آموزش ورود به دروازه دنیای تجارت، 5 گام برای ساخت سایت فروشگاهی
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ارتباط بیش از 70 درصد مردم با اینترنت، کسب و کار ها سنتی دچار تغییر شده و یکی از روش های داشتن فروش بالا به اینترنت وابسته شده است. یکی از بهترین و حرفه ای ترین این روش ها، ساخت یک سایت فروشگاهی است. سایتهای فروشگاهی به عنوان ابزار حیاتی برای تجارت الکترونیکی و گسترش کسب و کارها اهمیت بیشتری پیدا کردهاند.
در این مقاله قصد داریم، به صورت جامع به بررسی مراحل و مواردی که برای ساخت و مدیریت یک سایت فروشگاهی موفق لازم است را به شما معرفی کنیم.
این مراحل شامل برنامهریزی اولیه تا طراحی، توسعه، بهینهسازی و بهرهبرداری، هر مرحلها تفصیل و شرح داده خواهد شد تا به شما کمک کند تا در تجارت جدید الکترونیکی، موفقیت چشم گیری را تجربه کنید.
5 گام برای ساخت سایت فروشگاهی
مرحله 1: تصمیم بگیرید که چه چیزی را آنلاین بفروشید
اگر قبلاً محصولی ایجاد کردهاید، چه این محصول خطی از پوشاک باشد، چه یک اپلیکیشن موبایل یا هر چیز دیگری، شروع خوبی داشتهاید. اما اگر هنوز در جستجوی ایده محصول بعدی خود هستید، چند نکته وجود دارد که باید در طول جستجو به آنها توجه کنید.
الهامگیری در هر جا ممکن است اتفاق بیفتد
گاهی بهترین ایده زمانی به ذهن شما میرسد که اصلاً انتظارش را ندارید. شاید در حالی که در صف کافه ایستادهاید، این ایده به ذهن شما بیاید، یا شاید هنگام رفت و آمد به محل کار چیزی ببینید که باعث تحریک خلاقیت شما شود. ذهن خود را باز نگه دارید و همیشه آماده باشید که هر ایدهای (ممکن است سودآور باشد) که به ذهنتان میرسد، یادداشت کنید، فارغ از اینکه الهام از کجا یا چه زمانی به شما رسیده است.
شناسایی شکافهای بازار
هر روز، مردم به محصولاتی تکیه میکنند که تنها به این دلیل ایجاد شدهاند که کسی، جایی، نیاز خاصی را شناسایی کرده و راه جدیدی برای حل آن پیدا کرده است. هنگام گذراندن روز خود، به سادهترین و رایجترین ناامیدیهایی که شما یا اطرافیانتان تجربه میکنید، توجه کنید. اگر به نظر میرسد که باید راه بهتری برای انجام چیزی وجود داشته باشد، احتمالاً چنین راهی وجود دارد و شاید شما کسی باشید که آن را کشف کنید.
به روندهای فعلی (و آینده) فکر کنید
بسیاری از فروشندگان با تحلیل روندهای روز، چه در مد یا فرهنگ پاپ، موفق میشوند و محصولاتی تولید میکنند که به نوعی به این روندها مرتبط هستند. محصولات بالقوهای را که میتوانند به شما کمک کنند تا از روندهای داغ روز بهرهبرداری کنید، بررسی کنید، یا به شیوهای فکر کنید که روندها ممکن است تغییر کنند تا شما یکی از اولین کسانی باشید که وارد بازار آن میشوید.
محصولی را پیدا کنید که به آن علاقه دارید
یک فروشگاه آنلاین به زمان و توجه زیادی نیاز دارد و شما هر روز با محصولاتی که میفروشید سروکار خواهید داشت. انتخاب محصولی که با آن آشنا و دانا باشید، به شما این امکان را میدهد که راحتتر با مشتریان خود صحبت کنید و آنها را ترغیب به خرید کنید و در عین حال به شما کمک میکند که انگیزهتان را برای اداره فروشگاه حفظ کنید.
یاد بگیرید که مردم چه چیزی را به صورت آنلاین جستجو میکنند
موتورهای جستجویی مانند گوگل و بینگ به میلیونها نفر در سراسر جهان این امکان را میدهند که تقریباً هر چیزی را آنلاین جستجو کنند. استفاده از ابزاری مانند Answer The Public که تمامی جستجوهای مرتبط با یک کلمه کلیدی خاص را جمعآوری میکند و آنها را به شما نمایش میدهد، میتواند ایدههای محصولات بالقوهای را که ممکن است ترافیک ارگانیک زیادی تولید کنند، شناسایی کند.
مرحله 2: انتخاب یک سازنده فروشگاه آنلاین
پس از اینکه محصولی برای فروش پیدا کردید، باید جایی را برای فروش آن آنلاین پیدا کنید. حتی اگر قبلاً مکانی فیزیکی برای فروش محصولات خود دارید، داشتن یک حضور آنلاین بسیار ضروری است تا مشتریان شما در هر جایی که هستند بتوانند شما را پیدا کنند.
سؤالاتی که باید قبل از انتخاب سازنده فروشگاه آنلاین از خود بپرسید:
- آیا این سازنده دامنه و هاست ارائه میدهد؟
- آیا به بازارهای دیگر مانند آمازون یا ایبی متصل میشود؟
- چگونه موجودی و ارسال را مدیریت میکند؟
- آیا به رسانههای اجتماعی متصل میشود؟
- آیا ابزارهای بازاریابی دیگری را هم ارائه میدهد؟
- اگر پاسخ شما به سؤالات 4 و 5 منفی است، آیا به اپلیکیشنها یا خدمات دیگری که این ویژگیها را ارائه میدهند متصل میشود؟
مرحله 3: ایجاد فروشگاه آنلاین خود
3 مهارت برتر مهندسان کامپیوتر! بدون کلاس، سرعت 2 برابر، ماندگاری 3 برابر، پولسازی عالی با هک، متلب و برنامه نویسی... دانلود:
هنگامی که سازنده فروشگاه مناسب خود را انتخاب کردید، زمان آن است که فروشگاه آنلاین خود را طراحی کنید.
مرحله 4: تست فروشگاه آنلاین
قبل از اینکه مشتری اول خود را جذب کنید، مطمئن شوید که همهی بخشها و فرآیندهای خرید به درستی کار میکنند.
مرحله 5: شروع بازاریابی فروشگاه آنلاین خود
پس از اطمینان از آماده بودن فروشگاه، وقت آن است که بازاریابی را شروع کنید تا آگاهی از برند خود را افزایش دهید و بازدیدکنندگان جذب کنید.
خرید از سایت ساز معتبر
سایتسازها ابزارهایی هستند که برای ایجاد و مدیریت وبسایتها، بدون نیاز به مهارتهای برنامهنویسی برای شما، سایتی که مد نظر شما است را طراحی می کنند.
با استفاده از سایتسازها، حتی کسانی که تازه وارد عرصه وبسایتسازی شدهاند، میتوانند به راحتی وبسایتهای حرفهای و جذاب داشته و بدون اینکه نیاز به دانش تخصصی در زمینه برنامهنویسی داشته باشند، یک سایت حرفه ای داشته باشند.
یکی از نقاط قوت یک سایت ساز، ارائهی قالبهای متنوع و حرفهای است که برای انواع کسب و کارها و نیازهای مختلف طراحی شدهاند. کاربران میتوانند از این قالبهای موجود، یکی را برای سایت خود انتخاب و سپس، آنها را به دلخواه خود توسط سایت ساز شخصیسازی کنند. برای دسترسی به یکی از معتبر ترین موسسه های ساخت سایت روی لینک " ساخت سایت فروشگاهی " کلیک کنید.
نکاتی در موفقیت سایت فروشگاهی
مدیریت فروشگاه آنلاین
با کمی تلاش، به کمک مشاوره های افراد با تجربه، شما میتوانید محصولات خود را اضافه کرده، دستهبندیها را مدیریت کرده و حتی تنظیمات مربوط به انبارداری و حمل و نقل را انجام دهید.
مدیریت محتوای آسان و کاربرپسند
یکی از مهم ترین مواردی که باید در موفقیت سایت فروشگاهی خود لحاظ کنید، بروز سازی و درج محتوای جدید برای مخاطبان خود است. بروزسازی و شفافیت متن، جذاب بودن تصاویر، ویدئو و سایر محتوا در سایت فروشگاهی به شما کمک می کند که مشتریان بیشتری کسب کرده و باعث رشد سایت خود شوید.
بهینهسازی برای موتورهای جستجو
برای اینکه وبسایتها در نتایج موتورهای جستجوگر جزء سایت های برتر در زمینه خود شوید، نیازمند بهیه سازی سایت خود برای موتور جوستجوگر یا به عبارت ساده تر، انجام سئو برای سایت است. متا تگها، آدرسهای سایت، توضیحات تصاویر و غیره میشود. بهینهسازی مناسب میتواند به جذب ترافیک بیشتر و در نهایت افزایش فروش و بازدید کمک کند.
پشتیبانی فنی و راهنمایی
شما باید در صورت بروز مشکلی از سوی مشتری همیشه پاسخگو باشید. اعتماد از اصول مهم در زمینه پیشرفت کسب و کار ها در اینترنت است و شما باید خدمات پشتیبانی و راهنمایی برای مشتریان خود داشته باشید تا اعتماد مشتریان را به سوی خود جلب کنید.
فعالیت در پلتفرم های سوشیال مدیا
پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی که از محبوب ترین آن ها اینستاگرام است، فعالیت داشته و نظر مخاطبان را در رابطه با محصول جلب کرده و با افزایش مخاطبین خود در این پلتفرم ها، فروشی بالا را برای خود کسب کنید.
جمع بندی
در آخر توصیه میکنیم که قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی، با افراد با تجربه در این زمینه، مشورت کنید تا پستی و بلندی های فروشگاه اینترنتی را کامل بدانید و سپس با آگاهی کامل کسب و کار خود را آغاز کنید.
منبع : /https://sitesazz.ir