتالوگ
  2. فلایر و پمفلت
  3. کتابچه و دفترچه راهنما
  4. پوستر

۲-موارد آموزش داده شده در این پکیج رایگان

  • آشنایی با مقدمات پابلیشر
  •  معرفی و نحوه آغاز به کار با پابلیشر
  • شناخت ابزارها، منوهای ریبون
  • طراحی کارت ویزیت
  • طراحی بروشور
  • و …

۳-دانلود آموزش رایگان

video   دانلود فیلم های این پکیج

pdf   دانلود جزوه PDF

storage   حجم: ۲۳۰ مگابایت (فشرده شده)

level   سطح: از صفر تا صد

version   نسخه آموزش داده شده: مناسب برای همه نسخه ها

download time

به دنبال یادگیری سریع تر، حرفه ای تر، کامل تر و با کیفیت فول اچ دی هستید؟ بهترین پکیج آموزش پابلیشر موجود در ایران را ببینید!

4- ترفندهای بسیار کاربردی پابلیشر که باید بلد باشید

قبلا هم توضیح دادیم که مایکروسافت پابلیشر (Microsoft Publisher) یک برنامه نشر دسکتاپ است که برای طراحی و چاپ مطالب با کیفیت بالا مانند بروشورها، کارت‌های پستال، و خبرنامه‌ها استفاده می‌شود. در اینجا 8 ترفند کاربردی برای استفاده بهتر از پابلیشر ارائه شده است:

  1. استفاده از قالب‌های آماده: پابلیشر انواع مختلفی از قالب‌های حرفه‌ای را ارائه می‌دهد که می‌توانند نقطه شروع خوبی برای پروژه‌های شما باشند.
  2. سفارشی‌سازی قالب‌ها: شما می‌توانید قالب‌های موجود را بر اساس نیازهای خاص خود سفارشی‌سازی کنید، از جمله تغییر رنگ‌ها، فونت‌ها و تصاویر.
  3. استفاده از ابزارهای طراحی: پابلیشر ابزارهای متعددی برای طراحی ارائه می‌دهد، مانند ابزارهای ترسیم، جدول‌ها و چارت‌ها. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا اسناد خود را جذاب‌تر کنید.
  4. توجه به چیدمان و فرمت‌بندی: استفاده از تنظیمات فرمت‌بندی و چیدمان مناسب برای اطمینان از ظاهری حرفه‌ای و خوانا برای اسناد شما.
  5. استفاده از ویژگی Master Pages: استفاده از صفحات اصلی (Master Pages) برای تعریف عناصری که در تمام صفحات اسناد شما تکرار می‌شوند.
  6. استفاده از تصاویر با کیفیت بالا: برای داشتن یک سند چاپی با کیفیت، استفاده از تصاویر با وضوح بالا اهمیت دارد.
  7. بررسی نهایی و پیش‌نمایش: قبل از چاپ یا اشتراک‌گذاری سند، بررسی نهایی آن برای شناسایی و اصلاح خطاهای احتمالی.
  8. یادگیری میانبرهای صفحه کلید: استفاده از میانبرهای صفحه کلید برای دسترسی سریع‌تر و کارآمدتر به عملکردهای مختلف.

هر گونه سوالی در زمینه این مطلب دارید در بخش نظرات مطرح کنید تا به آن پاسخ دهیم.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

4 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست