موشن گرافیک

ساخت موشن گرافیک با چه نرم افزاری است؟ 6 نرم افزار رایج و برتر

اینترنت نحوه فروش کالا ها و خدمات شرکت های بزرگ و کوچک را به شکل مدرن درآورده است. در واقع یک کسب و کار برای به شهرت رسیدن در سطح آنلاین به یک کمپین بازاریابی ویدیویی قوی و دسترسی به جدیدترین نرم ‌افزار های موشن گرافیک نیاز دارد. اما وقتی وارد گود می ‌شوید می بینید که نرم‌افزار ها یا ابزاری که وجود دارند، متنوع هستند و این ممکن است گیج تان کند. برای محدود کردن گزینه ‌ها، ما در این مقاله به تجزیه و تحلیل برخی از ابزار های ارزشمند که باید هنگام انتخاب بهترین نرم‌ افزار موشن گرافیک بشناسید، خواهیم پرداخت.

پاسخ به سوال رایجی که کاربران می پرسند: انچه که در موشن گرافی حائز اهمیت هست داشتن دوق و سلیقه هنری هست و الزامی برای یادگیری طراحی دستی و نقاشی وجود نداره ،البته ماهر بودن در طراحی دستی و داشتن پیشینه هنری یک مزیت در ارایه کارها بشمار میره.

 


موشن گرافیک

توی این پک فوق العاده، موشن گرافیک رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، یه سر و گردن از بقیه بالاتر باش یا اصلا با موشن گرافیک پول در بیار! 


 

 


کامپیوتر (ویندوز ویرایش عکس ترفند معرفی نرم افزار معرفی سایت هم تگ)

توی این پک فوق العاده، صفر تا صد کامپیوتر رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با یادگیری صفر تا صد کامپیوتر یه سر و گردن از بقیه بالاتر باش یا اصلا باهاش پول در بیار!  


 

قبل از هر چیز حتما توصیه می کنیم این مطلب را هم بخوانید: موشن گرافیک چیست؟ تاثیر آن و 5 نکته کاربردی

6 نرم افزار برتر دنیا برای ساخت موشن گرافیک

دقت کنید همه این نرم افزارها فوق العاده کاربردی و آینده دار هستند، به شخصه گزینه 1 تا 4 را در اولویت قرار می دهم و هر کدام را انتخاب کنید اشتباه نکرده اید!

1-After Effects (بهترین)

After Effects

افترافکت رایج ترین نرم افزار موجود در بازار برای ساخت موشن گرافیک است که بیشترین امکانات را هم دارد. در واقع به عقیده بسیاری، Adobe After Effects کارآمد ترین برنامه برای یادگیری موشن گرافیک است. با این که سایر برنامه ‌ها هم می ‌توانند پروژه ‌های طراحی موشن بسازند، هیچ چیزی برای یک گردش کار مدرن انعطاف‌ پذیرتر و لازم ‌تر از این نرم ‌افزار نیست.

افتر افکت برنامه ‌ای برای ساخت انیمیشن 2.5 بعدی است. این یعنی شما می ‌توانید عملا هر انیمیشنی که می‌ خواهید را پیاده ‌سازی کنید، البته تا زمانی که نیازی به مدل سازی سه بعدی نباشد. به طور کلی، After Effects برنامه اصلی است که برای متحرک ‌سازی و ترکیب تمام کار های موشن گرافیک بعد از ساخته شدن استوری بورد ها و اِلِمان ها در Photoshop و Illustrator استفاده می‌ شود. به عقیده بسیاری، بهترین نرم افزار برای طراحی موشن گرافیک افتر افکت می باشد که آموزش رایگان آن را در اینجا قرار داده ایم.

2- CINEMA 4D (سینمافوردی-پیشنهادی)

CINEMA 4D (سینمافوردی-پیشنهادی)

سینمافوردی نیز یکی از نرم افزارهای نسبتا جدید و فوق العاده قدرتمند است که اخیرا در بازار جا باز کرده و فوق العاده کارامد است و پیشنهاد می شود. Designers Cinema 4D برای اکثر موشن ها نرم ‌افزار خوبی به حساب می ‌آید. این برنامه واقعا کاربرپسند است.

Cinema 4D معمولا برای مدل ‌سازی، انیمیشن ‌سازی و افکت ‌های شبیه ‌سازی در دنیای موشن گرافیک استفاده می ‌شود. با این که استودیو هایی را در سرتاسر هالیوود خواهید دید که از C4D استفاده می ‌کنند، اما استفاده از برنامه ‌هایی مثل Maya برای انجام جلوه ‌های ویژه در سطح صنعت سینما رایج ‌تر است. Cinema 4D با چند موتور رندر شتاب ‌دهنده GPU هم سازگار است که به شما امکان می ‌دهد تا از مدل ‌های سه بعدی با کیفیت بالاتر و سریع تر بر روی کامپیوتر تان رندر بگیرید. از اینجا شروع به یادگیری کنید.

حتما دانلود کنید: آموزش موشن گرافیک از صفر تا صد (40 درس رایگان +جزوه PDf)

3-Unreal

Unreal

آنریل آینده ترین نرم افزار برای یادگیری موشن گرافیک است اما از آنجایی که نسبتا جدید است (و حتما باید نسخه 5 و جدیدتر را یاد بگیرید نه نسخه های قدیمی) منابع یادگیری کمی در ایران دارد و فعلا پیشنهاد می شود (تا سال 2022) سراغ یادگیری این برنامه نروید زیرا متریال های یادگیری بسیار ضعیف هستند.

Unreal Engine در دسترس‌ ترین و پیشرفته ‌ترین پلتفرم توسعه سه بعدی حال حاضر در دنیا است. این واقعیت که این ابزار مفید رایگان است، از ارزشهایش کم نمی‌ کند. توسعه‌ دهندگان دائما این برنامه را توسعه و به طراحان اجازه می ‌دهند تا جهان ‌های شگفت انگیزی را در صنایع مختلف ایجاد کنند. اگر فکر می ‌کنید این موتور فقط برای بازی است، سخت در اشتباه هستید. این نرم ‌افزار غول صنعت بازی ‌های ویدیویی است، اما اغلب در تلویزیون، فیلم و تولیدات تجاری هم استفاده می ‌شود. از اینجا شروع به یادگیری کنید.

4- Maya

Maya

Maya یک برنامه پرکاربرد برای مدل ‌سازی سه ‌بعدی و انیمیشن است. این برنامه به کاربران اجازه می‌ دهد اسکریپت ‌هایی بنویسند تا قابلیت هایش را فراتر از آنچه که فقط ابزار های داخلی می ‌توانند انجام بدهند، گسترش دهند. با این که این برنامه در صنعت سرگرمی پیشرو است، اما یادگیری ‌اش بسیار دشوار است. شاید Cinema 4D تمام نیازهای تان را در زمینه موشن گرافیک برآورده کند اما اگر می‌ خواهید در هالیوود کار کنید، ارزشش را دارد به سراغ مایا بروید. از اینجا شروع به یادگیری کنید.

5- Mocha AE

Mocha AE

متد ردیابی مبتنی بر Planarیا سطح روشی عالی برای کسانی است که درگیر تعویض صفحه نمایش برای هنرمند موشن گرافیک هستند. Mocha AE فراتر از ردیابی مجموعه‌ای از پیکسل ‌ها، بر موشن هم نظارت می ‌کند. شاید در مراحل اولیه این قابلیت قابل دسترسی نباشد اما بعد از استفاده از گردش کار مبتنی بر Spline ‌به راحتی می ‌توانید تقریبا بر هر حرکتی نظارت کنید . این برنامه ساده و ابتدایی است و با نظارت بر داده ‌های دوربین، می ‌توانید برای ردیابی یک عکس و بک ‌آپ گیری از افترافکت، به راحتی از موکا استفاده کنید . Mocha AE به خاطر وجود این ویژگی ها به یکی از بهترین گزینه ‌ها برای طراحان موشن گرافیک تبدیل شده است.

6- Red Giant

Red Giant

این نرم ‌افزار که توسط Red Giant توسعه یافته، یک برنامه عالی برای طراحان موشن گرافیک است که تصاویر منحصر به فردی را برای کاربران تولید می‌ کند . افزونه ‌های پرطرفدار مرتبط با نرم ‌افزار Red Giant به ساخت جلوه‌ های ویژه برای پروژه‌ های شما در زمان کم تری کمک می ‌کنند.

7-سایر نرم‌افزار های موشن گرافیک

1-Doodle Maker

2-Gimp

3-Sketchbook

4-Blender

5-Daz 3D

6-Davinci Resolve

7-Natron

8-Audacity

9-Synifig

10-Dust 3D

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in,

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست