دانلود ۱۲ درس رایگان آموزش نرم افزار فری هند به زبان ساده
در ادامه آموزش های کاربردی معماری، در این مقاله، بیش از ۱۲ درس کاربردی آموزش نرم افزار فری هند را جهت دانلود رایگان گلچین کرده ایم و سپس پی دی اف جزوه آموزش این نرم افزار را هم برای دانلود در اختیار شما قرار می دهیم.
مقدمه
در گلچین کردن این ویدیوها سعی کرده ایم تا ویژگی های زیر از نرم افزار فری هند را مدنظر قرار دهیم:
- طراحی کارت پستال، کارت ویزیت، پوستر، بروشور، تراکت، جلد کتاب و …
- دارای افکت های زنده
- Multiple Attributes
- افکت های زنده
- ابزار های انتخاب بسیار قوی
- امکان ارائه و بروز خلاقیت و تصورات ذهنی
- ابزار های با انعطاف بالا برای دسته بندی پروژه ها و اضافه کردن فعالیت ها و ایجاد فایل های SWF
- پشتیبانی از فایل های DXF ، AI ، CDR ، BMP ، TIFF ، SWF ، PSD ، PDF ، PNG
- و …
نمونه ویدیوی آموزشی و تصاویر دروس
نمونه ای از این ویدیوها را در زیر می بینید (البته ویدیوهایی که دانلود می کنید، از کیفیت بالاتری برخوردار هستند):
و یک سری تصاویر از این دروس را هم می بینید:
لینک های دانلود:
نکته مهم! هیچ فیلم رایگان یا وب سایتی در سرتاسر اینترنت، نرم افزار فری هند را به صورت مدون و اصولی، به شما آموزش نمی دهد و آموزش های تصویری بصورت پراکنده و غیر منسجم هستند. سعی کنید از این بسته آموزشی فوق العاده و کامل استفاده کنید تا فری هند را بدون نیاز به کلاس، خیلی سریع و حرفه ای بیاموزید!
دانلود جزوه PDF آموزشی
جزوه ای که برای دانلود قرار داده ایم، تقریبا، جدیدترین و بهترین پی دی اف آموزش فری هند موجود در اینترنت می باشد. از این پی دی اف بعنوان مکمل یادگیری (و نه منبع اصلی!) استفاده کنید:
معرفی نرم افزار فری هند
نرمافزار فری هند (FreeHand) یک نرمافزار طراحی برداری بود که توسط شرکت Macromedia توسعه داده شد و پس از آن توسط Adobe به دست آورد. این نرمافزار به طور عمده برای طراحی و ویرایش گرافیک برداری (Vector Graphics) استفاده میشد و قابلیتهای گستردهای برای ایجاد نقشههای سهبعدی، طراحی صفحات وب، طراحی لوگو، طراحی بنر، طراحی کارت ویزیت و سایر انواع طرحهای چندرسانهای را داشت.
مهمترین ویژگیهای نرمافزار فری هند عبارت بودن از یک محیط کاربری کارآمد و ساده، قابلیت ایجاد شیها و آبجکتهای برداری، امکان ایجاد تصاویر پیچیده و لایههای گرافیکی، امکان استفاده از ابزارهای متنوع برای ترسیم، ویرایش و مدیریت رنگ، قابلیت وارد کردن و استفاده از تصاویر خام (Raster Images)، امکان صدها فیلتر و افکت گرافیکی، و همچنین امکان ایجاد انیمیشنهای ساده و جلوههای ویژه برای طراحی وب.
با این حال، Adobe در سال 2007 اعلام کرد که دیگر از توسعه و پشتیبانی از نرمافزار فری هند پشتیبانی نخواهد کرد و توجه خود را بیشتر به نرمافزارهای دیگر خود مانند Illustrator معطوف میکند. به همین دلیل، استفاده از فری هند به عنوان یک ابزار طراحی گرافیکی رایگان دیگر پیشنهاد نمیشود و به جای آن، نرمافزارهایی مانند Adobe Illustrator یا CorelDRAW که پشتیبانی و توسعه مناسبی دارند، را مورد استفاده قرار دهید.
هر گونه سوالی در زمینه این مطلب دارید در بخش نظرات مطرح کنید تا به آن پاسخ دهیم.