طراحی داخلی در رویت

آموزش طراحی داخلی در رویت (و 8 نکته کاربردی)

اساطیر زبان

روز به روز به تعداد طراحانی که کار طراحی داخلی را با نرم افزار رویت (Revit) انجام می دهند اضافه می شود. اکثر طراحان به خوبی این را فهمیده اند که نرم افزار اتو دسک رویت (Autodesk Revit) چقدر می تواند برایشان مفید و کارگشا باشد. تصاویر سه بعدی ساخته شده با استفاده از این برنامه به مشتریهای شما امکان می دهد تا نمای داخلی کار را ببینند و بفهمند که در نهایت شما قرار است چه طرحی به آنها ارائه بدهید.

رویت چیست؟

رویت نام نرم افزاری از شرکت اتو دسک (Autodesk) است که در سال 2000 میلادی راه اندازی شد. رویت برنامه پیش نویس دو بعدی مثل نرم افزار اتوکد (AutoCAD) نیست، بلکه یک نرم افزار مدلسازی پارامتریک شبیه تری دی مکس (3ds Max) است. با اینکه نرم افزار اتوکد برخی از ابزارهای مدل سازی سه بعدی را هم دارد، اما برخلاف رویت، ابزارهای اتوکد پارامتریک نیستند. با این حال می توان گفت که نرم افزارهای رویت و اتوکد مکمل همدیگر هستند.

 


رویت

توی این پک فوق العاده، رویت معماری رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون کلاس، مدلینگ کن، شبیه سازی … معمار بی رویت مانند زنبور بی عسله! باهاش حسابی پول در بیار!


 

 


ایلوستریتور (طراحی و طراحی گرافیک و طراحی لوگو و آرم هم تگ)

توی این پک فوق العاده، ایلاستریتور رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، لوگو، پوستر و طرح های خفن دیگه رو بزن، ملتو انگشت به دهان کن و اصلا حسابی پول در بیار! 


 

هدف از راه اندازی نرم افزار رویت پر کردن خلأهای اتوکد در طراحی نقشه های معماری و برداشتن گامی به سمت ویژگیهای بیشتر بوده است. علاوه بر این، با اینکه از نرم افزار رویت اغلب اوقات برای مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) استفاده می شود، اما این نرم افزار با اتوکد یکی نیست.

رویت

رویت پرکاربردترین نرم افزار BIM در بین معماران است و همچنین نظر سنجی ها نشان می دهند حدود 11 درصد از کسانی که از رویت استفاده می کنند، بیان می کنند که این نرم افزار برای گردش کارشان حیاتی و ضروری است و 39.12 درصد هم گفته اند هر روز از رویت برای انجام کارهایشان استفاده می کنند.

آیا می توان از رویت برای طراحی داخلی استفاده کنید؟

از نرم افزار رویت عمدتا برای طراحی ساختمان استفاده می شود، اما این مساله دلیل نمی شود که نتوان از رویت برای طراحی داخلی استفاده کرد و واقعا هم همینطور است! رویت نسبت به اتوکد منعطف تر است و جزئیاتی از کارتان را به شما نشان می دهند که فکر می کنید کاملا حل شده و بی عیب و نقص هستند، اما در واقع اینطور نیست.

طراحی دیوارها، درها، سقف ها، پارتیشن ها و حتی نماهای بیرونی در رویت نسبتا ساده است؛ اما یادگیری این نرم افزار سخت است و خیلی از طراحان به طور کامل با این برنامه آشنایی ندارند. در چنین شرایطی، شرکتها اغلب به افرادی که در این حوزه تخصص دارند رجوع می کنند.

طراحی داخلی

برای اینکه با نحوه عملکرد رویت در طراحی داخلی آشنا شویم، بد نیست به مزایای استفاده از این نرم افزار نگاهی بیندازیم و ببینیم که اصلا رویت چه ویژگیهایی دارد که باعث شده به نرم افزاری کاربردی در حوزه طراحی داخلی تبدیل شود.

حتما دانلود کنید: آموزش کامل دکوراسیون داخلی با 15 درس رایگان+ PDF

رویت چطور به طراحی داخلی کمک می کند؟

طراحی داخلی با رویت مزایای زیادی دارد، از جمله:

  • ساده تر شدن طراحی داخلی: رویت کار طراحی داخلی را ساده تر می کند. به عنوان مثال وقتی شما به طرحتان یک در یا پنجره اضافه می کنید، رویت به طور خودکار آن را روی دیوار قرار می دهد. علاوه بر این، قابلیت های معماری گنجانده شده در این نرم افزار برای برنامه ریزی فضای داخلی نیز مفید است. رویت به شما امکان می دهد تا چیزهای مختلفی مثل مبلمان، وسایل و لوازم جانبی را به طرحتان اضافه کنید تا فضای داخلی شما ظاهر واقعی تر و ملموستری پیدا کند.
  • تجسم سه بعدی: مدلسازی با رویت این امکان را به شما می دهد که فضاها را به صورت سه بعدی طراحی کنید و بین نماهای دو بعدی و سه بعدی جابجا شوید. این کار باعث شفاف سازی طرح برای مشتریان و حتی جذب سرمایه گذاران هم می شود. اگر از قابلیت کلش گیری یا همان تشخیص برخورد BIM هم استفاده شود، طراحان داخلی می توانند جلوی بروز خطاهای بزرگی که منجر به هزینه های تراشی های بعدی یا حتی به خطر افتادن ایمنی شود را بگیرند.
  • زمان بندی داده ها: طراحان با استفاده از زمان بندی نرم افزار رویت می توانند از داده های BIM در کل پروژه استفاده و یا آنها را از کل طرح استخراج کنند. این برنامه زمانی رابطی برای مقایسه داده ها با مایکروسافت اکسل ارائه می دهد که می توان برای مشاهده و ویرایش داده ها از آن استفاده کرد. به عنوان مثال، می توانید شیت های مربوط به اطلاعات اتاق را برای ایجاد لیست محصول بسازید.
  • پیاده سازی آسان تغییرات: در صورت نیاز می توانید به راحتی طراحی داخلی ایجاد شده در رویت را تغییر بدهید. اندازه مبلمان، درها، پنجره ها و غیره در رویت به آسانی قابل تغییر هستند. علاوه بر این می توانید پارتیشن ها را جابجا و مرتب کنید یا نحوه چیدمان مبلمان را عوض کنید.
  • نماهای چندگانه: در نرم افزار رویت شما طراحی داخلی را به صورت یک مدل ایجاد می کنید. بزرگترین فایده این کار امکان دیدن این مدل از نماهای مختلف است. شما می توانید پلان های کف، پلان سقف، ارتفاعات، بخشها، نماهای سه بعدی و غیره را به راحتی در رویت مشاهده کنید و لازم نیست برای دیدن هر نما چند کپی از مدلتان بگیرید. این انعطاف پذیری باعث می شود پروژه شما ساده نگه داشته شود و نگران تغییر بیش از حد مدل اصلی در نماهای مختلف نباشید. علاوه بر این، هر نوع تغییر در فایل اصلی هم در نماهای گوناگون منعکس می شود.
  • ساخت کتابخانه: برای اینکه مجبور نباشید هر بار اشیاء مختلف را از اول طراحی کنید و در طرحتان بکار ببرید، می توانید در رویت کتابخانه سفارشی خودتان را بسازید. وقتی اشیائی می سازید که زیاد از آنها در طراحیهای داخلی خودتان استفاده می کنید، آنها را برای استفاده های بعدی به کتابخانه خودتان در رویت اضافه کنید. به این ترتیب می توانید در پروژه های بعدی این اشیاء را استفاده کنید یا تغییرشان بدهید.
  • ارائه بینظیر: هیچ چیز برای مشتری به اندازه دیدن تصویر سه بعدی واقع گرایانه از نمای داخلی اتاقها خوشحال کننده نیست. طراحی داخلی با رویت این امکان را به شما می دهد که تصویری دقیق و واضح از آنچه در ذهن دارید بسازید. اکثر طراحان داخلی برای ارائه طرحشان به مشتری از اسکچ های هنری استفاده می کنند، ولی وقتی می توانید با استفاده از رویت یک رندر سه بعدی فوتورئالیستی ارائه کنید، چرا از این قابلیت استفاده نکنید؟

۵ تا از بهترین نرم افزارهای طراحی دکوراسیون داخلی که باید بلد باشید!

ویدیوهای آموزشی

 

 

 

 

حتما دانلود کنید: آموزش صفر تا صد رویت با 15 درس رایگان

جمع بندی

نرم افزار رویت ثابت کرده که نه فقط برای طراحی نماهای بیرونی به کار می آید، بلکه در طراحی فضاهای داخلی مکانهای مختلف از هتل و باشگاه گرفته تا ساختمان های تجاری، مجتمع های مسکونی و ساختمانهای دولتی فوق العاده عمل می کند. امیدواریم این مطلب برایتان مفید بوده باشد. موفق باشید.

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in, ,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست