چرا پایتون

چرا باید پایتون یاد بگیریم؟ (۱۰ دلیل تکنیکی و شغلی)

folderسایر
comments5 دیدگاه
اساطیر زبان

زبانهای برنامه‌نویسی خیلی وقت است که وجود دارند و هر دهه شاهد رونمایی از یک زبان جدید هستیم که توسعه‌دهندگان دیوانه‌وار عاشقشان می‌شوند. پایتون یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین زبانهای برنامه‌نویسی است. نظرسنجی اخیر Stack Overflow نشان می‌دهد که پایتون از زبانهایی مثل جاوا، C، C++ پیشی گرفته و از جایگاه خوبی برخوردار است. همین دلیل باعث می‌شود گواهینامه پایتون تبدیل به یکی از پرطرفدارترین گواهینامه‌های برنامه نویسی شود. با این مقاله قصد دارم به ۱۰ علت اصلی یادگیری پایتون بپردازم.

ویژگی‌ها و کاربردهای اصلی پایتون که باعث شده افراد آن را به عنوان اولین زبان برنامه‌نویسی‌شان انتخاب کنند، عبارتند از:

 


پایتون

توی این پک فوق العاده، پایتون رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، با پایتون اپلیکیشن بزن، پروژه محور یاد بگیر و حسابی پول در بیار! 


 

۱-حقوق بالا و محبوبیت پایتون

۲-کاربرد پایتون در علوم داده

۳-اتوماسیون و اسکریپ‌نویسی پایتون

۴-پشتیبانی پایتون از کلان داده‌ها

۵- قابلیت تست شدن پایتون

۶-استفاده در گرافیکهای کامپیوتری

۷-کاربرد در هوش مصنوعی

۸-توسعه وب با پایتون

۹-قابلیت انتقال و توسعه پایتون

۱۰-یادگیری آسان و ساده پایتون

اگر قصد دارید حرفه شغلی‌تان را با پایتون شروع کنید و مایلید مهارتهای مرتبط با آن را بدانید، حالا که این فناوری در حال رشد است، زمان خوبی برای دست به کار شدن است.

حالا اجازه بدهید ویژگی‌های ذکر شده را با جزئیات توضیح دهم.

آموزش صفر تا صد برنامه نویسی پایتون (فیلم فارسی+ جزوه pdf)

۱۰-یادگیری آسان و ساده پایتون

یادگیری پایتون بسیار ساده و راحت است. این زبان بسیار قدرتمند است و شباهت زیادی به زبان انگلیسی دارد، از این ساده‌تر؟ پایتون همچنین:

  • منبع باز و رایگان است.
  • سطح بالایی دارد.
  • قابل تفسیر است.
  • از جامعه بزرگی برخوردار است.

علاوه بر اینها، در پایتون با سینتسکهای پیچیده سرو کار ندارید. مثلا تصویر زیر را در نظر بگیرید:

comparison - top reasons to learn python - Edureka

اگر بخواهید “Hello world” را چاپ کنید، باید در زبان جاوا سه خط کد بنویسید در صورتیکه در پایتون با یک خط برنامه اجرا می‌شود. به همین سادگی!

بنابراین سادگی کد در این زبان، کار مبتدی‌ها را راحت‌تر می‌کند.

۹-قابل انتقال و قابل توسعه

توسعه‌پذیری و قابل انتقال بودن پایتون به شما اجازه می‌دهد تا عملیات چند زبانه را به صورت یکپارچه انجام دهید. پایتون توسط اکثر سیستم عاملهای موجود از ویندوز و لینوکس گرفته تا مکینتاش، سولاریس، پلی استیشن و غیره پشتیبانی می‌شود.

قابلیت توسعه‌پذیری پایتون به شما این امکان را می‌دهد تا آن را با جاوا و مولفه‌های .NET ادغام کنید. همچنین می‌توانید کتابخانه‌های C‌ و C++ را فراخوانی کنید.

۸-امکان توسعه وب

Web Development - reasons to learn python - Edureka

پایتون دارای مجموعه‌ای از فریم‌ورکها برای توسعه وبسایتهاست. فریم‌ورکهای پرطرفدار Django، Flask، Pylons و … هستند. این فریم‌ورکها به زبان پایتون نوشته شده‌اند و همین می‌تواند علت اصلی سرعت و ثبات بیشتر کدها باشد.

شما می‌توانید با وب اسکرپینگ جزئیات هر سایتی را استخراج کنید. همچنین سایتهای بسیاری مثل Instagram، Bit bucket، Pinterest فقط بر اساس این فریم‌ورکها ساخته شده‌اند.

۷-کاربرد در هوش مصنوعی

Artificial Intelligence - Reasons to learn Python - Edureka

هوش مصنوعی دستاورد بزرگی در دنیای فناوری است. شما می‌توانید عملا یک ماشین بسازید که از مغز انسان که قدرت تفکر، آنالیز و تصمیم‌گیری دارد، تقلید کند.

علاوه بر این کتابخانه‌هایی مثل Kerasو TensorFlow قابلیت یادگیری ماشین را هم فراهم می‌کنند.

همچنین کتابخانه‌هایی مثل openCv‌ داریم که به بینایی کامپیوتر یا تشخیص تصویر کمک می‌کند.

۶-کاربرد در گرافیکهای کامپیوتری

Computer Graphics - Reasons to learn Python - Edureka

پایتون تا حد زیادی برای پروژه‌های آفلاین یا آنلاین کوچک و بزرگ استفاده می‌شود. این زبان در ساخت GUI‌ و برنامه‌های دسکتاپ کاربرد دارد. از کتابخانه Tkinter برای ایجاد روشی سریع و آسان در ساخت برنامه‌ها، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین در بازی‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد طوریکه می‌توانید منطق استفاده از یک ماژول پای‌گیم (Pygame) که روی دستگاههای اندرویدی قابل اجراست را به صورت کد در بیاورید.

۵-وجود فریم‌ورکهای آزمایشی

Testing - Reasons to learn Python - Edureka

پایتون جهت اعتبارسنجی ایده‌ها یا محصولات برای شرکتهای تازه تاسیس عالی است. پایتون فریم‌ورکهای آزمایشی داخلی بسیاری دارد که امکان عیب‌یابی و روند کار بسیار سریعتری را فراهم می‌کند. ابزارها و ماژولهای زیادی مثل Selenium و Splinter وجود دارند که کارها را راحت‌تر می‌کنند.

این زبان از قابلیت تست روی چند پلتفرم و مرورگر در کنار فریم‌ورکهایی مثل PyTest وRobot Framework برخوردار است. تست کردن کاری خسته‌کننده است و پایتون نقش یک تقویت‌کننده را در این عمل ایفا می‌کند، در نتیجه هر آزمایش‌ کننده‌ای قطعا باید دنبال آن برود!

۴-سازگار با کلان داده‌ها

Big data - reasons to learn Python - Edureka

پایتون با داده‌های بسیار زیادی کار می‌کند. این زبان از محاسبات موازی پشتیبانی می‌کند طوریکه می‌توانید از آن برای فریم‌ورک Hadoop هم استفاده کنید. در پایتون کتابخانه‌ای به نام Pydoop دارید و می‌توانید یک برنامه MapReduce در آن بنویسید و داده‌های موجود در گروه HDFS را پردازش کنید.

کتابخانه‌های دیگری مثل Dask و Pyspark برای پردازشهای بزرگ وجود دارند. بنابراین پایتون عمدتا برای کلان داده‌ها استفاده می‌شود که می‌توانید به راحتی آنها را پردازش کنید!

۳-اتوماسیون و اسکریپ‌نویسی

بسیاری از افراد فقط می‌دانند پایتون یک زبان برنامه‌نویسی است اما این زبان می‌تواند به عنوان زبان اسکریپت‌نویسی هم استفاده شود. در اسکریپت‌نویسی:

  • کد نوشته به صورت اسکریپت نوشته شده و اجرا می‌شود.
  • ماشین کد را می‌خواند و تفسیر می‌کند.
  • بررسی خطا حین زمان اجرا انجام می‌شود.

وقتی کد بررسی شد، امکان استفاده چندباره از آن وجود دارد. بنابراین با اتوماسیون می‌توانید وظایف مشخصی در برنامه را به صورت خودکار در بیاورید.

۲-کابرد آن در علوم داده

Data Science - Reasons to learn Python - Edureka

پایتون زبان اصلی بسیار از دانشمندان علوم داده است. برای سالهای متمادی، پژوهشگران دانشگاهی و محققان خصوصی از زبان MATLAB برای تحقیقات علمی استفاده می‌کردند اما با انتشار موتورهای عددی پایتون مثل Numpy‌ و Pandas، همه چیز تغییر کرد.

پایتون با داده‌های جدولی، ماتریکسی و همینطور داده‌های‌ آماری سر و کار دارد و حتی آنها را در کتابخانه‌های مشهوری مثل Matplotlib‌ و Seaborn نمایان می‌کند.

۱-حقوق بالا و محبوبیت پایتون

مهندسان پایتون بالاترین دستمزد را در این صنعت دارند. متوسط حقوق یک توسعه‌دهنده پایتون در ایالات متحده آمریکا چیزی حدود ۱۱۶٫۰۲۸ دلار است.

محبوبیت پایتون در یک سال گذشته بسیار زیاد بوده است. در اسکرین‌شات زیر که از Google Trends گرفته شده، دقت کنید.

Trends - Reasons to learn Python - Edureka

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

5 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام . من از برنامه نویسی هیچی نمی دونم فقط می تونم ویندوز نصب کنم ، با فتوشاپ عکس ادیت کنم اونم به طور آماتور ، با آدوبی پریمیر فیلم ادیت کنم اونم باز به طور آماتوری ، همش هم از توی یوتیوب یاد گرفتم ، ولی
    تا الان توی زندگیم یک خط کد هم ننوشتم ، اصلاً نمی دونم کامپایلر یعنی چی ؟ اصلاً این اصطلاحات برنامه نویسی رو نمی دونم یعنی چی ؟
    البته یکی دو بار با نوتپد چهار خط کد نوشتم که اونم از توی یوتیوب پیدا کردم و کدها رو حفظ کردم ، ببخشید چند تا خط کد مخرب بود که هر بار می نوشتم توسط آنتی ویروس به عنوان تروجان شناخته میشد و حذف میشد

    تایپ ده انگشتی رو فقط خوب بلدم ، یعنی همین الان که دارم این دیدگاه رو می نویسم ، حتی نیم نگاهی هم به کیبورد نکردم ، کاملاً بدون نگاه کردن به کیبورد!!! چه شاهکاری نه ؟ نه بابا شرمنده نکنید منو ، توی جامعه برنامه نویسا نشستم از تایپ ده انگشتی حرف می زنم تازه افتخار هم می کنم 🙂

    حالا با این همه نادونی که من نسبت به برنامه نویسی دارم ، اصلاً امیدی هست زبان پایتون رو یاد بگیرم؟
    در ضمن من سی ساله هستم ، یادگیری زبان پایتون توی این سن شدنیه ؟
    لطفاً راهنمایی کنید. آدرس ایمیلم رو براتون نوشتم ، لطفاً راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • بیشتر از 70 درصد کسایی که برنامه نویسی شروع میکنن بعد از یه مدتی رها اش میکنند
      فکر نمیکنم این میزان نا امید شدن توی هیچ شاخه ی دیگه ای بشه پیدا کرد
      از بس هر لحظه به بن بست می رسی
      حتی خیلی وقتا کد های آماده رو که از سایت ها کپی میکنی erorr میده یا وقتی استاد داره درس میده کد اش با خطا مواجه میشه
      ولی من عاشق این کار هستم
      دیشب 8 شب که نشستم پای سیستم تا 7 صبح امروز یه پشت داشتم تمرین میکردم و کد مینوشتم…
      اگه عاشق اش باشی ساده و شیرینه
      ولی اگه یه زره تردید کنی شکست ات میده

      پاسخ
      • ابوالفضل
        مهر 10, 1400 8:35 ب.ظ

        حامد جان حیفه تو که اینقدر برای کدنویسی وقت میذاری سعی کن تو شبانه روز یک ساعت هم ادبیات و زبان فارسی رو که زبان مادریته کار کنی تا اشتباه تو نگارش فارسیت نداشته باشی! پس فردا استاد میشی بعد سوژه سخره دانشوران سر کلاست میشی!

        پاسخ
        • شما هم سعی کن مغز مطلب را بگیری اگر منظورت اون “یه ذره” غلط املایی هست . متاسفم برات

          پاسخ
          • شما هم سعی کن مغز مطلب هر دو رو بگیری.
            امیدوارم موفق باشی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست