اپلیکیشنهای کاربردی در سفر به استانبول
استانبول شهری که مدرنیته و تاریخ را درهمآمیخته و همین تلفیق گردشگران را از سرتاسر جهان به خود جذب میکند؛ اما همانطور که میدانید تمام مردم دنیا به مسیرها و پیج و خم سفر به استانبول آشنا نیستند. در این موقعیت اپلیکیشنهای کاربردی که برنامهنویسان طراحی کردهاند به کمک میآیند و برخی از مشکلات مسافران را در کمتر از چند دقیقه حل میکنند. اگر شما هم قصد دارید با تهیه بلیط هواپیما برای اولینبار راهی استانبول شوید، میتوانید بدون دغدغه سفری راحت را تجربه کنید.
اپلیکیشنهای مسیریابی در استانبول
یکی از دغدغههایی که مسافران در سفر به ترکیه و استانبول دارند، آشنا نبودن با خطوط حملونقل در شهر و البته زمان ترافیک در شهر است. به همین منظور اپلیکیشنهای کاربردی برای مسیریابی در استانبول طراحی شده که برخی از آنها زمان شروع ترافیک، مسیرهای کمترافیک، زمان رسیدن به مقصد با احتساب ترافیک و.. را در اختیارتان قرار میدهند و با استفاده از آنها میتوانید بهینهترین استانبول گردی را داشته باشید.
اپلیکیشن IBB Ceptrafik آی بیبی سپترافیک
این اپلیکیشن برای شهروندان استانبول طراحی شده؛ مهمترین ویژگی این نرمافزار اطلاع از ترافیک در هر نقطه از استانبول است که کمک میکند برای گردش در شهر بهتر تصمیم بگیرید که چه ساعتی ترافیک کمتر است. اگر از رومینگ استفاده میکنید و دسترسی به اینترنت برایتان محدود است، این اپلیکیشن بهترین انتخاب برای شماست؛ اما اگر سیمکارت تهیه کردهاید و دسترسی به اینترنت پرسرعت دارید، دو اپلیکیشن بعدی برایتان کاربردیتر هستند..
اپلیکیشن citymapper Istanbul سیتیمپر استانبول
این اپلیکیشن با قابلیتهای ویژهاش به کمک گردشگران میآید. با نصب سیتی مپر و استفاده از آن دیگر در استانبول گم نخواهید شد! با نقشه دقیق نرمافزار برای تمام وسایل نقلیه عمومی مثل مترو و تراموا و اتوبوسها میتوانید به هر جای استانبول بروید و از هزینه بلیط وسایل عمومی هم اطلاع پیدا کنید؛ در این نقشه مسیرهای تاکسی و دوچرخهسواری هم قرار دارد. نسخه اندروید و IOS نرمافزار موجود است.
اپلیکیشن Moovit موویت
اگر به دنبال اپلیکیشنی میگردید که زمان دقیق رفت و آمد مترو و تراموا و اتوبوس در استانبول را به شما بگوید و حتی به شما اطلاع دهد در کدام ایستگاه پیاده شوید، قطعاً موویت به کمک شما میآید. موویت علاوه بر استانبول در دیگر شهرها هم این امکانات را ارائه میدهد و ممکن است در سفرهای زیادی همراه شما باشد؛ اما توجه داشته باشید استفاده از آن به اینترنت پرسرعت نیاز دارد. میتوانید آن را برای اندروید و IOS دانلود کنید.
اپلیکیشنهای کاربردی در استانبول
اگر قصد دارید بدون تور و تنها با خرید بلیط هواپیما تهران استانبول راهی این سفر شوید، ابزارهایی برای راحتی و لذت بردن بیشتر از سفر نیاز خواهید داشت. از تبدیل ارز گرفته تا سفارش غذا و پیدا کردن بهترین رستورانهای محلی، همه اینها چالشهایی هستند که ممکن است در مسیرتان پیش بیاید. اگر به زبان ترکی مسلط نیستید یا اصطلاحات روزمره را نمیدانید، داشتن یک اپلیکیشن مترجم که به جای شما صحبت کند، کمک بزرگی خواهد بود. تمام اپلیکیشن های معرفی شده در نسخه اندروید و IOS موجود و قابل دانلود هستند تا تمام مسافران بتوانند سفری راحت را تجربه کنند، اما برای استفاده از برخی نرمافزارها لازم است به زبان انگلیسی تسلط نسبی داشته باشید.
اپلیکیشن İstanbulkart استانبول کارت
اگر برای کاهش 50 درصدی هزینههای حملونقل استانبول کارت را تهیه کردهاید، با نصب این اپلیکیشن میتوانید کارت خود را شارژ کرده و تراکنشهای قبلی را پیگیری کنید تا مدیریت دقیقی بر خرج داشته باشید. البته مطمئن شوید گوشی شما از قابلیت NFC برخوردار است. (ردوبدلکردن اطلاعات از طریق نزدیککردن اشیا به گوشی)
اپلیکیشن Yemeksepeti یمکسپت
مهمترین بخش سفر به استانبول، شکم گردی است! این که بتوانید رستورانهای نزدیک به خود را پیدا کنید و حتی دسترسی به تخفیفهای آن داشته باشید از مزایایی است که اپلیکیشن یمکسپت در اختیارتان قرار میدهد. البته اگر راهنمای سفر به استانبول را خوانده باشید میتوانید نام چندین رستوران که با هزینهی کم، غذایی باکیفیت ارائه میدهند را پیدا کنید.
در این نرمافزار امکان سفارش غذا و تحویل در اقامتگاه وجود دارد که در شب و برای سفارش شام بیشتر به کارتان میآید.
اپلیکیشن YourMobileGuide یور موبایل گاید
این نرم افزار در رزرو بلیط جاهای تفریحی و دیدنی استانبول به کارتان میآید. میتوانید در هنگام غذا خوردن در هتل بلیط خود را برای اکواریوم یا حتی کاخ دولما باغچه رزرو کنید و بدون ایستادن در صف و هدر دادن زمان، سر ساعت خود را به آنجا برسانید؛ در این صورت بدون از دست دادن زمان، به بیشتر جاهای دیدنی و تفریحی استانبول سر میزنید و اگر هم بلیط با تخفیف ارائه شده باشد از آن مطلع خواهید شد.
اپلیکیشن Bi Taksi بی تاکسی
پیداکردن تاکسی در کشورهای خارجی که بافرهنگ آنها به حد کافی آشنا نیستیم از دغدغههایی است که مسافران با آن مواجه میشوند. حتماً شنیدهاید از مسافران که میگویند برای مسیری کوتاه با تاکسی هزینهای گزاف پرداخت کردهایم. خب در اینجا اپلیکیشن بی تاکسی به کمک شما میآید. این نرمافزار تاکسیهای اطراف شما را پیدا میکند و هزینهی مسیر شما را با انواع تاکسیها تخمین میزند تا اگر راننده مبلغی بالاتر گفت بتوانید سفر را لغو کنید.
اپلیکیشن Grand Bazaar گرند بازار
بیشترین میزان سفر به استانبول برای خرید است پس نرمافزار کاربردی گرند بازار که تمام غرفههای بازار بزرگ استانبول را پوشش میدهد در این سفر همراه مفید شماست. بهجای این که در این بازار گم شوید، کافی است محصول خود را در این اپلیکیشن جستجو کنید و از بین 4000 مغازهای که در بازار وجود دارد، آن را سفارش دهید. اگر از ایران سفارش خود را ثبت کنید، امکان ارسال بهصورت بینالمللی وجود دارد.
اپلیکیشن SesliSozluk سیسلی سوزلوک
مترجم همراه شما در سفر به استانبول که از مکالمات رسمی گرفته تا مکالمات عامیانه، همه را برایتان ترجمه میکند و البته از زبان فارسی پشتیبانی کامل دارد. میتوانید بهراحتی با مردم عادی و فروشندهها صحبت کنید و بدون نیاز به همراهی یک فرد محلی، با قیمتهای مناسب خرید انجام دهید، آدرسها را پیدا کنید و به رانندهتاکسی مقصد دقیقتان را اعلام کنید. این نرمافزار در تمام حوزههای سفر به استانبول همراه شماست.
اپلیکیشن isbike ایسبایک
یکی از اپلیکیشنهای قدرتمند که ایستگاههای دوچرخهسواری را با تعداد دوچرخههای باقیمانده به شما نشان میدهد؛ علاوهبرآن پس از کرایه دوچرخه و استفاده از آن، ایستگاههای تحویل نزدیک به شما را به همراه مسیر رسیدن نشان میدهد و دیگر دغدغهای برای پیداکردن ایستگاه دوچرخهسواری نخواهید داشت.
اپلیکیشن XE Currency ایکس ای کارنسی
یک نرمافزار که قابلیت تبدیل ارزهای مختلف را دارد و نرخ دقیق ریال به لیر را به شما میگوید تا در زمان تبدیل ارز دچار خسارت نشوید. البته توجه داشته باشید این نرمافزار قابلیت انتقال ارز را ندارد و برای پرداخت هزینهها بدون نیاز به صرافی و پول نقد بهتر است از نرمافزار paypal استفاده کنید.
اپلیکیشن Google Translate گوگل ترنسلیت
اپلیکیشن گوگل ترنسلیت نرمافزاری است که پای ثابت تمام سفرهای شماست. حتی اگر آن را نصب نکنید، حتماً از نسخه وب آن در گوگل استفاده کردهاید و با آن آشنایی دارید. میتوانید جملهی خود را بنویسید و به زبانی که میخواهید ترجمه شود، سپس آن را بهصورت صوتی برای مخاطب پخش کنید تا او به شما پاسخ دهد. همچنین میتوانید زباناصلی را روی ترکی و زبانی که باید به آن ترجمه شود را فارسی قرار دهید؛ سپس با استفاده از میکروفون صدای مخاطب را ضبط کنید تا گوگل ترنسلیت آن را ترجمه کند.