طراحی لوگو

نکات طراحی لوگو حرفه ای: ۲۰ قانون مهم که باید بدانید!

اساطیر زبان

بزرگترین برندهای دنیا از ام سی رونالد گولدن آرکس تا نایکس سوییش اهمیت زیادی برای لوگوهایشان قائل هستند.ذهن بیشتر ما به گونه ای است که هنگام دیدن یک لوگوی تصویری با آن محصول یا شرکت مربوط ارتباط برقرار می کنیم بدون این که اسم آن را چک کنیم.

به عنوان مثال هنگامی که شما لوگوی سیب گاززده را میبینید، ذهن شما مستفیم به سمت شرکت اپل(برند) یا آیفون یا مک( محصولات شرکت اپل ) می رود. مثال دیگر،زن ماهی شکل با دم دوسر سبز می باشد. هنگامی که شما این لوگورا میبینید ذهنتان مستقیم به سمت تصاویر چرخ های استارباکس ( به عنوان برند) و قهوه ( محصول آن) می رود.

کاملترین پکیج آموزش جامع طراحی و گرافیک


توی این پک فوق العاده، طراحی و گرافیک رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، خفن ترین طرح های گرافیکی رو بزن، همه رو انگشت به دهان کن یا اصلا باهاش پول پارو کن! 


 

 


ایلوستریتور (طراحی و طراحی گرافیک و طراحی لوگو و آرم هم تگ)

توی این پک فوق العاده، ایلاستریتور رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، لوگو، پوستر و طرح های خفن دیگه رو بزن، ملتو انگشت به دهان کن و اصلا حسابی پول در بیار! 


 

در تجارت، شناخت فوری شرکت از روی لوگو بسیار مهم تلقی می شود و به همین دلیل است که شرکت های چندملیتی بودجه هایی را برای لوگوهایشان تخصیص می دهند. اما چطور یک طراح بتواند لوگوی خاص و جذابی را طراحی کند؟

لوگو و اهمیت آن

لوگو طرحی است که برای شناخت فوری شرکت، سازمان،برند یا اسم ایجاد می شود.لوگو القا کننده ی اعتماد، وفاداری، حوزه کاری و مایه تحسین است. لوگو عنصر تجاری یک شرکت، یا برند و یا نهاد اقتصادی می باشد.

یک لوگو، به خصوص لوگوهای تجاری در تمام قسمت های شرکت حضوردارد. در تمام سربرگ ها و ضمایم ارتباطی و فروشی ظاهر می شود. در بیشتر مواقع خواننده ی نامه اداری، قبل از هرچیزی لوگوی آن را میبیند. لوگو از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا کمک به ساختار و استحکام هویت شرکت می کند. به عنوان یک قانون ، لوگو باید همیشگی و جذاب،جالب و مناسب باشد.

word image 32

باید طرح لوگو و برند به هم مربوط بباشند و حس اعتماد را در مشتری ایجاد کنند. همچنین اهمیت طرح یک لوگوی خوب برگرفته از اعتبار برند و اعضای شرکت می باشد. مهم تر از زیبایی این است که بتوانید لوگوی خود را در شرکت به نمایش بگذارید. با نشان دادن لوگو در قسمت های مختلف مثل دکمه های مشتری، نه تنها تصویر برند خود را به نمایش گذاشته اید بلکه توانسته اید اعتماد افرادی را جلب کنید که لوگوی شما را گزیده اند.

طرح

یک لوگوی خوب ، میتواند اصل مطلب را به مخاطب منتقل کند و به صورت حرفه ای، با ثبات و مثبت به نمایش گذاشته شود. باید آگاهی های مربوط به شرکت را بالاببرد و در برابر رقیب ایستادگی لازم را داشته باشد.

طرح لوگو باید قابل توجه،گیرا و فراموش نشدنی باشد. طوری باشد که هنگامی که شخصی به آن نگاه می کند، حس خوبی درمورد برند به او القا گردد. برای مثال هنگامی که طرح دیزنی (تصویر زیر) را میبینید باید یاد خاطره های شیرین و اتفاق های جذاب بیفتید:

word image 33

ملاحظات

در واقع طراحی یک لوگوی ساده، جالب و قوی کار سختی است. برجستگی و جذابیت طرح روی کارت های کوچک بیزنس باید به اندازه جذابیت آن روی بیلبردهای بسیار بزرگ باشد.طراحی لوگوی جذاب که هیچ گاه از مد نیبفتد و همیشگی باشد را می توان نوعی جادو به حساب آورد. لوگو همچیین باید تاریخچه شرکت یا سازمان را در طول سال ها نشان دهد.پول نیز نقش بسیار مهمی دارد. اگر شرکت یا نهادی بخواهد لوگوی حرفه ای طراحی کند، باید پول و زمان زیادی را در اختیار طراح لوگو قرار دهد تا او یادبگیرد که چگونه شرکت و اعضای آن را به نمایش گذارد.

قوانین طراحی لوگو

دنیای طراحی لوگو ، بسیار وسیع است. برای مشتری ها لوگو ، وسیله ای برای شناخت جایگاه شرکت به حساب می آید.به طور کلی لوگوها یادآور لحظه های شرکت، سازمان یا محصول هستند. طرح لوگو می تواند برای متخصصین این کار چالش برانگیز باشد. اهمیت لوگوها به خاطر وجود دنیای وب بیش از همیشه شده است.

علاوه براین هزاران لوگوی دیگری وجود دارد که طراحان آن ها برای خاص شدن لوگوهایشان دچار چالش هستند.

بخش اول: قوانین پیش از شروع طراحی

۱-وب سایت های هنری و طرح های مختلف را چک کنید

می توانید از هرجایی برای طراحی الهام بگیرید اما بهترین ایده ها از منابع خاص می آید. سایت های آنلاین مثل لوگو گالا بهترین منبع برای طراحی است. می توانید بیشتر جستجو کنید وطرح های گرافیکی و سایت های هنری مثل دویانت آرت را هم چک کنید. لوگوهای مربوط به صنایع مشابه شما( یا مشتری هایتان) را جستجو کنید تا تشابه ها،تفاوت ها و ویژگی های این طرح ها را بیابید.

کافی ست در گوگل سرچ کنید: Logo Design inspirations و سپس معادل انگلیسی چیزی که می خواهید برای آن سرچ کنید را در انتها قرار دهید. مثلا اگر برای یک کافی شاپ لوگو طراحی می کنید:

Logo design inspirations coffee shop

word image 34

۷ وب سایت عالی برای طراحی رایگان لوگو جهت کسب و کار شما

۲-چهار عنصر مهم در هر لوگو

شما فقط زمانی می توانید به درستی یک لوگوی خوب را طراحی کنید که ارزش و اهمیت آن را بدانید. یک لوگوی خوب، تاثیر گذار، مناسب ، فراموش نشدنی و عملی است. این لوگو می تواند، پیام برند را به همه منتقل کند.

  • سادگی: یک لوگو باید ساده باشد تا بتواند توسط عموم شناخته شود. باید طوری باش که هیچ گاه شکست نخورد.
  • فراموش نشدنی: یک لوگوی تاثیرگذار باید جالب باشد تا بتواند به هدف اصلی اش برسد.
  • پایدار: یک لوگوی خوب همیشگی است. آن باید برای دو دهه آینده تاثیرگذار باشد.
  • مناسب: لوگو باید بتواند اهداف خود را منتقل کند. باید نمایش درستی از برند و مقاصد آن داشته باشد.

۳-طرح خودتان را ایجاد کنید

هر طراحی فرایند کاری مخصوص به خود را دارد. این فرایند معمولا ثابت است و مراحل زیر را شامل می شود:

  • مختصر و مفید:اصل مطلب را به طوری که مشتری بخواهد، طراحی کنید.
  • جستجو و تحقیق : در زمینه های مختلف برند از جمله تاریخچه ای که دارد، صنعت و ابتکار آن، و رقابت هایش خوب تحقیق کنید.
  • منابع: جستجوی کاملی روی طرح های لوگوداشته باشید. این جستجوشامل صنعت های مشابه وحرفه هایی است که به طرح مربوط هستند .
  • ادراک و فهم: ایده هایی که با تحقیق و جستجو بدست آورده اید را با طراحی و کشیدن بسط دهید.
  • انعکاس: بعد از این که طرح اولیه را کشیدید ، کمی از کار دست بکشید و اجازه دهید ایده های بیشتری به ذهنتان بیاید تا بتوانید آن ها را پرورش دهید.
  • ارایه: تعدادی از لوگوها را به مشتری تحویل دهید تا بتوانید بازخورد کارتان را دریافت کنید و اگر امکان دارد، آن را نهایی کنید.

کل فرایند را تا زمانی که طراحی تمام گردد، تکرار کنید.

۴- قیمت مناسبی روی طرح خود بگذارید

قیمت گذاشتن روی کار نیاز به مهارت دارد زیرا مشتری ها با هم متفاوت هستند. هنگام ارزش گذاری روی کار باید نکات مختلفی را در نظر بگیرید. این نکات شامل زمان،انرژی و منابع مورد استفاده برای تحقیق و برای طرخ لوگوست. بهتر است لیستی از قیمت های مورد نظرتان داشته باشید و براساس پروژه آن ها را کم و زیاد کنید.

دانلود رایگان ۱۳ درس مهم و کاربردی طراحی لوگو به زبان ساده

۵- از دیگران بیاموزید

کشف دنیای طراحی لوگو به شما کمک می کند تا مهارت هایتان را تقویت کنید.درک این که برندهای دیگر چگونه لوگوهای تصویری و همیشگی را طراحی می کنند، به شما یک دیدگاه گرانبها می دهد که بتوانید سطح کارخود را ارتقا دهید.

بخش ۲: آماده سازی

۱-در مورد بازار هدف خود تحقیق کنید

طراحی یک لوگو چیزی فراتر از یک تصویر زیبا و برجسته است.لزوما شما بخشی از یک عوامل گسترش برند هستید. شناخت مخاطب هدف، در خلق یک لوگو به شما کمک خواهد کرد. از طریق تحقیق می توانید تفاسیر و عقاید گوناگون را در مورد یک برند مطالعه کنید. تحلیل خودتان را کنار آن ها قرار دهید تا به یک لوگوی مناسب برسید که بتواند با مخاطب ارتباط خوب و سریع برقرار کند.

۲-تا جای ممکن در مورد جزییات برند فکر کنید

قبل از شروع فرایند طراحی، در مورد آن خوب فکر کنید تا یک لوگوی مناسب تولید شود. زمان بگذارید و از منابع مختلف مثل تاریخچه ها، داستان ها، آماردر مورد برند مشتری اطلاعات کسب کنید. جزییات مربوط به کمپانی را استخراج کنید. در مورد لوگوی قبلی مطالعه کنید( البته اگر لوگوی قبلی داشتند) تا متوجه شوید که چه عواملی برای آن ها کارآمد نبوده است. قبل از شروع فرایند ساخت لوگو، یک چک لیست از باید ها و نباید ها تهیه کنید.

word image 35

۳ -از تقلید کردن طرح های دیگران خودداری کنید

تفاوت زیادی بین ایده گرفتن و کپی کردن یک طراحی وجود دارد. طبیعی است که یک طراح الگو برای خود داشته باشید، هر طراح یک یا دو الگو دارد. البته اوقاتی هم هست که تحسین یک طرح بتواند به منبعی از تقلید تبدیل شود تا این که از آن ایده بگیرید. اگر تقلید عمدی باشد قطعا نوعی تقلب خواهد بود و انجام این کار اصلا برای الگو و مشتری شما عادلانه نیست.

اما مواقعی هستند که کپی کردن غیرعمدی انجام می شود. برای جلوگیری از این اتفاق همیشه نسبت به طراحی خود حساس باشید. چند قدم به عقب برگردید ، خاص بودن و اصل بودن آن را ارزیابی کنید. مهم تر از همه این که با خودتان صادق باشید.اگر قلبا می دانید که هیچ چیزی را کپی نکرده اید، پس قطعا برایتان راحت تر است که جنبه هایی از طراحی را بررسی کنید که ممکن است شبیه به یک طرح دیگرباشد..

از کدام نرم افزار برای طراحی لوگو استفاده کنیم؟ (تجربه ۱۴ ساله)

۴- سوال بپرسید

تنها راه برای طراحی یک لوگوی عالی برای مشتری این است که از منابع مورد نیاز برای فهم بهتر درمورد برند استفاده کنید.مهم ترین منبع تحقیقاتی شما خود مشتری است. در مورد سوال کردن تردید نکنید.همچنین اگر جوابشان مبهم است از آن ها بخواهید که بیشتر توضیح دهند. از جملات کلیشه ای مثل:”می خواهم عالی ظاهر شوم.” استفاده نکنید و دست پاچه نباشید. اجازه دهید که طراحی تان بتواند تا حد مختصری واضح و گویا باشد. از طرف دیگر اجازه ندهید که مشتری کار شما را دیکته کند.

word image 36

به یادداشته باشید که شما طراح هستید.اگر مشتری خیلی پرحرفی دارید از او بخواهید که تفسیر شخصی خودش را در مورد لوگوی برند به شما بگوید و سپس انتظارات اورا برآورده کنید. بسیار مهم است که خود شما شفاها اهداف واقع بینانه ی پروژه را به او بگویید.

به یادداشته باشید لوگوها تصویری می شوند.

۵-نقشه های ذهنی و تابلوهای روانی خلق کنید

اکثر طراحان از نقشه های ذهنی و تابلوهای روانی برای کامل کردن یک پروژه استفاده می کننند. این تکنیک ها به شما کمک می کند که افکار خود را نظم ببخشید و یک الگوی منسجم در ذهن خود ایجاد کنید. ایجاد نقشه های ذهنی و تابلوهای روانی کارشما را برای ترکیب و هماهنگی تصاویر و ایده های مختلف راحت تر می کند. این فرایند هجوم افکار ، طراحی را با آشفتگی کمتری روبرو می کند.

۶-رنگ یا ترکیب رنگ درستی را انتخاب کنید.

رنگ ها یکی از عوامل کلیدی در طراحی لوگو هستند. رنگ ها علاوه بر یک طرح واقعی می توانند به برند ،روح و روان و شخصیت ببخشند. اگر می خواهید توجه افراد را به راحتی جلب کنید از رنگ های روشن استفاده کنید.گاهی اوقات رنگ های خیلی روشن می توانند نتیجه خیلی عکس هم داشته باشند. اگر از یک رنگ خنثی استفاده کنید می توانید طرح دلفریبی را ایجاد کنید اما اگر دقت کافی نداشته باشید ممکن است از دید افراد پنهان باقی بماند.

هر سایه ای از رنگ سمبل مخصوص به خودش را دارد.از رنگ ها فقط به دلیل این که مورد علاقه شما یا مشتری هستند استفاده نکنید، رنگ باید نماینده ی پیام اصلی برند شما باشد . در این قسمت ویژگی رنگ ها را به شما معرفی می کنیم.

  • قرمز: جذاب،بلد،مهیج،انرژی بخش
  • زرد: خوش بینانه،آفتابی،مبتکرانه.
  • سبز: ارگانیک،طبیعی،رشد،راستگویی
  • نارنجی: صمیمی،خلاق،شاد
  • آبی: آرامش بخش،اعتماد،حرفه ای
  • صورتی: وسواسی،بامزه
  • بنفش: اشاره کننده، معنوی،برتری
  • قهوه ای: روستایی،تاریخی،تنومند
  • سفید: پاک،تمیز،ساده
  • سیاه: قوی،برجسته،معتبر

بخش ۳: فرایند طراحی

۱-ترکیب های مختلف رنگ،فونت و فاصله گذاری را امتحان کنید.

فقط روی یک طراحی لوگوی جداگانه متمرکز نشوید. حتی اگر فکر می کنید که این طراحی درست است اما بازهم باید گزینه های دیگر را با مشتری فراهم کنید.داشتن بیش از یک طراحی لوگو به مشتری فرصت میدهد که بهترین را انتخاب کند. ارایه دو یا سه گزینه همچنین مشتری را قادر می سازد که بهترین عوامل لوگو را انتخاب کند و بررسی کند که آیا می تواند آن را با دیگری ادغام کند یا نه.

۲-آزمایش کنید

این مرحله جایی است که باید همه چیز را از یک یا دو جنبه بررسی کنیم،نه این که فقط طرح کلی را ببینید . دنیای دیجیتالی به شما این فضا را می دهد که همه چیز را از بیرون هم ببینید و به آن فکر کنید.

اصول اولیه طراحی هر نوع لوگو با هر نرم افزار که باید بدانید!

۳-سخت نگیرید

قطعا می خواهید که محصول نهایی جالب و فراموش نشدنی باشد.اگرچه دلتان نمی خواهد که افراد ناشی به طراحی شما خیره شوند و آن را انتخاب کنند. هدف شما باید طراحی یک لوگویی باشد که درک و تمایز آن به اندازه کافی آسان است. بنابراین حتی اکر شخصی یکبار هم لوگوی شما را دید باید در حافظه اش بماند.

افراد باید لوگوها را جالب ببینند. نیاز نیست که بیش از حد پیچیده عمل کنید اما به اندازه کافی کارتان را جذاب کنید که ارزش نگاه دوم را داشته باشد.یک یا دو عامل را به اندازه کافی فریبنده کنید تا توجه مخاطب مورد هدف شما جلب شود.

اکنون که دنیا عملا دیجیتالی شده است روزانه لوگوهای مختلفی در طول روز در ابزارهای مختلف و شبکه های اجتماعی دیده می شود. حالا وظیفه شما این است که لوگویی را طراحی کنید که نسبت به بقیه برتری داشته باشد و مخاطبان بیشتری را جلب کند. این قوانین طراحی را دنبال کنید تا بتوانید یک لوگوی عالی برای هدفی که دارید خلق کنید.

بخش ۴: این موارد را همیشه به یاد داشته باشید

به یاد داشته باشید: یک لوگو فقط جنبه گرافیکی ندارد

لوگوها تصویری از فرهنگ، پیشینه، اهداف و ارزشهای یک سازمان ارائه میکنند.

شرکتها می خواهند لوگوی آنها وفاداری آنها را نشان دهد. به خاطر داشته باشید که حتی جدیدترین روشهای طراحی لوگو در صورتی کارایی دارند که بتوانند معنای خاصی را در ذهن مشتریان تداعی کنند.

مشتریان خود را بشناسید

  • قبل از شروع طراحی، درمورد شرکت تحقیق کنید.
  • استفاده از یک پرسشنامه میتواند شروع خوبی باشد. با ایجاد یک پرسشنامه در مورد برداشت مدیران و کارمندان از شرکت سوال کنید. در این صورت نتیجه کار شما برای مشتریان قابل اعتمادتر خواهد بود.
  • پس از بررسی پرسشنامهها، میتوانید یک طرح اولیه برای لوگو ایجاد کنید.
  • حتما راجب رنگ مورد نظر لوگو از مشتری بپرسید
  • حتما راجب موضوع شرکت و خدماتی که ارائه می دهند سوال کنید

تحقیق کنید

به آرم شرکتهای مشابه و رقیب توجه کنید – وجه مشترک آنها چیست؟ یک بررسی اجمالی درباره زمینه کاری شرکت انجام دهید.

* توجه- از تغییر لوگوی شرکتهای دیگر و یا کپی برداری از آنها خودداری کنید. تحقیقات شما باید صرفا برای بالا بردن خلاقیت شما و گرفتن یک ایده کلی باشد، قرار نیست از آرم شرکتهای دیگر الهام بگیرید.

بخش ۵: ایده پردازی کنید

یک مداد و کاغذ بردارید. لازم نیست به صفحه نمایشگر رایانه خود خیره شوید گاهی استفاده از روشهای سنتی میتواند میزان خلاقیت شما را افزایش دهد.

چند کاغذ بزرگ بردارید و در یک مکان آرام و ساکت بنشینید. چند ساعت به خودتان فرصت دهید تا ایدههای جدید به ذهنتان برسد. اگر احساس خستگی کردید، از کاغذ فاصله بگیرید و استراحت کنید.

۱-به دنبال ایده های جدید باشید

برای خلق هر ایده یک کاغذ جدید در نظر بگیرید. هر برگه را با طرحها و کلماتی که به ذهنتان میرسد پر کنید. وقتی یک صفحه را پر کردید، آنرا کنار بگذارید و شروع به طراحی روی یک برگه دیگر کنید. حتی اگر اولین ایدهای که به ذهنتان رسیده را ترجیح میدهید، باز هم سعی کنید از زوایای مختلف به آن فکر کنید و ایده های دیگر را نیز روی کاغذ بیاورید. از روشهای متفاوت استفاده کنید- به عنوان مثال، اگر ایده اول شما بیشتر گرافیکی بوده، سعی کنید طرحهای نوشتاری (چاپی) را نیز امتحان کنید.

Explore lots and lots and lots of ideas

۲-نمادگرایی و تمایز را در دستور کار خود قرار دهید

نمادگرایی و تمایز از ویژگیهای یک لوگوی ایده آل هستند. اگر بدنبال یک لوگوی تصویری و انتزاعی هستید، باید به این فکر کنید که این نماد باید با خدمات شرکت همخوانی داشته باشد.

از لوگوهای نمادین معروف، ​​مانند the Tour de France design

Aim for symbolism and distinctiveness

یا لوگویSony VAIO الهام بگیرید.

Aim for symbolism and distinctiveness

هردوی این لوگوها با طراحی منحصر به فرد خود به یاد ماندنی و متفاوت هستند.

لوگوهای موفق در ذهن افراد ماندگارند. اگر بخواهید به مک دونالد فکر کنید، فورا لوگوی آن را به خاطر خواهید آورد. حرف M زرد رنگ آن در ذهن میلیونها مشتری حک شده است و آن را تبدیل به یک نماد متفاوت و فراموش نشدنی کرده است.

یکی دیگر از دلایل موفقیت لوگوی مک دونالد سادگی آن است…

۳-این جمله را با خود تکرار کنید: موفقیت در سادگی است

تصاویر پیچیده و عجیب به عنوان لوگو مناسب نیستند. زیرا در اندازه کوچک واضح به نظر نمیرسند وبه اندازه طرحهای ساده نمادین نیستند. در طراحی لوگو، از طرحهای حداقلی، ساده و بی حاشیه استفاده کنید. به یاد داشته باشید که طرحهای جذاب بیشتر مدیون ایدههای بزرگ هستند نه هنرمندان بزرگ!

اجازه دهید مثالی بزنیم. فرض کنیم شما در حال طراحی یک لوگو برای یک شرکت قهوه هستید. به جای تهیه طرح پیچیده یک فنجان قهوه، سعی کنید روی عناصر سادهتر فنجان قهوه، تمرکزکنید. مانند طرح پیچ در پیچ خامه روی فنجان یا منحنی دسته فنجان! این عناصر ساده میتوانند از نام شرکت الهام بگیرند و یک طرح زیبا خلق کنند.

۴-توجه داشته باشید که نمادها همیشه مناسب نیستند

برای شرکتهای بزرگ که طیف گستردهای از مصرف کنندگان را دربر میگیرند و در سطح ملی یا بینالمللی شناخته شده هستند، نمادهای نمادین یا “انتزاعی” مناسبترخواهند بود. اما این نمادها باید از طریق کمپینهای تبلیغاتی مورد حمایت و پشتیبانی قرار بگیرند.

گاهی اوقات، یک طرح چاپی نسبت به یک طرح انتزاعی موفقتر است. برای کسب و کارهای محلی و کوچک لوگوهای نوشتاری مناسبتر هستند.

برای مثال برای طراحی لوگوی یک موسسه حقوقی استفاده از نام موسسه بدون هیچ تصویر یا نماد خاصی حس اعتماد مشتریان را بیشتر جلب خواهد کرد و یا برای یک نانوایی استفاده از نام و یک طراحی صمیمی در القای حس صمیمیت به مشتریان موثرتر خواهد بود.

۵- ایده های خود را اصلاح کنید

یک استراحت کوتاه داشته باشید

بعد از اینکه ایده پردازی کردید، طرحهای خود را کنار بگذارید و استراحت کنید.بهتر است روز بعد به سراغ طرحهای خود بروید. بعد از یک استراحت معمولا دید بازتری نسبت به کار خود پیدا خواهید کرد و تصمیم گیری درباره طرحها برایتان ساده تر خواهد شد.

ایده های خود را به رایانه بسپارید

از هر صفحه، قوی ترین طرح های خود را انتخاب کنید و آنها را اصلاح کنید. قبل از اسکن طرحها در رایانه، طرحهای بیشتری را روی کاغذ بکشید. در مرحله اولیه، از نرم افزاری که احساس راحتی بیشتری با آن میکنید استفاده کنید و طرحهای خود را در آن اصلاح کنید، برای این کار میتوانید از Adobe Illustrator ، Photoshop یا CorelDRAW، کمک بگیرید. در مرحله بعد میتوانید لوگوی نهایی را طراحی کنید.

در این مرحله، شما نمیخواهید زمان زیادی را به تکمیل طرحهای خود اختصاص دهید. بعلاوه اینکه مشتری باید از بین آنها چند نمونه را انتخاب کند. اکنون زمان آن است که رنگهای مختلف را امتحان کنیددو اطمینان حاصل کنید که طرحهای شما در رنگ بندیهای مختلف مانند سیاه و سفید (سایه دار)، خاکستری و تمام رنگی خوب هستند.

برای طراحی ایده های خود از یک سند جدید استفاده کنید

بحای اصلاح یک ایده به پنج روش مختلف پنج تا هشت ایده متفاوت را اصلاح کنید و با این کار انتخاب بیشتری به مشتری خود بدهید. طرحهای نامناسب درجه دو و همچنین طرحهایی که مورد علاقه شما نیستند را حذف کنید زیرا همیشه این احتمال وجود دارد که مشتری آنها را انتخاب کند.

یک فرمت PDF ایجاد کنید، و یک صفحه کامل برای هر طرح در نظر بگیرید. از گنجاندن تمام طرحها در یک صفحه بپرهیزید زیرا ممکن است مخاطب را سردرگم کند.

اگر میخواهید به طور غیر مستقیم یک طرح را پیشنهاد کنید، آن را قبل از سایر طرحها قرار دهید. به این ترتیب تصویر این طرح در ذهن مشتری بیشتر خواهد ماند. اگر دو طرح مورد علاقه شما هستند. یکی از آنها را در انتها قرار دهید — تصاویر دیده شده در صفحه آخر نیز معمولا در ذهن افراد میمانند.

Present your ideas in a clean uncluttered proposal document

جلسه‌ای را با مشتری ترتیب دهید تا بتوانید درمورد ایدههای پشت هر طرح، با یکدیگر صحبت کنید. این کار به شما کمک میکند واکنش مشتری به طرحهای مختلف را بررسی کنید، و برحسب آن درباره طرحها توضیح دهید.

۶- بازخورد دقیق دریافت کنید و از آن استفاده کنید

برای ناامید شدن آماده باشید … و از انتقادات سازنده استفاده کنید

مشتری به شما پول میدهد تا بهترین لوگوی ممکن را برایش طراحی کنید، اما نباید انتظار داشته باشید که آنها به تمام توصیه های شما گوش دهند. اگر آنها طرحی که شما میپسندید را نمیپسندند، ناامید نشوید. این یک بخش طبیعی از فرآیند طراحی است و در نهایت منجر به تمرکز روی طرحی میشود که بازتاب بهتری از هویت آن شرکت است.

از طرف دیگر، اگر احساس میکنید که یک طرح خاص برای شرکت مناسب است اما مشتری مانند شما فکر نمیکند، سعی کنید مودبانه نظر خود را عنوان کنید.

طراحی حرفه شماست و مشتری ممکن است نیاز به راهنمایی داشته باشد. ایده طراحی خود و اینکه چرا فکر میکنید لوگوی مورد نظر شما میتواند هویت شرکت را نمایش دهد را توضیح دهید.

درمورد جنبههایی از طرح که فکر میکنید برای مشتری واضح نیست توضیح دهید. و اگر فکر میکنید با تغییرات جزئی مانند رنگ و استایل نظر آنها عوض میشود، این تغییرات را اعمال کنید. در مقابل انتقادات آنها خونسرد باشید و سعی کنید از آنها استفاده کنید.

بحثهایی مانند این روی طراحی شما تاثیر خواهند گذاشت و در نهایت منجر به ایجاد لوگویی میشوند که مهارتهای طراحی شما و دانش مشتری از شرکت را نشان میدهد.

از خانواده و دوستان خود نظر نخواهید

البته نه در زندگی شخصی بلکه در مورد طرحها در این مرحله! افرادی که با شما پیوند عاطفی دارند معمولا کمتر به شما انتقاد میکنند و نظراتشان را آزادانه توصیف نمیکنند. ممکن است مادر شما تحت تاثیر احساسات بگوید که لوگوی شما عالی به نظر میرسد (درحالیکه ابدا اینطور نیست).

شاید به اشتراک گذاشتن کار خود با افرادی که دوستشان دارید وسوسه انگیز باشد، اما در این مرحله از این کار بپرهیزید.

یک تصمیم آگاهانه بگیرید

براساس بازخورد مشتری و مصرف کنندگان بازار نمونه، میتوانید تصمیم بگیرید کدام طرح را بعنوان طرح نهایی ارائه کنید.

درست است که شما طراح هستید، اما این مشتری است که حرف آخر را میزند. همچنین تحقیقات شما در بازار نمونه نیز میتواند به انتخاب طرح نهایی کمک کند.

بخش ۶: طراحی خود را کامل کنید

وکتور را انتخاب کنید

لوگوی شما باید مقیاس پذیر باشد، و ویژگیهایی مانند رنگ باید قابل تغییر باشند. طراحی نهایی شما باید در فرمت وکتور (EPS یا AI) باشد بنابراین باید از نرم افزارهای طراحی وکتور مانند Adobe Illustrator یا CorelDRAW استفاده کنید.

میتوانید از طرح اصلی خود به عنوان الگویی برای ایجاد وکتور لوگوی نهایی استفاده کنید. طرح اصلی را روی یک لایه قفل شده در برنامه قرار دهید و با استفاده از تصویر به عنوان یک ابزار ردیابی، وکتور خود را در بالای آن ایجاد کنید. اگر به اندازه کافی با نرم افزارهای وکتور آشنایی ندارید میتوانید از پنجره Image Trace در Adobe Illustrator استفاده کنید. البته در این صورت ممکن است نتیجه کاملاً طبیعی به نظر نرسد.

از برند (نام) تجاری شرکت نیز استفاده کنید

اگر شرکت دارای نام تجاری است، آن را نادیده نگیرید – سعی کنید بین لوگو و اجزای برند مانند رنگ و فونت همخوانی ایجاد کنید.

لوگوی شما بخش جدایی ناپذیری ازهویت برند شرکت است، بنابراین شما یا باید با برند موجود سازگار شوید یا پیشنهاد یک برند جدید را مطرح کنید. مشتریانی که بودجه محدودی دارند ممکن است این پیشنهاد را رد کنند اما سایر مشتریان حتما از آن استقبال خواهند کرد.

به جزئیات اهمیت بدهید

چیزی که یک لوگو را متفاوت میکند در واقع جزئیات آن است. موفقیت به راحتی بدست نمیآید، برای طراحی یک لوگوی موفق باید زمان زیادی را به اصلاح و ویرایش آن اختصاص دهید.

تغییرات جزئی در لوگو ایجاد کنید و نسخههای مختلفی از آن ایجاد کنید. ایجاد تغییرات جزئی در رنگ، فونت و حتی فاصله بین حروف میتواند به بهبود طراحی شما کمک کند.

طرح خود را گسترش دهید

اگر میخواهید لوگوی موفقی به مشتری ارائه دهید، باید چندین نسخه از همان طرح را در اختیار آنها قرار دهید. این نسخههای متفاوت کاربرد متفاوتی خواهند داشت.

فرمت افقی در سربرگها و بنرهای وب استفاده میشود.

Expand your design

از فرمت عمودی یا مربعی برای کارت ویزیت و موارد تبلیغاتی استفاده میشود.

Expand your design

در صورت امکان لوگوی خود را به یک نماد بسیارساده تبدیل کنید، که در رسانههای اجتماعی قابل استفاده باشد.

Expand your design

هرچه انعطاف پذیری و تطبیق پذیری لوگوی خود را بالا ببرید، شانس ماندگاری آن را بیشتر خواهید کرد.

بخش ۷: چک لیست طراحی لوگو

طراحی لوگو ممکن است دشوار به نظر برسد، اما نترسید! هر بار که قصد طراحی یک لوگوی جدید دارید از چک لیست زیراستفاده کنید.

  • قبل از هر چیز با مشتری خود آشنا شوید و درباره زمینه کاری آنها تحقیق کنید.
  • ایده های خود را با مداد و کاغذ ثبت کنید، و هر ایده را در یک صفحه جداگانه بگنجانید.
  • در طرحهای اولیه خود از نمادگرایی، تمایز و سادگی استفاده کنید.
  • برای مشاغل محلی یا کوچک از طرحهای انتزاعی استفاده نکنید.
  • با استفاده از نرم افزاری که بر آن تسلط کافی دارید، ایدههای خود را در رایانه اصلاح کنید.
  • یک طرح پیشنهادی به مشتری خود ارائه کنید و درباره ایدههای طراحی آن توضیح دهید.
  • از نقد سازنده استقبال کنید و ایدههای خود را در بازار نمونه مورد سنجش قرار دهید.
  • طرح نهایی خود را در فرمت وکتور قرار دهید تا مقیاس پذیر باشد.
  • از نام تجاری شرکت در نهایی کردن طرح خود استفاده کنید.
  • به جزئیات طرح توجه کنید، با ایجاد تغییرات جزئی و ظریف آن را جلا دهید.
  • طرح خود را به صورت مجموعه ای از طرحها و آیکونهای چند منظوره و منعطف در اختیار مشتری بگذارید.

در صورت لزوم طرح خود را مورد بازبینی قرار دهید. پیشنهاد می کنیم حتما پیج اینستاگرام logodesigner01 را دنبال کنید!

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

3 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست