کورل دراو

آموزش گام به گام طرز تهیه تصاویر اینفوگرافی با کمک کورل دراو

corel

در این مقاله با نحوه استفاده از ابزارهای کرل دراو برای ایجاد تصاویر اینفوگرافی و نمودارهای گردش کار (فلو چارت) آشنا خواهیم شد. با استفاده از Connector Tool های، موجود در جعبه ابزار، می توانید خطوطی را از گره های مختلف ترسیم کرده و یک فلوچارت با طراحی فوق العاده ایجاد کنید. همچنین می توانید با تکنیک های استفاده از ابزارPen Outline ، Attributes Eyedropper و ابزار Smart Fill نیزآشنا شوید.

۱-تنظیم چیدمان سند

مرحله ۱

یک سند جدید ایجاد کنید و با استفاده از ابزارRectangle Tool (F6) یک مستطیل بزرگ را روی صفحه سند خود بکشید. رنگ مستطیل را از میانبر Object Properties تنظیم کنید.

 


کورل دراو

توی این پک فوق العاده، کورل دراو رو جوری یاد میگیری که تو هیچ کلاس آموزشی یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! بدون هیچ کلاسی، خفن ترین لوگو، پوستر، طرحهای گرافیکی رو تولید کن، همه رو انگشت به دهان کن یا اصلا باهاش پول در بیار! 


 

یک مستطیل کوچک بکشید و از نوار Properties شعاع گوشه آن را روی ۰٫۲۲ تنظیم کنید. از پایین Outline Pen (F12) گزینه No Outline را انتخاب کرده و رنگ شی را از میانبر Object Properties تنظیم کنید.

ایجاد یک سند جدید وترسیم مستطیل باRectangle Tool

 مرحله ۲

با کشیدن مستطیل و دایره های مختلف با استفاده از ابزار مستطیل و Ellipse Tool (F7)، طرح اینفوگرافی خود را شکل دهید. برای پر کردن مستطیل فعلی (یا هر شکل دیگر) با هر رنگی از ابزار Smart Fill استفاده کنید. یک کپی از آن مستطیل را با یک رنگ جدید مشاهده خواهید کرد به این ترتیب نیازی به کپی کردن (Control-C)، چسباندن (Control-V ) و رنگ کردن اشیا به صورت جداگانه نخواهید داشت. گزینه های رنگ شی وخطوط خارجی خود را از نوار Property تنظیم کنید.

پر کردن شکل با هر رنگی از ابزار Smart Fillاستفاده کنید

مرحله ۳

گرافیکی مانند این به خوبی با یک پالت رنگ محدود کار خواهد کرد. من رنگ های قهوه ای، سبزآبی، صورتی و سفید را انتخاب کرده ام. اگر از ترتیب اشیا خود راضی هستید آنها را با یکدیگر گروه بندی کنید (Control-G).

گروه بندی ترکیب رنگها

همه اشیا گروه را از طریق پنل Object Properties کپی پیست کرده و با رنگ سبزآبی تیره پر کنید.

همه اشیارابارنگ سبزآبی تیره پر کنید

گروه پیست شده را پشت گروه اصلی درمیانبر Object Manager قرار دهید. از کلیدهای جهت دار خود استفاده کنید تا گروه کپی پیست شده را به سمت پایین و راست حرکت دهید.

استفاده ازکلیدهای جهت دار

۲- استفاده از Connector Tool ها

مرحله ۱

با استفاده از Right-Angle Connector، کادر قهوه ای بالا را به دایره قهوه ای وصل کنید.

استفاده از Connector Tool ها

در نوار Properties از میان انواع مختلف فلش یکی را انتخاب کنید.

انتخاب فلش

نوع، شعاع و اندازه connector stroke را از نوار Properties تنظیم کنید.

تنظیم نوع، شعاع و اندازه connector stroke

 مرحله ۲

کانکتور را انتخاب کرده و با استفاده از (Outline Color Tool (Shift-F12 یک رنگ را انتخاب کنید. رنگی را انتخاب کنید که به راحتی از رنگ پس زمینه قابل تشخیص باشد.

انتخاب رنگ بااستفاده ازگزینه (Outline Color Tool (Shift-F12

من یک خط با نقطه های سفید با یک فلش در سمت راست خط اتصال انتخاب کردم. یک خط اتصال دیگر را از مستطیل بالا به سمت یکی از مستطیل های گوشه بکشید.

ترسیم نقطه های سفید

 مرحله ۳

فرض کنید که شما با خطوط و استایل های مختلف کار کرده اید و می خواهید یک یا چند مورد را به یک رنگ و سبک موجود تغییر دهید. Attributes Eyedropper را از جعبه ابزار انتخاب کرده، کانکتور مورد نظر خود را نمونه برداری کنید و آن را روی دو خط اتصال دیگراعمال کنید.

تمام ویژگی های شی نمونه برداری شده به جسمی که Eyedropper روی آن اعمال شده منتقل خواهند شد.

Attributes Eyedropperاستفاده ازمنوبرای تغیررنگ

مرحله ۴

مستطیل های کوچکتر را با (Straight-Line Connector) به یکدیگر وصل کرده و برای وصل کردن دایره ها باه مستطیل ها از ابزار Rounded Right-Angle Connector استفاده کنید.

استفاده ازابزار Rounded Right-Angle Connector

۳- طراحی خود را نهایی کنید

مرحله ۱

اگر طرح خود را دوست ندارید، از ابزار Pick برای جابجایی اشیا در اطراف طرح استفاده کنید با جابجایی اشیا خطوط کانکتور نیز تغییر خواهند کرد، مگر اینکه حذف شوند. همچنین، همه اشیا لازم نیست به یکدیگر متصل و یا سایه دار شوند.

طراحی نهایی

مرحله ۲

برای نوشتن اطلاعات یا وارد کردن متن روی هر یک از اشیا نمودار کاری خود، از (Text Tool (F8  استفاده کنید. متن هدر و بدنه را انتخاب کرده و برای تنظیم ویژگی های متن از میانبر Text Properties استفاده کنید.

تنظیم ویژگی های متن از Text Propertiesاستفاده

بسیار کاربردی

تفاوت پک های حرفه ای ما با آموزشهای رایگان: بطور خلاصه از زمین تا آسمان! 1-پکها، جدیدترین نسخه نرم افزارها را آموزش می دهند با قابلیت های بسیار بیشتر. 2-پکها توسط متخصص آن نرم افزار، به صورت کاملا پروژه محور و با حل چالش هایی که در مسیر کار عملی و حرفه ای با آن روبرو می شوید تهیه شده اند و بعد از استفاده، کاملا برای بازار کار آماده اید! 3- متد این پکها کاملا کار شده و تا ماهها، در ذهن تان ماندگارند و یادگیری بسیار سریعتر و کاملتری خواهید داشت. آموزشهای رایگان فقط دستورات نرم افزارها را (آنهم ناقص) بیان می کنند و تازه برای ورود به بازار باید ماهها تجربه عملی هم کسب کنید !!

turned_in

چرب زبان

با این اپلیکیشن ساده، هر زبانی رو فقط با 5 دقیقه در روز، توی 80 روز مثل بلبل حرف بزن! بهترین متد روز، تقویت حافظه، آموزش تصویری. یادگیری زبان کلید یادگیری هر مهارتی در قرن 21 !


حتما بخوانید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست