سایت ساز رایگان: 6 بهترین سایت ساز رایگان (ایرانی و خارجی)

رتبه: 5 ار 4 رای SSSSS
Strikingly- بهترین سازنده صفحه فرود (landing page) به صورت رایگان
نویسنده: تیم تولید محتوا زمان مطالعه 20 دقیقه
Banner Image

می دانستید که می توانید به تنهایی و ظرف تنها 20 دقیقه یک وبسایت بسازید؟ ما در این مطلب بهترین سایت‌ سازهای رایگان که به شما امکان ساخت رایگان سایت را می دهند گلچین کرده ایم. علاوه بر این، پس از تحلیلی جامع از متداول ترین راهکارهای موجود در بازار دریافتیم که Wix بهترین گزینه برای اکثر کاربران است. می توانیم با اطمینان بگوییم که Wix با دارا بودن رابط یکپارچه، قالب هایی با طراحی حرفه ای که نیاز به حدس و گمان را در کار طراحی وب از بین می برد و نیز انعطاف پذیری بی نظیر خود، ابزار نهایی برای مبتدیان و همینطور کهنه کاران است.

بهترین سایت ساز رایگان برای اکثر افراد

بیشتر سایت سازهای رایگان کنترل و انعطاف پذیری موردنیاز برای ایجاد طرحی که واقعا می خواهید را دارا نیستند؛ اما Wix به سادگی این امکان را برای هر کسی فراهم می کند که با استفاده از یک رابط بصری کشیدن و رها کردن دقیقا همان چیزی را طراحی کند که به دنبال آن هستید.

Wix به شما امکان می دهد که روی کلیه ابعاد سایت خودتان از جمله رنگها، دکمه ها، تصاویر و غیره کنترل کامل داشته باشید. این سایت ساده ترین راه برای ایجاد یک وبسایت جذاب به صورت رایگان است، آن هم بدون گرفتاری و دردسر! Wix کلیه زیرساختهای پشتیبان، امنیت و سایر جزئیات فنی را نیز مدیریت می کند، بنابراین لازم نیست نگران چیزی باشید.

5 مورد از بهترین سایت سازهای رایگان

سازیتو: سایت ساز ایرانی با محیط فارسی

1- Wix، بهترین گزینه برای اکثر افراد

2- Hostinger، بهترین گزینه برای اینکه در یک بعدازظهر و به سادگی سایتی را راه اندازی کنید که عاشقش شوید

3- Weebly، بهترین سایت ساز رایگان برای صاحبان کسب و کارهای کوچک

4- WordPress، بهترین سایت ساز رایگان برای وبلاگ نویسی

5- Strikingly، بهترین سازنده صفحه فرود (landing page) به صورت رایگان

نکته مهم: این سایت سازها و بقیه سایت سازهای موجود، از قالب های آماده استفاده می کنند و ممکن است تغییرات دلخواه خود را نتوانید کاملا اعمال کنید. اگر می خواهید ساخت سایت را از صفر یاد بگیرید این 15 درس را دانلود کنید

چه زمانی استفاده از سایت ساز رایگان معقول است؟

یک سایت ساز مناسب تمام دردسرهای ایجاد یک وبسایت بی‌نقص را از بین می برد. همچنین باید ساده و راحت نیز باشد، درست است؟

زمانی که بخواهید شروع به کار کنید، مجبور نیستید کوچکترین هزینه ای برای انجام آن بپردازید. چون سایت سازها به پرهیز از هزینه های اضافی لازم برای استخدام توسعه دهنده سایت کمک می کنند. استخدام توسعه دهنده پرهزینه است و غالبا آنها ایده دلخواه شما را آنطور که خودتان می توانید انجام دهید، ایجاد نمی کنند.

در عوض استفاده از سایت ساز، راهکاری عالی است برای اینکه خودتان این کار را انجام دهید.

اما صبر کنید، داریم درباره سایت سازهای رایگان حرف می زنیم. احتمالا می پرسید: «آیا می توانم کیفیتی مشابه کار یک توسعه دهنده را دریافت کنم؟»

اگر تمام چیزی که نیاز دارید، مکانی برای سایت تجارت الکترونیک، وبلاگ، وبسایت شرکتتان یا مواردی از این قبیل است، با سایت سازهای نوین قطعا می توانید همان کیفیت را دریافت کنید.

تنها سرمایه گذاری لازم، زمانی است که برای یادگیری و ساخت خانه خود در دنیای وب صرف می کنید.

سازیتو

سایت ساز سازیتو

قبل از شروع این را به صراحت بگوییم که خیلی دنبالش نگردید، هیچ سایت ساز رایگان فارسی وجود ندارد که همیشه رایگان باشد، از این بابت مطمئن باشید (البته وبلاگ ساز رایگان زیاد هست که اینجا معرفی کردیم که میدونید امکانات وبلاگ کمتر از سایت هست).

درست است که سایت ساز فارسی رایگان وجود ندارد. ولی با سایت ساز سازیتو می‌توانید ۱۴ روز به صورت رایگان یک سایت داشته باشید و کاملا از این که این سایت به دردتان می‌خورد و همان سایتی است که می‌توانید در آینده از طریق آن فروش اینترنتی خوبی داشته باشید، مطمئن شوید.

سازیتو سایت ساز محبوب کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و آنلاین‌شاپ‌ها است. دلیلش هم به احتمال زیاد شامل موارد زیر می‌شود:

۱- کار با سایت ساز و فروشگاه ساز سازیتو راحت است و نیازی نیست که برنامه‌نویس، متخصص امور کامپیوتر یا شیمی‌دان باشید! تنها کافی است تا یکی از قالب‌های موردعلاقه‌تان را انتخاب و آن را با شخصی‌سازی تبدیل به سایت خودتان کنید. از امکانات آن:

  • محیط مدرن و ساده
  • پشتیبانی قوی و بدون نیاز به دانش خاص
  • امکان اتصال به درگاه پرداخت‌های مختلف
  • امکان اتصال به کانال‌های بازاریابی
  • سئوی فنی خودکار
  • و…

بهترین سایت سازهای رایگان خارجی

دقت کنید سایت سازهای خارجی زیر، عمدتا رایگان هستند اما استفاده از برخی امکانات مثل قالب های پیشرفته و پرامکانات، سرعت هاست بیشتر، انتخاب انتخاب نام دلخواه سایت و … ممکن است نیاز به پرداخت داشته باشد.

دانلود کنید: آموزش طراحی سایت با وردپرس از صفر تا صد

1- Wix– بهترین گزینه برای اکثر افراد

Wix سایت ساز رایگانی را ارائه می دهد که عاشقش خواهید شد. بیش از 100 میلیون وبسایت را راه اندازی می نماید و انعطاف پذیری آن حتی حرفه ای ترین کاربران این سایت ساز را همچنان شگفت زده می کند.

تنها دارا بودن صدها نمونه از قالبهای طراحی سایت نیست که Wix را تا این حد قابل شخصی سازی می کند، بلکه ویرایشگر drag and drop این امکان را به شما می دهد تا هرآنچه را که روی صفحه سایتتان ظاهر می شود، کنترل کنید.

بنابراین می توانید بدون دانستن یک خط از کد، وبسایتی زیبا خلق کنید.

Wix

همچنین یکی دیگر از خصوصیات Wix که به نظر ما عالی بود، رویکرد بدون دخالتی است که این سایت ارائه می دهد.

اگر نمی خواهید برای طراحی سایت خود زمان صرف کنید، نرم افزار هوش مصنوعی طراحی (ADI) مجموعه ای از سوالات را از شما خواهد پرسید و سپس Wix سایت شما را برایتان طراحی خواهد کرد.

برای مثال، Wix از شما در مورد صنعتی که در آن کار می کنید، خدمات یا کالاهایی که ارائه می دهید و چند سوال دیگر می پرسد و پس از آن سایت مناسبی را برایتان تهیه می کند.

ویژگی دیگری که واقعا دوست داریم، قابلیت استفاده از صدها مجتمع موجود در بازار برنامه Wix است. بسیاری از سایت سازهای دیگر این مورد را به صورت رایگان ارائه نمی دهند. بازار برنامه Wix بیش از 280000 اپلیکیشن را در دسترس کاربران قرار می دهد.

به علاوه، Wix ابزارهای بازاریابی و بهینه سازی استاندارد SEO را به صورت رایگان ارائه می دهد که به شما کمک می کند تا در زمان کمتری به رتبه بالاتری در گوگل دست پیدا کنید و در عین حال ترافیک طبیعی سایت خود را ایجاد نمایید.

همه زبانهای برنامه نویسی را در اینجا آموزش داده ایم (کاملا رایگان و به زبان ساده!!!)

Wix حتی میزبانی وب، ویجت های گفتگوی آنلاین و بسیاری خصوصیات دیگر را به صورت کاملا رایگان دربرمی‌گیرد.

طرح رایگان Wix امنیت مدیریت شده را نیز شامل می گردد. متخصصان امنیتی Wix آسیب پذیری های امنیتی مراکز داده و سایتهای خود را ارزیابی کرده و اطمینان حاصل می کنند که همه چیز با بالاترین استانداردهای این صنعت در خصوص محرمانه بودن داده‌ها و حفاظت در برابر تهدیدات سایبری مطابقت داشته باشد. لازم نیست هیچ کاری انجام دهید، آنها این مسئله را برایتان مدیریت می کنند.

یکی از مواردی که در طرح رایگان قادر به دریافت آن نیستید، URL دلخواه است. اطلاعات بیشتر در مورد نسخه رایگان و نیز طرحهای قیمت گذاری شده را می توانید در Wix.com پیدا کنید.

2- Hostinger– بهترین گزینه برای اینکه در یک بعدازظهر و به سادگی سایتی را راه اندازی کنید که عاشقش شوید

بسیاری از سایت سازها میزبانی وب را در طرح‌های خود می گنجانند؛ اما ممکن است اعتماد کردن به یک هاستینگ اصلی که به همراه سایت ساز رایگان ارائه می شود، دشوار باشد.

با هاستینگر می توانید هر دو مشکل را حل کنید؛ زیرا می توانید مبلغ ناچیزی -یعنی 1.99 دلار در ماه برای میزبانی- بپردازید و گلچینی از سایت سازهای مورد اعتماد خود را دریافت نمایید.

Hostinger دارای مجموعه ای از طرحهای میزبانی قدرتمند و در عین حال مقرون به صرفه است. بله، این بدان معناست که مجبورید کمی بیعانه پرداخت کنید، اما در عوض کیفیت بالاتری را برای میزبانی سایت خود (که باز می توانید بدون هیچ هزینه اضافی آن را بسازید و در دسترس عموم قرار دهید) دریافت می نمایید.

توصیه ما استفاده از بسته WordPress Starter هاستینگر (3.99 دلار در ماه برای یک دوره چهارساله) یا استفاده از طرح هاستینگ اشتراکی Premium (3.49 دلار در ماه برای یک دوره چهارساله) است.

نسخه های ارزان تری از هاستینگ WordPress و هاستینگ اشتراکی هاستینگر نیز وجود دارد (هر کدام ماهی 1.99 دلار برای یک دوره چهارساله)، بنابراین می توانید بیشتر صرفه جویی کنید و در عین حال هاستینگ باکیفیتی را برای یک سایت واحد دریافت نمایید.

اما اگر هر کدام از دو طرح دیگر که اندکی گرانتر هستند را انتخاب کنید، یک نام دامنه رایگان برای یک سال، امکان پشتیبانی از چند سایت و فضای ذخیره سازی و پهنای باند بیشتری را نیز دریافت خواهید کرد.

بعد از اینکه تعیین کردید می خواهید سایتتان روی چه بستری راه اندازی شود و یکی از طرحها را انتخاب نمودید، راهنمای نصب بی نظیر هاستینگر دستتان را برای ادامه راه می گیرد.

hostinger-easy-and-fast

اگر مسیر WordPress را طی کردید، هاستینگر به طور خودکار آن را نصب می کند و حتی به روزرسانی ها را به طور خودکار انجام می دهد. به علاوه می توانید در طول برنامه راهنمای راه اندازی یک قالب نیز انتخاب نمایید و از این طریق زمان باقیمانده تا انتشار سایت جدید خود را کوتاهتر هم کنید.

اگر هاستینگ اشتراکی Premium را انتخاب کنید، پیشنهاد استفاده از سایت ساز Zyro را در میزکار هاستینگر خود خواهید دید.

hostinger-zyro

اگر از تجربه ساخت سایت در WordPress کمی وحشت دارید، Zyro یک گزینه عالی است؛ چرا که WordPress به دلیل قابلیتهای فراوانی که دارد، می تواند کمی پیچیده باشد.

استفاده از سایت ساز Zyro به تسریع راه اندازی سایت شما کمک بیشتری می کند. می توانید از یکی از قالبهای Zyro یا حتی از AI Builder آن استفاده کنید تا سایت خود را بر اساس جزئیاتی که به آن ارائه می دهید، در زمان کمی آماده نمایید.

درهرحال، با Hostinger می توانید از هیچ به یک وبسایت آماده به کار برسید.

هرچند برای میزبانی باید هزینه پرداخت کنید، اما طرحهایی که ما در اینجا پیشنهاد کردیم هزینه زیادی برای شما نخواهند داشت. چهار سال استفاده از هاستینگ اشتراکی Premium 167.52 دلار هزینه خواهد داشت؛ در عوض در طولانی مدت برای سایت ساز و نیز هاستینگی که با سایتتان تناسب داشته باشد، مشکلی نخواهید داشت. هزینه طرح WordPress Starter نیز در چهار سال کمتر از 200 دلار خواهد بود.

اگر بلندپرواز باشید، هر یک از این طرحهای میزبانی می توانند شما را قادر سازند که سایتتان را رشد داده و محبوبیت آن را افزایش دهید. هیچ محدودیتی وجود ندارد.

اگر به دنبال ساده ترین راه برای دریافت میزبانی باکیفیت و سایت ساز رایگان هستید، همین امروز با Hostinger شروع کنید.

3- Weebly– بهترین سایت ساز رایگان برای صاحبان کسب و کارهای کوچک

Weebly یک سایت ساز کاربرپسند است که برای کسب و کارهای کوچک طراحی شده است. این سایت ساز گزینه ای عالی برای کسانی است که می خواهند کسب و کار خود را توسعه دهند و اجناس خود را در فروشگاه آنلاین بفروشند.

به عنوان یک برند درست و حسابی می توانید پرداختهای فروشگاه فیزیکی و سیستم حسابداری خود را با سایتتان ادغام کنید. Weebly حتی به شما امکان می دهد که گزینه تحویل در فروشگاه را برای مشتریان خود تنظیم کنید.

Weebly

استفاده از قابلیت drag and drop سایت ساز Weebly آسان است و به هیچ دانش فنی نیاز ندارد. این سایت ساز رایگان است و با اضافه کردن جزئیات جذاب -از جمله طراحی سازگار با تلفن همراه- سایت شما را مدرن نگه می دارد.

وجه تمایز Weebly در فراهم کردن فروشگاه‌های آنلاین کارآمد، شیک و نتیجه محور است. صفحات کاملا قابل تنظیم هستند و گزینه های طراحی بسیاری در اختیار شما قرار دارد که می‌توانید از بین آنها انتخاب کنید.

ابزارهای مدیریت موجودی را نیز به صورت رایگان دریافت خواهید کرد. در Weebly ابزارهای بهینه سازی SEO تعبیه شده که به بهبود رتبه شما در جستجوی گوگل کمک می کنند. می توانید صفحات فرود و فرمهای طراحی شده ای را تنظیم کنید تا از آن برای سرنخ دادن به مشتریان بالقوه خود استفاده نمایید.

Weebly دارای سطح مناسبی از امکانات برای فروشگاه آنلاین است که بخشی از ابزار سایت ساز رایگان هستند.

کاربردی: 5 بهترین مترجم آنلاین وبسایت (رایگان و دقیق)

با این حال در نهایت بزرگترین نقطه قوت نسخه رایگان Weebly این قابلیت است که به شما امکان می دهد تا برای کسب و کار کوچک خود یک وبلاگ رایگان ایجاد کنید. استفاده از وبلاگ در کسب و کار راه مناسبی است برای اینکه ترافیک سایت خود را افزایش دهید، توصیه هایی را برای استفاده از محصولات یا خدماتتان به بازدیدکنندگان ارائه دهید و اخبار و اطلاعیه هایی را درباره کسب و کار خود منتشر کنید.

اگر هر سوالی درباره ساخت وبسایت داشته باشید، تالار گفتگوی رایگان Weebly راهنمایی های بینظیری را در اختیارتان قرار می دهد. حتی در طرح رایگان Weebly هم امکان دسترسی به چت و پشتیبانی از ایمیل را دارید.

روی هم رفته، Weebly تمام منابعی که برای حضور در تجارت الکترونیک آن هم به روشی سریع، آسان و مقرون به صرفه به آن نیاز دارید را داراست.

فرقی نمی کند که قصد داشته باشید یک کسب و کار کوچک را به صورت آنلاین آغاز کنید یا اینکه می خواهید فروشگاه فیزیکی خود را به بستر وب انتقال دهید، در هر صورت می توانید همین امروز به صورت رایگان با Weebly شروع کنید.

4- WordPress– بهترین سایت ساز رایگان برای وبلاگ نویسی

وردپرس تمام خصوصیاتی را که برای راه اندازی یک وبلاگ موفق به آن نیاز دارید، در یک بسته راحت و بی دردسر در اختیارتان می گذارد. فقط یک تم را از میان صدها قالب موجود انتخاب کنید و سایت خود را دقیقا همانطوری که می خواهید به نظر برسد، بسازید.

با وردپرس هیچ محدودیتی در کارهایی که می خواهید با وبلاگ خود انجام بدهید، ندارید. به دلیل دارا بودن مجموعه خیره‌کننده ای از تم ها، افزونه ها، امکانات و ابزارهایی که در اختیارتان قرار می دهد، تا حد زیادی قابل شخصی سازی است.

WordPress- بهترین سایت ساز رایگان برای وبلاگ نویسی

حالا یک وجه تمایز کلیدی در اینجا وجود دارد. وردپرس دو شکل بسیار مشابه و در عین حال متفاوت دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید.

اولی WordPress.com است که در تصویر بالا نشان داده شده است. این نسخه آسان ترین و سرراست ترین روش برای این است که همین امروز یک وبلاگ را آغاز کنید.

تمام کاری که باید انجام دهید این است که با یک حساب WordPress عضو شوید و به صورت رایگان ساخت وبلاگ خود را شروع کنید. حتی در طرح رایگان WordPress.com هم می توانید یکی از ده ها تم موجود را به کار ببرید، گواهی SSL از پیش نصب شده داشته باشید و از امکانات اساسی جت پک -افزونه ای که به امور امنیت و SEO کمک می کند- استفاده کنید.

برنامه‌های پولی WordPress.com مزایای دیگری را ارائه می دهند، مانند نام دامنه رایگان برای یک سال، امکانات بیشتر برای شخصی سازی، ابزارهای تجارت الکترونیک مانند پذیرش پرداختها روی سایت خودتان و مواردی از این قبیل. این مزایا با تنها 4 دلار در ماه آغاز می شوند.

اما می توانید به صورت رایگان شروع کنید و تا هر جا که دلتان بخواهد و خلاقیتتان اجازه دهد، کار کنید.

اگر می خواهید ظرف چند دقیقه و به صورت کاملا رایگان یک سایت ساده را راه اندازی کنید، WordPress.com بهترین گزینه است.

در عوض اگر نیازهای قوی تری دارید، وبسایتی می خواهید که بتوانید ماهها یا سالها به ساخت آن ادامه بدهید یا می خواهید برای طراحی و شکل دادن به سایت وردپرس خود به همان شکلی که رویایش را دارید از آزادی کامل برخوردار باشید، استفاده از WordPress.org را در نظر بگیرید.

در اینجا تفاوت عمده این است که WordPress.org یک بستر متن‌ باز است که WordPress.com بر اساس آن ساخته شده است. با استفاده از WordPress.org می توانید سایت خود را به هر جهتی که می خواهید، هدایت کنید. می توانید تم های ویژه ای را از یکی از بازارهای فراوان وب انتخاب کنید، پلتفرمهای قدرتمند تجارت الکترونیک مانند WooCommerce را اضافه نمایید و بسیاری موارد دیگر را نیز انجام دهید.

حتما دانلود کنید: 12 اپلیکیشن برتر آموزش زبان انگلیسی

بااینحال حواستان باشد که WordPress.com میزبانی وب را نیز شامل می گردد، اما در مورد WordPress.org چنین نیست. خودتان باید یک ارائه دهنده میزبانی پیدا کنید تا سایت WordPress.org شما اجرایی شود.

خوشبختانه خود وردپرس فهرستی از میزبانهای توصیه شده دارد. به نظر ما از میان آنها Bluehost یکی از بهترین گزینه هایی است که می توانید انتخاب کنید (حتی اگر سایت شما وردپرس نباشد).

بدیهی است با وجود اینکه WordPress.org هیچ هزینه ای برای استفاده ندارد، پرداخت هزینه میزبانی باعث می‌شود که راهکار کاملا رایگانی برای ساخت وبسایت نباشد. اما Bluehost نرخهای خود را بسیار مقرون به صرفه نگه می دارد و در واقع اگر شما از WordPress.org به همراه میزبانی Bluehost استفاده کنید، نسبت به هر یک از طرحهای پولی WordPress.com ماهانه هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد.

به علاوه، با میزبانی Bluehost یک دامنه دلخواه را به صورت رایگان دریافت می کنید که این کل ماجرا را برایتان خوشایندتر می کند.

بنابراین اگر با پرداخت بیش از 35 دلار در سال برای دریافت میزبانی باکیفیت مشکلی ندارید، میتوانید از بستر رایگان WordPress.org استفاده کنید تا بتوانید به روشی پیچیده تر، جذاب تر و شگفت انگیزتر از هر سایت ساز دیگری که در این فهرست آورده شده، سایت خود را بسازید.

در واقع با وردپرس، تنها محدودیت شما خلاقیت خودتان خواهد بود.

اگر می خواهید برای سایتتان از WordPress.org استفاده کنید، برای حساب WordPress.com اینجا ثبت نام کنید یا از اینجا با Bluehost شروع کنید.

5- Strikingly– بهترین سازنده صفحه فرود (landing page) به صورت رایگان

Strikingly یکی از ساده ترین ویرایشگرهای وبسایت را در اختیار شما قرار می دهد. Strikingly به شما امکان می دهد تا ظرف کمتر از سی دقیقه یک وبسایت یک صفحه ای کامل را ایجاد کنید. این سایت ساز بسیار سریع است.

در عرض یک ساعت و بدون هیچ هزینه ای می توانید بهترین صفحه فرود را داشته باشید.

Strikingly

وقتی برای اولین بار به Strikingly می روید و شروع به ایجاد سایت خود می کنید، یک تور معارفه ای خوب دریافت می نمایید که به شما نشان می دهد چگونه یک قالب را انتخاب و آن را ویرایش کنید.

صفحه فرود یکی از بهترین ابزارها برای جذب مشتریان بالقوه و بازدیدکنندگان است؛ بنابراین اینکه بتوانید آن را به این خوبی و با این سرعت طراحی کنید، همان چیزی است که Strikingly را منحصر به فرد می کند.

همچنین در طرح رایگان می توانید سایتهای یک صفحه ای نامحدود ایجاد کنید و هر ماه 5 گیگابایت پهنای باند دریافت نمایید.

وقتی کمپین های بازاریابی شما آغاز می شود و پیش می رود، این حجم برای ساخت سریع صفحات فرود عالی است. به علاوه، قابلیت استفاده از تعداد نامحدودی از صفحات فرود رایگان به شما فرصت می دهد تا آزمون A/B را بین راهبردها یا مشتریان مختلف و از طریق صفحات شخصی سازی شده اجرا کنید.

علاوه بر این، Strikingly تحلیل ساده ای از ترافیک وب به شما ارائه می دهد و به راحتی با حساب تحلیل گوگل (گوگل آنالیتیکس) شما ادغام می شود تا بتوانید بینشی اجمالی در مورد نحوه عملکرد صفحات فرود خود به دست آورید.

مزایا و معایب سایت ساز ها چیست؟

سایت ساز ها مناسب چه کسانی هستند؟ این پلتفرم ها ابزاری عالی برای صاحبان مشاغل کوچک و کارآفرینانی هستند که به دنبال حضوری قوی ، سریع و آسان در فضای آنلاین می باشند .

آیا می توان با این ابزار کار راه انداز سایتی درست کرد که مناسب کسب و کارتان باشد؟ بیایید با مزایا و معایب آن آشنا شویم و بعد تصمیم گیری کنیم.

مزایا:

1-یک سایت ساز نیازی به کدنویسی یا مهارت های فنی گسترده ندارد

رک بگویم که همه ما اهل کامپیوتر نیستیم، البته اشکالی هم ندارد. برای راه اندازی یک سایت با یک برنامه سایت ساز لازم نیست که برنامه نویس یا متخصص باشید. حتی اگر بدانید چه طور کلیک کنید، می ‌توانید یک سایت جذاب که متن، تصویر، فیلم و طراحی‌ زیبا و بدون ایراد دارد، بسازید. لازم نیست که حتی یک خط کد بنویسید.

2- تعمیر و نگهداری کمی لازم دارد

سایت ساز ها نیازی به نگهداری دائمی یا خاصی ندارند و کلافه تان نمی کنند. به دلیل راه اندازی ساده شان هم لازم نیست در مورد وب سایت تان استرس داشته باشید که همین خودش خیلی است! وب سایت شما همچنان باید به طور مرتب با محتوای جدید آپدیت شود. همه سایت های خوب این کار را انجام می دهند، اما سایت ساز ها این کار را آسان تر می کنند.

3- سایت ساز ها، سایت شما را در عرض چند دقیقه راه اندازی می کنند

شما به عنوان یک صاحب کسب و کار کوچک، کار های زیاد و زمان کمی دارید. با استفاده از یک سایت ساز در وقتت تان صرفه جویی خواهید کرد. شما در عرض چند دقیقه می ‌توانید وب‌ سایت منحصر به ‌فردتان را از مجموعه ‌ای از طرح‌ های از پیش قالب ‌بندی شده و چشم ‌نواز که با محتوا، تصاویر و ویدیو های برندتان هم خوانی دارند، ایجاد کنید.

4- برخورداری از امکانات بسیار زیاد

آیا نگران این هستید که سایت تان شبیه به بقیه سایت ها شود؟ نگران نباشید!

یک سایت ساز خوب به شما کمک می کند تا از دیگران متمایز شوید. با داشتن یک کتابخانه کامل از امکانات ، طرح های بهینه، عناصر طراحی جذاب و کاربر پسند و گزینه های سفارشی سازی، می توانید سایت تان را منحصر به فرد کنید.

5- لازم نیست که متخصص طراحی گرافیک باشید

اگر خیلی اهل هنر نیستید، ایرادی ندارد. برای ایجاد یک وب سایت جذاب، نیازی به دانستن تئوری رنگ ها، داشتن مهارت های فتوشاپی یا مهارت در تایپوگرافی ندارید.

سایت ساز ها با ارائه طرح های از پیش آماده که عالی هم به نظر می رسند، سایت های حرفه ای برای تان می سازند. آن ها دست تان را هم باز می گذارند که سایت تان را هر طور می خواهید سفارشی ‌سازی کنید، بنابراین می‌ توانید یک قالب حرفه ‌ای طراحی شده را کمی دستکاری و باب میل خودتان در بیاورید.

6- آن ها در هزینه ها صرفه جویی می کنند

راه ‌اندازی و ساخت یک سایت کارآمد (و جذاب) لزوما به معنای صرف هزینه های گزاف نیست. با دوره ‌های آزمایشی سایت سازی و بسیاری از گزینه‌ های کم‌ هزینه (حتی رایگان)، می ‌توانید پول تان را برای هزینه ‌های دیگر کسب ‌و کارتان ذخیره کنید.

معایب

1-سایت سازها ممکن است کمی دست و پای توسعه دهندگان باتجربه تر را ببندند

اگر دانش فنی دارید، شاید بخواهید هنگام سفارشی ‌سازی، سایت تان را با امکانات بیشتری که توسط این برنامه ها ارائه نمی ‌شود، تجهیز کنید.

اگر به دنبال یک سایت حرفه ای هستید، استخدام یک طراح وب یا ساختن یک وب سایت از پایه ایده بهتری است. به علاوه با یک سایت ساز، همیشه کنترلی بر کد های حاکم بر صفحات تان را ندارید.

2- سایت سازها شما را از نظر صفحات یا عملکرد محدود می کنند

از آن جایی که شما تحت قوانین برنامه سازنده سایت تان هستید ، ممکن است با محدودیت هایی برای تعداد صفحاتی که سایت تان می تواند داشته باشد؛ رو به رو شوبد. از طرفی هم امکانات کمی برای تجارت الکترونیک ارائه می شود که اغلب قابلیت پاسخگویی ندارند.

حتما بخوانید: 7 مهارت لازم برای طراحی سایت

profile name
تیم تولید محتوا

بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا جامعه مون به آرامش برسه. لطفا ! هر سوالی دارید در بخش نظرات مطرح کنید. ما یا سایر هموطنان عزیز پاسخ خواهیم داد. برای کمک به سایت ما و گسترش آموزش در بین هموطنان، در سایتها، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی لینک سایت ما را درج کنید.

مطالب پیشنهادی برای شما

محصولات مرتبط

مشاهده همه
آموزش WordPress به زبان فارسی (جدید)
آموزش WordPress به زبان فارسی (جدید)
قیمت محصول 45٪ 149,000 تومان 269,000
ادامه مطلب
آموزش Joomla از مبتدی تا حرفه ای
آموزش Joomla از مبتدی تا حرفه ای
قیمت محصول 80٪ 70,000 تومان 350,000
ادامه مطلب
آموزش کامل وردپرس به زبان فارسی
آموزش کامل وردپرس به زبان فارسی
قیمت محصول 80٪ 70,000 تومان 350,000
ادامه مطلب
آموزش جوملا به زبان فارسی
آموزش جوملا به زبان فارسی
قیمت محصول 58٪ 76,000 تومان 179,000
ادامه مطلب

کلاس های آنلاین مرتبط

مشاهده همه
سایر مقالات آموزشی
سایر مقالات آموزشی

مدرس :

0

*برای مشاهده قیمت کلاس روی رزرو کلاس آنلاین کلیک کنید*

رزرو کلاس آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

1 2 3 4 5

4 نظر درباره «سایت ساز رایگان: 6 بهترین سایت ساز رایگان (ایرانی و خارجی)»

  • سالار محمدی
    سالار محمدی آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    سلام مطلب خوبی بود لطفا به مقاله تون سایت سازهای خوب ایرانی مثل مانا، سی فایو، کاموا پرتال و ... رو هم اضافه کنید

    پاسخ
  • علی میرجلالی
    علی میرجلالی آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    سلام وقت بخیر

    من خودم از سایت ساز زرین سایت خریداری کردم ، کارشون خوبه و سورس سایت رو در اختیار مشتری قرار میدن ، بر خلاف سایر سایت ساز ها کاملا میتونی سایت مستقل ایجاد کنی و وابسته نیستی.

    قبلا از جای دیگه تهیه کرده بودم ، اسم نمیبرم ولی خوب نبود پشتیبانی ضعیفی داشت ولی سایت ساز زرین کارشون واقعا خوبه.

    پاسخ
  • سلطانی
    سلطانی آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    سلام. کارشون حرف نداره

    پاسخ
  • کامران
    کامران آیا این دیدگاه مفید بود ؟

    کسی اینجا از سایت ساز پوپش استفاده کرده ساتشونو دیدم سابقه و مشتریان زیادی داره قیمتاش خیلی خوبه یکم تعجب کردم کسی میتونه تجربشو بگه ؟

    پاسخ
مشاهده همه نظرات
سبد خرید
سبد خرید شما خالی است
× جهت نصب روی دکمه زیر در گوشی کلیک نمائید
آی او اس
سپس در مرحله بعد برروی دکمه "Add To Home Screen" کلیک نمائید